|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Buty "Bronx" we Wrocławiu
Dzisiaj przekonałam się ze zgrozą, że zlikwidowano moje ulubione stoisko w Solpolu, świetne buty "Bronx" zastąpiło badziewie pt. CCC.
Wasza zdruzgotana Pixie |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Buty "Bronx" we Wrocławiu
byłam wczoraj i był jeszcze ten sklep
mówimy o solpolu2?? buty bronxu są jeszcze czasami na świdnickiej przed solpolem trzeba zejść na dół chyba SQAD ten sklep się nazywa był też w tesco, ale zlikwidowali :/
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Roxi, ja mówię o Solpolu1, tym różowym
Ale jeśli "Bronx" przeniósł się do "dwójki", to fantastisz! W SQUAD'zie to niestety "Buffalo" tylko kwitnie i to w marniuteńkim wyborze, Bronxów nie widziałam nigdy. ![]() Dzięki za info! |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
w różowym to już nie ma dawno
![]() na pewno jest w solpolu 2 - obok prima mody
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale przyszedł czas najwyższy, dziś tam na pewno zajrzę, już się nie mogę doczekać! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wrocławinki, odkopuję ten archaiczny wątek, ponieważ zachorowałam na buty firmy Bronx. W solpolu 2 obecnie mieści się szkoła językowa i biura finansowe, obuwniczego nie widziałam. Znalazłam wymarzoną parę w sklepie na Świdnickiej blisko skrzyżowania z Piłsudskiego, ale nie było mojego rozmiaru. Wiem, że mogę zamówić je przez internet, ale ze względu na szeroką stopę wolę buty zmierzyć, bo jest duże prawdopodobieństawo, że będą niewygodne, za wąskie.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam inny problem. wypatrzyłam na nogach pewnej dziewczyny cudowne buty, później znalazłam je na zdjęciach w internecie i okazało się, że są to buciki firmy bronx (zdjęcie załączam), jednak przeszukałam calutką stronę butyk.pl i całe allegro i nigdzie nie mogę ich znaleźć. gdyby ktoś potrafił mi jakoś pomóc (inna strona, sklepy gdzie mogę je znaleźć, cokolwiek), to bardzo proszę o pomoc.
obawiam się, że były one dostępne w poprzednim sezonie i teraz już bezpowrotnie zaginęły :'(
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

mówimy o solpolu2??
Ale jeśli "Bronx" przeniósł się do "dwójki", to fantastisz!