![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sephora wanilia,Nina Ricci Les Belles Delice d'epices, Demeter Cinnamon Bun i inne...
Zapraszam po przerwie
![]() Niektóre rzeczy są wystawione również na allegro, więc mogą zniknąć... WYMIENIĘ FLASZKI ![]() mogę zrobić mniejsze lub większe odlewki (aktualnie nie mam pustych atomizerów!) lub oddać w całości -SEPHORA vanille vanille, uszkodzony atomizer (działa bez problemu, tylko może przeciekać), zostało ok.90ml z początkowych 100, jest kartonik. -NINA RICCI, Les Belles, Delice d'epices flaszka 50ml, pozostało ok. 40ml, kartonik - więcej foto przed wymianą ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ce-depices.htm -DEMETER Cinnamon Bun EDC, splash (flaszeczka bez atomizera), z 15ml jest ok. 10ml - zdjęcie oraz odlewki Guerlain Insolence edp, 4-5ml, as Guerlain Samsara EDT, 8-9ml/22ml, aw Guerlain Shalimar 6-7/10ml, aw Sephora Brown, ok. 3-4ml, ap pc02 (mega słodkie pączki) ok 1-2ml, ap Lancome, Hypnose EDP ok. 2-3ml, ap as- atomizer sephora aw-atomizer wizażowy ![]() ap- atomizer pen I INNE aquolina cukier puder balsam 125ml, nowy, nieużywany - zostały jeszcze 2 sztuki, termin ważności 12.2010 sun ozon apres lotion 400ml - duży balsam po opalaniu z witaminą e, nowy, nieużywany, data do 2012 dokładam orion pharma, humektan, w pudełeczku, 30g ubytek testowy świetne recenzje na kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...awilzajacy.htm PRAGNĘ! ![]() -flowerbomb EDP, extreme oraz mgiełkę do włosów ![]() -odleweczkę Ginestet, Botrytis -na zapas TM angel edp i hair mist -podkład pupa no transfer 02 -pędzel do podkładu (najlepiej nowy) -baza urban decay, art deco można kusić.. ![]() Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-09-18 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sephora wanilia,Nina Ricci Les Belles Delice d'epices, Demeter Cinnamon Bun i i
Kochana a moze za waniliową wanilie chciałabyś Halloween Sexy Kiss 20 z 30ml w orginalnym flakonie i odlewke 4ml Flowerbomb Extreme
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora wanilia,Nina Ricci Les Belles Delice d'epices, Demeter Cinnamon Bun i i
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko ten haloween mi nie pasi ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- szkoda, do następnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]() napisz mi proszę, w czym jest ta odlewka flowerbombki ekstremalnej? ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- odpisałam u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za sephore waniliową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kochana odleweczka jest w fiolce
![]() Chyba ze masz jakiś atomek to moge oddac 4ml Flowerbombki za sporą odleweczke vanilii vanilii Sephora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie kochana w takiej szklanej i szczelnej
![]() A odleweczke mam raptem od tygodnia ![]() I dalej pięknie i intensywnie pachnie ![]() Jednak bardziej kusi mnie ta wanilia spehory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Niestety, nie chciałabym rozstawać się a Addictem II, chciałabym go wymienić jedynie na Bright Crystal
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kochana a wiec czekam na wieści o atomizerku
![]() Flowerbomb EDT moge tez odlać ale nie mam w co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, czyszczę dla Ciebie atomizer
![]() Pojemność mierzona strzykawą, dokładnie 11ml Mogę Ci przesłać jeszcze jeden, duży, srebrny(niestety bez szklanego pojemnika w środku, bo się zbił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
witam, pisalas do mnie kiedys o probki dermablendu, bylabys dalej zainteresowana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
-DEMETER Cinnamon Bun EDC, splash (flaszeczka bez atomizera), z 15ml jest ok. 10ml - zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brązer Essence jest warty 15,99 zł.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej,
podoba mi sie Nina Ricci Les Belles Delice d'epices?! mam baze artdeco 1/3, oraz baze revlon vital radiance 1/3 pod cienie. plus wątek.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
czy ja chce cos wiecej, w sumie nie,
ale zawsze mogę przygarnąć odlewki których nie znam, np Guerlain Insolence edp, 4-5ml, as Guerlain Samsara EDT, 8-9ml/22ml, aw Guerlain Shalimar 6-7/10ml, aw a co ci sie podoba u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.