|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szukam paletek Revlon, matowych, satynowych cieni brązów, beżów, pędzli . Zajrzyj:)
Witam dziewczyny
![]() ![]() Szukam następujących rzeczy; -cieni REVLON paletek -Blushed wines, rozważę tez jakieś brąziki ![]() -dwojek Heleny Rubinstein Wanted Eyes - Cieni, matowych, lub satynowych raczej chlodnych nie miedzianych brązów, mogą byc mineralne, przynajmniej ze średniej półki, nie isadory. -Tego samego co wyzej w kolorach NUDE, matowe, satynowe beze , piaskowce , wanilie. - Prasowanych podkladow EDM, jasnych z żółtościami lub oliwką. - generalnie cieni z wyższej, średniej półki o niewielkim zużyciu, najchętniej paletek ( brązy, beże, zgaszone fiolety,przydymione róże). -próbek podkładow z wyższej półki, jasne( lub nawet b.jasne) z min. domieszką żółci. -dobrych pędzli do oczu z włosia naturalnego, sephora, inglot itp, może byc coastal scents ![]() zapraszam do mojego wątku, mam rzeczy nowe , tylko wypróbowane lub minimalnie używane. OPI Stila HR Inglot EDM PURE LUXE Clinique zapraszam ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam paletek Revlon, matowych, satynowych cieni brązów, beżów, pędzli . Zajrz
mam cienie mineralne np. jewel box
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.