|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wszyscy odchudzajacy sie !
witam
zapewne kazdy ktrory tu wszedl jest na jakiejkolwiek diecie albo odchudza sie.slucajcie ja miesiac temu postaowilam schudac nie korzstalam z zadnych diet ,odcudzalam sie nastepujaco poprostu jadlam zdrowo nie zwracalam uwagi a kalorie ,ale to co jadlam bylo zdrowe ,jadlam duuuzo owocow i warzyw ,i jestcze 1 nie jadlam slodczy pilam zielona i czerwona herbatke. scudlam 5 kilo w ciagu miesiaca i minelo 2 miesiace a ja zaczelam dalej normalie jesc przy czm jadlam paczki, slodcze i wszstko nie martwiac sie o kalorie i nie prztlam ani kila.teraz jedak wpadlam a pomsl ze fajie by bylo schudnac jeszcze 5 ale tm razem moze prz pomoc jakic tabletek ,ktore byly by skutecze przy moim zdrowm jedzeiu i postaowilam ze bede cwiczc codzieie po 20miut i raz w tgodiu bede codzic a zajecia tanecze.wiec jakie tabletki skutecze polecacie ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- dlaczego nikt nie pisze ;(
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wszyscy odchudzajacy sie !
Możesz skorzystać z wyszukiwarki. Tam jest bardzo dużo wątków na temat odchudzania się, które dziewczyny zakładają w tym grupy wsparcia, której jak zrozumiałam z Twojego wątku potrzebujesz do wspólnego osiągnięcia celu.
|
|
#3 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Dokładnie. I może gdybyś spróbowałabyś napisać jedno zdanie nad którym nie trzeba spędzić minuty żeby się domyślić o co Ci chodziło, to wątek byłby popularniejszy, bo taka niedbałość w pisaniu jest żenująca. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
może nikt nie odpowiada bo pigułka cud nie istnieje? Żeby schudnąć to trzeba ciężko pracować, nic "na łatwiznę"... Powodzenia.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Skuteczne tabletki na odchudzanie hmmm
Na moje to nie ma takich tabletek. Gdyby coś takiego wymyślili to mówiliby o tym w głównym wydaniu wiadomości jako przełom w leczeniu otyłości. Nie wierzę w działanie ani tabletek, ani herbatek ani innych octów jabłkowych jeśli chodzi o odchudzanie. Jedz dalej zdrowo i ćwicz. Oczywiście to jest tylko moje zdanie z którym nie musisz się zgadzać.
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Tabletki!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ale po co ci te tabletki? Skoro zdrowe odżywianie plus ruch przyniosło efekty to skąd nagle pomysł ze "wspomagaczami"?. Nie ma zdrowych, ani nawet obojętnych dla zdrowia tabletek. Amerykanie wydają miliardy dolarów na odchudzanie, a mimo to są jednym z najgrubszych narodów. Jeśli chcesz się wesprzeć psychicznie kup sobie jakiś śliczny wiosenny ciuszek o rozmiar mniejszy i niech to będzie motywacja
. Powodzenia
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
potwierdzam
) zreszta te kilka kg potraktuj jako diete stabilizujaca. wtedy zawsze spada jeszcze troche.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Hej podobno te tabletki alli sa dobre,ja sama biore linee,ogranicza chec na jedzenie,albo sprawia ze szybciej sie najadasz,podobno acai berry tez jest dobry tyle ze drogi,pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie mam pytanie, któraś z Was miała do czynienia z tymi tabletkami Acai Berry? Słyszałam od kuzynki że podobno są świetne, ale chciałam zasięgnąć wiecej opinii
Któraś coś słyszała?? pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

zapewne kazdy ktrory tu wszedl jest na jakiejkolwiek diecie albo odchudza sie.slucajcie ja miesiac temu postaowilam schudac nie korzstalam z zadnych diet ,odcudzalam sie nastepujaco poprostu jadlam zdrowo nie zwracalam uwagi a kalorie ,ale to co jadlam bylo zdrowe ,jadlam duuuzo owocow i warzyw ,i jestcze 1 nie jadlam slodczy pilam zielona i czerwona herbatke. scudlam 5 kilo w
ciagu miesiaca i minelo 2 miesiace a ja zaczelam dalej normalie jesc przy czm jadlam paczki, slodcze i wszstko nie martwiac sie o kalorie i nie prztlam ani kila.teraz jedak wpadlam a pomsl ze fajie by bylo schudnac jeszcze 5 ale tm razem moze prz pomoc jakic tabletek ,ktore byly by skutecze przy moim zdrowm jedzeiu i postaowilam ze bede cwiczc codzieie po 20miut i raz w tgodiu bede codzic a zajecia tanecze.wiec jakie tabletki skutecze polecacie 

Któraś coś słyszała?? pozdrawiam