| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2004-05-19, 00:03 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2002-05 Lokalizacja: Tarnów 
				 | co sie mogło stać?rano patrze w lustro a tu na czole chyba z 50 pryszczy

No więc to było tak:w sobotę miałam piękną buźke bez pryszczy a tu budze sie rano w niedziele i aż sie przestraszyłam - moje czoło było całe w pryszczach - naprawdę chyba z 50. Byłam wtedy na wyjeździe i nie używałam swojego ręcznika - moze był brudny? - ale wtedy chyba na całej buzi by wyszły pryszcze - a reszta była rewelacyjna bez zarzutu - tylko czoło. W sobotę wieczór jadłam pizze - moze to przez ostre jedzienie? Albo moze to przez wodę - tam gdzie byłam podobno jest bardzo zanieczyszczona woda. Proszę może ktoś mi wyjaśni co mogło sie stać (mam 20 lat)- przytrafiło mi sie coś takiego pierwszy raz - tzn. wyskakiwały mi pojedyńcze pryszcze jak chyba wszystkich -ale taka inwazja? z góry dziękuję   | 
|     |   | 
|  2004-05-19, 11:52 | #2 | |
| Raróg | 

Re: co sie mogło stać?rano patrze w lustro a tu na czole chyba z 50 pryszczy

Możliwe, że to przez wodę albo ostre jedzenie. A może zbliża Ci się okres? Mojej kumpeli przed okresem bardzo opsypuje czoło. Jeśli wcześniej nie miałaś kłopotu z pryszczami i nie masz czym się podratować, kup sobie w aptece maść cynkową, jest niedroga (parę złotych) i powinna wysuszyć przykre niespodzianki. Mam nadzieję, że choć trochę Ci pomogłam   
				__________________ ❅ Cytat: 
 🌹14 lat z Wizaż.pl  Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...  | |
|     |   | 
|  2004-05-20, 12:36 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2002-05 Lokalizacja: Tarnów 
				 | 

Re: co sie mogło stać?rano patrze w lustro a tu na czole chyba z 50 pryszczy

dziekuję  miałam juz w domu paste cynkową i sie nią smarowałam-troche pomaga. To wszystko wyskoczyło mi w niedziele 9 maja - mija juz prawie 2 tygodnie a ja jeszcze mam troche na czole. Na szczescie juz nie ma ropnych i tylko takie wysuszone - to chyba juz beda sie goic -prawda? | 
|     |   | 
|  2010-01-31, 16:00 | #4 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Wrocław / Brzezia Łąka 
				 | 

Dot.: Re: co sie mogło stać?rano patrze w lustro a tu na czole chyba z 50 pryszczy

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2010-01-31, 16:08 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Dot.: Re: co sie mogło stać?rano patrze w lustro a tu na czole chyba z 50 pryszczy

ac o to ma do tematu?  czytaj ze zrozumieniem  "przed okresem" = przed dostaniem kolejnej miesiączki. | 
|     |   | 
|  2010-01-31, 16:25 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: co sie mogło stać?rano patrze w lustro a tu na czole chyba z 50 pryszczy

Zwłaszcza że wątek już troche przeterminowany :P

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.