|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ziaja Pro peeling mocny, gdzie w Poznaniu?
Witam, zarejestrowałam się na forum specjalnie aby się dowiedzieć gdzie w Poznaniu można kupić peeling ziarnisty mocny z serii Ziaja Pro dla cery tłustej? Będę wdzięczna za info. Doprawdy nigdzie go nie ma gdzie pytam, ale chyba choć w 1 miejscu miasta musi być?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ziaja Pro peeling mocny, gdzie w Poznaniu?
nie jestem z Poznania ale wiem, że tą serię Pro (czyli do użytku w profesjonalnych salonach kosmetycznych) można zamawiać właśnie u kosmetyczki, przynajmniej ja tak robię
![]() Poza tym allegro ![]() http://allegro.pl/listing/search.php...t=1&category=0 Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki za info. Wiem że można na Allegro kupić, tylko właśnie chciałabym zaoszczędzić na przesyłce. No ale chyba będę musiała zamówić jednak w ten sposób bo widzę że raczej nie ma gdzie dostać tego na mieście.
Pozdrawiam! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Podejdź do jakiegoś salonu kosmetycznego i zapytaj. Jestem pewna, że można zamówić, sama nieraz tak robiłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.