![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zdradza?bo kocha czy nie?
Cześć ... w sumie jestem w dziwnej sytuacji.
Byłam z pewnym chłopakiem prawie 5 lat niestety ostatni rok był beznadziejny, rozstałam się z nim ponieważ niebyłam gotowa na przyszłościowy związek i poznałam innego (po zaręczynach) niestety nacisk rodziny zmusił mnie bym do niego wróciła i byliśmy jeszcze rok ale była totalna beznadzieja,sex rozmowy i wogole ... spotkałam innego,dzięki któremu zakończyłam mój związek w którym się dusiałam. Niestety ten inny ma dziewczynę ... i tu jest sęk. Ja w sumie jestem już singlem On spotyka się ze mną popracy pisze ze mną, że jestem kochana, i takie tam tysiące komplementów ... w sumie sypiamy ze sobą uważa że jest bosko,pasujemy do siebie,że gdyby mnie wcześniej poznał bylibyśmy razem ... chce się ze mną spotykać i wogole (wiem że źle robie ale poprostu dzięki niemu jakoś w miarę lekko przeżyłam rozstanie z byłym). I teraz pytanie? dlaczego on ją zdradza?z tego co wiem jest z niom już 1,5 roku z tego niecały rok był wierny, a później też się z jakomś jeszcze spotykał, a teraz ze mną się spotyka ... W sumie zajął w moim sercu wolne miejsce i niewiem boję się że się w nim zakochałam?tęsknie, non stop myślę o nim, o tych romantycznych chwilach ... ale kiedy pomyślę że jednak wraca do niej?hmm Jest mu dobrze w tym związku ale musi coś brakować?skoro zdradza? Są szanse że się z niom rozstanie?niewiem czy mam czekać? (w sumie jest za***isty-mega nam dobrze i się super rozumiemy)? w sumie rani i mnie i tą swoją dziewczynę ... czy on kiedyś podejmnie jakomś decyzje? Myślę że ta jego dziewczyny nie jest tą jego połówką - bo chyba by jej nie zdradzał? Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zdradza?bo kocha czy nie?
Cytat:
![]() w sumie JAKIE TO UCZUCIE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Najlepiej jego samego o to zapytać...
Moim skromnym zdaniem jeżeli facet zdradza to zdradzać będzie zawsze... no niestety ... myślę że nawet jak zerwie z tamtą dziewczyną i będzie z Tobą...to po czasie czeka Cie to samo co ją
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci szczerze , żemoja najlepsza przyjaciółka też tkwi w podobnej sytuacji .wpakowała się w taki''niby związek '' ze swoim instruktorem prawa jazdy ., tamten Facet ma narzeczoną jest z Nia 7 lat . Moja koleżanka jezdzi z nim do kina , spotykaja się zadko ale Ona sie w Nim zakochała . Jak na razie jeszcze z Nim się nie przespała , bo sie wacha . wie ze ten Koleś nie odejdzie od tej swojej narzeczonej , bo taka jest rawda ze gdyby chcial to by zrobił to dawno . Ty zrobiłaś już ten krok naprzód tzn . przespalaś się z Nim., podejmując taką decyzje juz dawno wiedzialas ze pakujesz sie w romans. Jeśli jest Ci z Nim dobrze , i nie szukasz faceta na stałe ,to idź w ten żywioł . Część dziewczyn , kobiet na pewno Cie potepi . no ale sama wiedzialas co robisz . Chociaz licz sie z tym , ze ten Facet kiedys Powie STOP . i wtedy bedziesz zawiedziona i rozczarowana , ze wybrał tamtą kobiete , a nie KOchankę - czyli Ciebie . Chociaż oczywiście moze byc odwrotnie
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jesteś już drugą kobietą z którą zdradza swoją dziewczynę - to powinno dać ci trochę do myślenia. Uważam, że taki facet niczego się nie nauczy i taki układ mu odpowiada. Raczej nie masz co liczyć na coś więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
skoro jej nie zostawil dla Ciebie, to pewnie sie tylko wami dwoma bawi.
zaproponuj mu zeby zerwal z tamta dla Ciebie i ocen jego reakcje, jak sie bedzie 'platal w zeznaniach' to gra nie warta czasu. jezeli jednak ja zostawi, powinnas sie uwaznie przygladac jego zachowaniu.
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
w sumie trwa to dopiero 1,5 m-ca,dam mu jeszcze troche czasu, w sumie ledwie wyszłam z jednego związku, a to że poszłam z nim na całość hmm to przez to że przez prawie rok moje życie seksualne wyglądało beznadziejnie... i w sumie nieżałuje
![]() Tylko dlaczego zdradza?jest coś wyjątkowego między nami? skąd to się bierze? Sama byłam w za***istym związku a jednak odwróciłam głowę w bok poznałam innego i wszystko zepsułam ... naszczęscie to się dzieje przed ślubem. W sumie mam wrażenie że jesteśmy siebie warci... ![]() Myślę że nawet,albo byśmy siebie zdradzali na wzajem albo byśmy byli sobie mega oddani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Z NIOM? z JAKOMŚ?
1. nie wstyd Ci rozbijać czyjś związek? 2. nawet jesli by ją zostawił dla Ciebie to Ciebie w koncu tez by zdradził.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak z pewnością jest coś wyjątkowego między wami, jesteś jego wyjątkową kolejną kochanką ![]() Co do drugiego podkreślenia... skoro tak to faktycznie, życzę powodzenia i "mega oddania" w przyszłości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Chcę wierzyć, że to prowokacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja również.
To zbyt naiwne, by mogło być prawdziwe.
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
ja z jakomś też
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
większość kobiet patrzy na zdradę tyko z jednej strony. fakt, zdrada łączy się z oszukiwaniem, kłamstwami, bólem oszukiwanej osoby... ale czasem będąc w jakimś związku poznajemy osobę, którą obdarzamy prawdziwą miłością i mamy szansę stworzyć coś nowego, coś prawdziwego i pełnego. nie oceniajcie tak stereotypowo..
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Skoro ją zdradza z Tobą, to nie sądzisz, że jeśli bylibyście kiedyś razem, to Ciebie będzie zdradzać z inną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie życzę Ci tego, ale dopiero Cię się spodoba sypianie z zajętym facetem, jak wszystko wyjdzie na jaw. Wszystko ma swoje konsekwencje.
Zastanów się czy warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aha, żeby nie było: jestem zwolenniczką wierności ![]() do autorki wątku: jeżeli Tobie trudno jest ocenić jego intencje, to nam jeszcze trudniej. mimo, że czasem takie chłodne spojrzenie z boku jest przydatne, nie możesz się nim kierować w całości ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
wybacz,ale ile jest warte "uczucie" czlowieka ktory ciagle tylko zdradza?
bezwartosciowe... nie pasuje zwiazek,to trzeba sie rozstac,a nie na prawo i lewo oszukujac partnera...to jest obrzydliwe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Fuuj, bezwartościowy dupek. Ale wybrałaś sobie partnera.
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Właśnie problem w tym, że de facto to wszystko jest bardzo proste. I zwykle osoby, które zdradzają doskonale wiedzą w co grają, z kim i jaki mają cel. Poglądy o niezwykłym skomplikowaniu tych spraw głoszą zwykle jakieś nawiedzone romantyczki i egzaltowane naiwniary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Heh gdyby mu na Tobie zależało to chyba zakończyłby tamten związek... Nie rozumiem Cie.
Edytowane przez nunny Czas edycji: 2010-01-26 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
oj podziwiam Cie troche, ze Ty tak w ogóle potrafisz. Jeszcze chcesz z nim byc? A wiesz, że to i tak by długo nie trwało? Przeciez on by podczas waszego związku teżź miał jedną czy drugą na boku. Lepiej sie wycofaj dla swojego dobra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.