|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zimowa wymianka u Agusii;)
nie aktualny
Zapraszam ![]() rzeczy z wątku starego są aktualne, jakby któraś chciała ![]() Zima w pełni, więc mam na wymiankę parę zimowych ubrań ![]() Większość moich ubrań to rozmiar S/M. Mały regulamin ![]() - odpisuję u ciebie więc ty odpisuj u mnie - ciuszki zawsze wysyłam wyprane - nie odmieniam się - osoba z mniejszą liczbą przekupek wysyła pierwsza, jeśli jest tyle samo przekupek to wysyłamy równocześnie SZUKAM: to co mi się spodoba ![]() Ten kolor oznacza- nie ma Ten kolor oznacza- rezerwacja Mam w domu psa i kota, więc za sierść bardzo przepraszam.
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zimowa wymianka u Agusii;)
1. Pistacjowy sweterek- ubrany zaledwie 2-3 razy, stan bardzo dobry
2. Biały sweterek- ubrany zaledwie 2-3 razy, stan bardzo dobry 3. Czarny sweterek z golfem, ubrany raz, stan bardzo dobry 4. Czarny sweterek, ubrany parę razy, stan dobry 5. Fioletowy sweterek, ubrany parę razy, stan bardzo dobry 6. Kremowo-czerwony sweterek, ubrany parę razy, stan dobry Paski na zdjęciach nie są przedmiotem wymiany.
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2010-01-29 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 2?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
szerokosc pod pachami: 38cm (ale materiał dość mocno się uciaga)
dł całk.: 57cm czy ja tez moge prosic o wymiary? ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- prawda ![]() czy tez moge liczyc na fotke na osobie? ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- fajnie ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
kurde....fajny, ale jednak cos mi jakos w nim nie pasuje
![]() ![]() jednak zrezygnuje... sorka za klopot
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A podaj wymiarki bialego gofliku ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
sorrki że tak wolno odpisuje ale ten komputer jest strasznie wolny.
Raczej nie wymienie tej bombki na sweterek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Obawiam sie ze moglby byc zbyt opięty
![]() a zrobilabys foto w nim ?? ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- NO okej to co biała za biała ?? :P ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Niestety wiecej nic nie wiedze a masz moze poza watkiem brazowa torbe a4 brazowy szeroki pasek ??? ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Nie nie ![]() ![]() a co do naszej wymianki mozemy poczekac do jutra bo musze to przemyslec :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: 2. Biały sweterek- ubrany zaledwie 2-3 razy, stan bardzo dobry
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Wymiary sweterka
dlugość 50cm, szerokosc na dole 35cm, dl rekawa od zewnatrz 56cm, dl rekawa od wewnatrz 38cm Ja tez prosilabym wymiary białego sweterka. ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Na tube mam juz chetne dwie osoby wiec poczekam jeszcze na odpowiedz od nich... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos za bialy sweterek?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Długość całkowita 54cm
Rękawa 39cm, bo to 3/4 szerokość 34cm. ______________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic.
Pzdr.
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za baialy sweterek D:?
zapraszam do obu watkow ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1264674594
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Koszulę postanowiłam póki co sobie zostawić, podaję Ci wymiary sweterka :
dł. całk. 59 cm szerokość pod pachami 40 cm rękaw 61 cm ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Niestety nie dam rady zrobić zdjęcia - brak aparatu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.