|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwne uczucie pieczenia
Nie znalazłam wątku gdzie mogłabym zapytać więc piszę tutaj, może głupie i dziwne ale trochę się martwię...
2 dni temu ( dzisiaj w sumie też) po raz pierwszy pozwoliłam mojemu partnerowi na dotykanie mnie w miejscu intymnym, było przyjemnie ale teraz czuję dziwne pieczenie, nie wiem czym to może być spowodowane, od tego że nigdy w ten sposób nie byłam pieszczona? Nie wiem sama czy to pieczenie jest w pochwie, raczej nie bo jestem dziewicą i woleliśmy nie próbować zabawy w tamtym 'rejonie'. Pieczenie jest trochę podobne do bólu odczuwanego podczas przeziębionego pęcherza. Co to może być? Jak zmniejszyć to uczucie pieczenia? Czy może być to związane z podrażnieniem cewki moczowej ( wybaczcie za moją bezpośredniość ale nie jesteśmy doświadczenie w tych sprawach i dopiero się uczymy jak sprawić sobie nawzajem przyjemność ) Edytowane przez _sunny Czas edycji: 2012-07-26 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwne uczucie pieczenia
Może wystarczy następnym razem użyć dobry żel nawilżający? Polecam spróbować. Bo kiedy on dotykał Cię w intymnych miejscach palcami, mógł je po prostu podrażnić. A na razie do czasu kiedy nie minie Ci to pieczenie przystopować z "pieszczotami". O ile w ciągu dwóch-trzech dni nic się nie zmieni, może to być coś poważnego i powinnaś iść z tym do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
polecam maść Clotrimazolum
![]() za 3 zł w aptece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ją stosować? Dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.