|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
ćwir ćwir
|
Wątek o sklepie Alloy
Witam
![]() Nie było jeszcze nigdy robione zamówienie z tego sklepu, chciałabym przetrzeć szlak ![]() http://store.alloy.com/ Sklep wysyła do Polski, upewniałam się telefonicznie. Koszty wysyłki są ściśle związane z kwotą zamówienia i kształtują się następująco: Kwota zamówienia------------------------- Koszty wysyłki 0-$50-----------------------------------------------$21.95 $50.01-$100--------------------------------------$26.95 $100.01-$150-------------------------------------$31.95 $150.01-$200-------------------------------------$36.95 $200.01-$250-------------------------------------$41.95 $250.01+ -----------------------------------------$46.95 Kontakt do sklepu: contactus@alloymerch.com Tel. 1-614-212-5951 Czy byłyby chętne? ![]()
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-03-03 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Alloy.com
No cóż - ja na pewno coś wybiorę
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Teraz raczej nie , ale jakby było organizowane jeszcze jakieś zamówienie to ja chętna ,najlepiej pod koniec miesiąca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
... choć nie Westwood
|
Ojej, jednak wysyłają do polski?! Super!
Ja również pod koniec miesiąca ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mają piękne buty.
Co się rzadko zdarza nawet w moim (dużym) rozmiarze... http://store.alloy.com/item.do?categ...r=&brandFilter |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
spodobały mi się 2 sukienki, wstępnie się piszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
po prostu Łinli
|
też bym się chciała dołączyć, jeśli można (jeszcze nie brałam udziału w żadnym zamówieniu na wizażu). Tez raczej pod koniec miesiąca
![]()
#8 |
Raczkowanie
|
Patrzę i patrzę... cudne te buty, choć nie tanie. Ale w Polsce takich nie znajdę...
Chętnie bym dołączyła do zamówienia (1 para butów + bluzka/tunika) jesli mogę. Nie wiem czy tu też są ograniczenia ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja była bym chętna na jedne kozaczki
![]()
#10 |
Raczkowanie
|
hmm...
oni chyba jednak nie wysyłaja do Polski. W kosztach mają jedynie cennik przesyłek zagranicznych i w obrębie Stanów, jednak gdy się przejdzie przez proces zamówienia - Polski nie ma w krajach do wyboru... ![]() Chyba, że zmieni to kontakt telefoniczy... a zamówinie zostanie złożone poprzez mail lub fax. Fakt: ciuszki sliczne, buty ładne. Ja jestem fascynatka bucików - przejrzałam wszystkie - mają wiele dostępnych na cutesach tylko cana jest dwa razy wyższa... ![]() Edytowane przez zuzanka2006 Czas edycji: 2009-03-06 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Co z zamówieniem ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
To może poczekajmy jeszcze do końca marca, bo trochę osób było chętnych na ten termin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Podnoszę, bo bardzo chciałabym jeansy. Ktoś chętny zorganizować zamówienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Alloy
Ja bym była chętna na 99,5 % ale dopiero po 10 czerwca
#17 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wątek o sklepie Alloy
Ćwirka, a jak to będzie z kosztami?
Przy zamówieniu na 20$ to tak Pi razy drzwi wyjdzie 150 zł? |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.