Zdradza?bo kocha czy nie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 18:15   #1
susi123
Przyczajenie

Zdradza?bo kocha czy nie?

Cześć ... w sumie jestem w dziwnej sytuacji.
Byłam z pewnym chłopakiem prawie 5 lat niestety ostatni rok był beznadziejny, rozstałam się z nim ponieważ niebyłam gotowa na przyszłościowy związek i poznałam innego (po zaręczynach) niestety nacisk rodziny zmusił mnie bym do niego wróciła i byliśmy jeszcze rok ale była totalna beznadzieja,sex rozmowy i wogole ... spotkałam innego,dzięki któremu zakończyłam mój związek w którym się dusiałam. Niestety ten inny ma dziewczynę ... i tu jest sęk. Ja w sumie jestem już singlem On spotyka się ze mną popracy pisze ze mną, że jestem kochana, i takie tam tysiące komplementów ... w sumie sypiamy ze sobą uważa że jest bosko,pasujemy do siebie,że gdyby mnie wcześniej poznał bylibyśmy razem ... chce się ze mną spotykać i wogole (wiem że źle robie ale poprostu dzięki niemu jakoś w miarę lekko przeżyłam rozstanie z byłym).
I teraz pytanie? dlaczego on ją zdradza?z tego co wiem jest z niom już 1,5 roku z tego niecały rok był wierny, a później też się z jakomś jeszcze spotykał, a teraz ze mną się spotyka ...
W sumie zajął w moim sercu wolne miejsce i niewiem boję się że się w nim zakochałam?tęsknie, non stop myślę o nim, o tych romantycznych chwilach ... ale kiedy pomyślę że jednak wraca do niej?hmm

Jest mu dobrze w tym związku ale musi coś brakować?skoro zdradza?
Są szanse że się z niom rozstanie?niewiem czy mam czekać? (w sumie jest za***isty-mega nam dobrze i się super rozumiemy)?

w sumie rani i mnie i tą swoją dziewczynę ... czy on kiedyś podejmnie jakomś decyzje?
Myślę że ta jego dziewczyny nie jest tą jego połówką - bo chyba by jej nie zdradzał?
Co myślicie?
susi123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 18:23   #2
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Zdradza?bo kocha czy nie?

Cytat:
Napisane przez susi123 Pokaż wiadomość
Byłam z pewnym chłopakiem prawie 5 lat niestety ostatni rok był beznadziejny, rozstałam się z nim ponieważ niebyłam gotowa na przyszłościowy związek i poznałam innego (po zaręczynach) niestety nacisk rodziny zmusił mnie bym do niego wróciła i byliśmy jeszcze rok ale była totalna beznadzieja,sex rozmowy i wogole ... spotkałam innego,dzięki któremu zakończyłam mój związek w którym się dusiałam. Niestety ten inny ma dziewczynę ... i tu jest sęk. Ja w sumie jestem już singlem On spotyka się ze mną popracy pisze ze mną, że jestem kochana, i takie tam tysiące komplementów ... w sumie sypiamy ze sobą uważa że jest bosko,pasujemy do siebie,że gdyby mnie wcześniej poznał bylibyśmy razem ... chce się ze mną spotykać i wogole (wiem że źle robie ale poprostu dzięki niemu jakoś w miarę lekko przeżyłam rozstanie z byłym).
I teraz pytanie? dlaczego on ją zdradza?z tego co wiem jest z niom już 1,5 roku z tego niecały rok był wierny, a później też się z jakomś jeszcze spotykał, a teraz ze mną się spotyka ...
W sumie zajął w moim sercu wolne miejsce i niewiem boję się że się w nim zakochałam?tęsknie, non stop myślę o nim, o tych romantycznych chwilach ... ale kiedy pomyślę że jednak wraca do niej?hmm

Są szanse że się z niom rozstanie?niewiem czy mam czekać? (w sumie jest za***isty-mega nam dobrze i się super rozumiemy)?

w sumie rani i mnie i tą swoją dziewczynę ... czy on kiedyś podejmnie jakomś decyzje?
Myślę że ta jego dziewczyny nie jest tą jego połówką - bo chyba by jej nie zdradzał?
Co myślicie?
w sumie myślę że jesteś TĄ DRUGĄ

w sumie JAKIE TO UCZUCIE
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 18:24   #3
Lejdi Di
Raczkowanie

Najlepiej jego samego o to zapytać...
Moim skromnym zdaniem jeżeli facet zdradza to zdradzać będzie zawsze... no niestety ...
myślę że nawet jak zerwie z tamtą dziewczyną i będzie z Tobą...to po czasie czeka Cie to samo co ją
Lejdi Di jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 18:27   #4
Lady AnnA
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Lady AnnA

Powiem Ci szczerze , żemoja najlepsza przyjaciółka też tkwi w podobnej sytuacji .wpakowała się w taki''niby związek '' ze swoim instruktorem prawa jazdy ., tamten Facet ma narzeczoną jest z Nia 7 lat . Moja koleżanka jezdzi z nim do kina , spotykaja się zadko ale Ona sie w Nim zakochała . Jak na razie jeszcze z Nim się nie przespała , bo sie wacha . wie ze ten Koleś nie odejdzie od tej swojej narzeczonej , bo taka jest rawda ze gdyby chcial to by zrobił to dawno . Ty zrobiłaś już ten krok naprzód tzn . przespalaś się z Nim., podejmując taką decyzje juz dawno wiedzialas ze pakujesz sie w romans. Jeśli jest Ci z Nim dobrze , i nie szukasz faceta na stałe ,to idź w ten żywioł . Część dziewczyn , kobiet na pewno Cie potepi . no ale sama wiedzialas co robisz . Chociaz licz sie z tym , ze ten Facet kiedys Powie STOP . i wtedy bedziesz zawiedziona i rozczarowana , ze wybrał tamtą kobiete , a nie KOchankę - czyli Ciebie . Chociaż oczywiście moze byc odwrotnie i zycze Ci tego .

Wszyscy kłamią

House M. D.

Lady AnnA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 18:36   #5
MIKESS7
Raczkowanie

Jesteś już drugą kobietą z którą zdradza swoją dziewczynę - to powinno dać ci trochę do myślenia. Uważam, że taki facet niczego się nie nauczy i taki układ mu odpowiada. Raczej nie masz co liczyć na coś więcej
MIKESS7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 18:42   #6
FallenAnn
Rozeznanie

skoro jej nie zostawil dla Ciebie, to pewnie sie tylko wami dwoma bawi.
zaproponuj mu zeby zerwal z tamta dla Ciebie i ocen jego reakcje, jak sie bedzie 'platal w zeznaniach' to gra nie warta czasu. jezeli jednak ja zostawi, powinnas sie uwaznie przygladac jego zachowaniu.
Stary 2010-01-25, 19:27   #7
karinka23
Raczkowanie

Cytat:

Co myślicie?

Dawno się tak nie uśmiałam. Tak, faktycznie jest super za***isty, zdradza swoja kobietę nie pierwszy już raz, ale pewnie ma mega ważne powody ku temu... Kobieto a przyszło Ci do głowy że może on po prostu lubi mieć kogoś na boku a Ty jesteś jego zabawką (być może jedną z wielu)?
karinka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-25, 19:31   #8
susi123
Przyczajenie

w sumie trwa to dopiero 1,5 m-ca,dam mu jeszcze troche czasu, w sumie ledwie wyszłam z jednego związku, a to że poszłam z nim na całość hmm to przez to że przez prawie rok moje życie seksualne wyglądało beznadziejnie... i w sumie nieżałuje, mówi że nawet jak siedzi z niom to myśli o mnie i mówi że to dla niego bardzo dziwne i intrygujące,tu niby ją kocha a chce do mnie,i chce sprawiać mi radość itp.?niechce mnie ranić...no w sumie on jest w dojść dobrej sytuacji bo jak coś niepójdzie z tą jego to zawsze ma mnie?wiem że kiedyś będzie musiał coś wybrać...i wiem że to będzie trudne bo sama byłam w takiej sytuacji...tylko jak ja poznałam tego innego postanowiłam zerwać z obecnym gdyż niechciałam go krzywdzić i zresztą po tym spotkaniu tego drugiego między mną a obecnym niestety niebyło tej chemi w związku i trza było to zakończyć.a on myślę że sam się gubi czasem w swych uczuciach, najgorsze jest to że troche mnie to dobija,rani,że niemoże spędzić wolnego dnia ze mną i takie tam ... w sumie narazie się godzę na to ... w końcu jeżeli się tak daleko posunął żeby się przespać ze mną i to nieraz,wręcz uwielbia mi sprawiać tą przyejmność i wiele innych,uwielbia ze mną rozmawiać,spotykać się choć to ryzykowne...może jak tylko coś będzie miedzy nimi nie tak odejdzie od niej ??? w sumie mówi nawet że ona nielubi się całowac heh a my to uwielbiamy ... w końcu kto wie prawda może wyjść na jaw ...naszczęście nie jest zaręczony itp. i narazie niema wielkich planów na przyszłość.

Tylko dlaczego zdradza?jest coś wyjątkowego między nami? skąd to się bierze?

Sama byłam w za***istym związku a jednak odwróciłam głowę w bok poznałam innego i wszystko zepsułam ... naszczęscie to się dzieje przed ślubem.

W sumie mam wrażenie że jesteśmy siebie warci... bo ja byłam też w związku jeszcze jak sie z nim przespałam i tak samo on był.
Myślę że nawet,albo byśmy siebie zdradzali na wzajem albo byśmy byli sobie mega oddani
susi123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 19:33   #9
Neciak89
Zakorzenienie

Z NIOM? z JAKOMŚ?

1. nie wstyd Ci rozbijać czyjś związek?
2. nawet jesli by ją zostawił dla Ciebie to Ciebie w koncu tez by zdradził.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 19:36   #10
karinka23
Raczkowanie

Cytat:
w sumie trwa to dopiero 1,5 m-ca,dam mu jeszcze troche czasu, w sumie ledwie wyszłam z jednego związku, a to że poszłam z nim na całość hmm to przez to że przez prawie rok moje życie seksualne wyglądało beznadziejnie... i w sumie nieżałuje, mówi że nawet jak siedzi z niom to myśli o mnie i mówi że to dla niego bardzo dziwne i intrygujące,tu niby ją kocha a chce do mnie,i chce sprawiać mi radość itp.?niechce mnie ranić...no w sumie on jest w dojść dobrej sytuacji bo jak coś niepójdzie z tą jego to zawsze ma mnie?wiem że kiedyś będzie musiał coś wybrać...i wiem że to będzie trudne bo sama byłam w takiej sytuacji...tylko jak ja poznałam tego innego postanowiłam zerwać z obecnym gdyż niechciałam go krzywdzić i zresztą po tym spotkaniu tego drugiego między mną a obecnym niestety niebyło tej chemi w związku i trza było to zakończyć.a on myślę że sam się gubi czasem w swych uczuciach, najgorsze jest to że troche mnie to dobija,rani,że niemoże spędzić wolnego dnia ze mną i takie tam ... w sumie narazie się godzę na to ... w końcu jeżeli się tak daleko posunął żeby się przespać ze mną i to nieraz,wręcz uwielbia mi sprawiać tą przyejmność i wiele innych,uwielbia ze mną rozmawiać,spotykać się choć to ryzykowne...może jak tylko coś będzie miedzy nimi nie tak odejdzie od niej ??? w sumie mówi nawet że ona nielubi się całowac heh a my to uwielbiamy ... w końcu kto wie prawda może wyjść na jaw ...naszczęście nie jest zaręczony itp. i narazie niema wielkich planów na przyszłość.

Tylko dlaczego zdradza?jest coś wyjątkowego między nami? skąd to się bierze?

Sama byłam w za***istym związku a jednak odwróciłam głowę w bok poznałam innego i wszystko zepsułam ... naszczęscie to się dzieje przed ślubem.

W sumie mam wrażenie że jesteśmy siebie warci... bo ja byłam też w związku jeszcze jak sie z nim przespałam i tak samo on był.
Myślę że nawet,albo byśmy siebie zdradzali na wzajem albo byśmy byli sobie mega oddani

Tak z pewnością jest coś wyjątkowego między wami, jesteś jego wyjątkową kolejną kochanką
Co do drugiego podkreślenia... skoro tak to faktycznie, życzę powodzenia i "mega oddania" w przyszłości
karinka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 19:36   #11
sine.ira
BAN stały

Chcę wierzyć, że to prowokacja.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-25, 19:42   #12
Lokowana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Ja również.
To zbyt naiwne, by mogło być prawdziwe.
Stary 2010-01-25, 19:44   #13
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
i'm too
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 20:18   #14
lady karen
Zadomowienie

Cytat:
Ja też. Jak rzadko kiedy.
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 20:21   #15
aaricia8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość
Ja też. Jak rzadko kiedy.
ja z niom też
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 20:25   #16
Neciak89
Zakorzenienie

ja z jakomś też

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 20:26   #17
say-hello
Zakorzenienie

większość kobiet patrzy na zdradę tyko z jednej strony. fakt, zdrada łączy się z oszukiwaniem, kłamstwami, bólem oszukiwanej osoby... ale czasem będąc w jakimś związku poznajemy osobę, którą obdarzamy prawdziwą miłością i mamy szansę stworzyć coś nowego, coś prawdziwego i pełnego. nie oceniajcie tak stereotypowo..
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 20:32   #18
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
większość kobiet patrzy na zdradę tyko z jednej strony. fakt, zdrada łączy się z oszukiwaniem, kłamstwami, bólem oszukiwanej osoby... ale czasem będąc w jakimś związku poznajemy osobę, którą obdarzamy prawdziwą miłością i mamy szansę stworzyć coś nowego, coś prawdziwego i pełnego. nie oceniajcie tak stereotypowo..
Ależ oczywiście, że tak. Z tym ze wtedy należy się wymiksować ze starego układu - czyż nie tak jest ucziwie i z szacunkiem dla wszystkich stron? No właśnie.
Stary 2010-01-25, 20:38   #19
lady karen
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście że tak. Nawet mi się to zdarzyło. I wyobraź sobie, że nikogo nie zdradziłam - najpierw rozstałam się z byłym, a dopiero potem zaczęłam być z TŻ. To nie jest stereotypowe ocenianie, po prostu jak się chce być w porządku, to można, i nie ma co udawać, że życie nam to jakoś wybitnie utrudnia.
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-25, 21:08   #20
Dotka90
Zakorzenienie

Skoro ją zdradza z Tobą, to nie sądzisz, że jeśli bylibyście kiedyś razem, to Ciebie będzie zdradzać z inną?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 21:20   #21
bluebluesky
Zakorzenienie

Nie życzę Ci tego, ale dopiero Cię się spodoba sypianie z zajętym facetem, jak wszystko wyjdzie na jaw. Wszystko ma swoje konsekwencje.

Zastanów się czy warto.
bluebluesky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 22:46   #22
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ oczywiście, że tak. Z tym ze wtedy należy się wymiksować ze starego układu - czyż nie tak jest ucziwie i z szacunkiem dla wszystkich stron? No właśnie.
Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość
Oczywiście że tak. Nawet mi się to zdarzyło. I wyobraź sobie, że nikogo nie zdradziłam - najpierw rozstałam się z byłym, a dopiero potem zaczęłam być z TŻ. To nie jest stereotypowe ocenianie, po prostu jak się chce być w porządku, to można, i nie ma co udawać, że życie nam to jakoś wybitnie utrudnia.
macie racje dziewczyny, ale na prawdę nie zawsze wszystko jest takie proste, jakby mogło się wydawać. z boku wszystko wydaje się takie oczywiste, jak często mówimy "on na pewno ją zdradza", "ona go nie kocha, poleciała na pieniądze".. a za tymi wszystkimi grzeszkami często kryją się znacznie głębsze motywy.
aha, żeby nie było: jestem zwolenniczką wierności po prostu nie spodobało mi się ocenianie typu "skoro on zdradza swoją dziewczynę to na pewno będzie zdradzał i ciebie"

do autorki wątku: jeżeli Tobie trudno jest ocenić jego intencje, to nam jeszcze trudniej. mimo, że czasem takie chłodne spojrzenie z boku jest przydatne, nie możesz się nim kierować w całości i jeszcze jedna uwaga, zaprzyjaźnij się ze słownikiem, bo Twoja niepoprawna polszczyzna sprawiła, że wiele Wizażanek zlekceważyło Twój problem..
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 07:37   #23
wild girl
Raczkowanie

wybacz,ale ile jest warte "uczucie" czlowieka ktory ciagle tylko zdradza?
bezwartosciowe...
nie pasuje zwiazek,to trzeba sie rozstac,a nie na prawo i lewo oszukujac partnera...to jest obrzydliwe
Stary 2010-01-26, 08:08   #24
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Ja również (uśmiałam się ).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 08:47   #25
nice6irl
Zakorzenienie

Fuuj, bezwartościowy dupek. Ale wybrałaś sobie partnera.
Stary 2010-01-26, 08:50   #26
sine.ira
BAN stały

Cytat:
macie racje dziewczyny, ale na prawdę nie zawsze wszystko jest takie proste,
Właśnie problem w tym, że de facto to wszystko jest bardzo proste. I zwykle osoby, które zdradzają doskonale wiedzą w co grają, z kim i jaki mają cel. Poglądy o niezwykłym skomplikowaniu tych spraw głoszą zwykle jakieś nawiedzone romantyczki i egzaltowane naiwniary.
Stary 2010-01-26, 09:01   #27
Stary_Pryk
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Fuuj, bezwartościowy dupek. Ale wybrałaś sobie partnera.
Fakt, taki wzór wszelkich cnót, z takim dupkiem.

Moim zdaniem bardzo dobrana para. Powinni się pobrać, przynajmniej będąc razem nie będą robić krzywdy innym.
Stary_Pryk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 12:26   #28
nunny
Wtajemniczenie

Heh gdyby mu na Tobie zależało to chyba zakończyłby tamten związek... Nie rozumiem Cie.

Edytowane przez nunny
Czas edycji: 2010-01-26 o 12:27
nunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 14:50   #29
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
Heh gdyby mu na Tobie zależało to chyba zakończyłby tamten związek... Nie rozumiem Cie.
No właśnie, a tego nie zrobił. Moim zdaniem jest z tamtą bo ją kocha jeśli można to tak w ogóle ująć. A Ciebie ma jako dodatkową zabawkę

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 15:06   #30
lullabyy
Przyczajenie

oj podziwiam Cie troche, ze Ty tak w ogóle potrafisz. Jeszcze chcesz z nim byc? A wiesz, że to i tak by długo nie trwało? Przeciez on by podczas waszego związku teżź miał jedną czy drugą na boku. Lepiej sie wycofaj dla swojego dobra
lullabyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości