![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'![]() Witam Was oficjalnie w V części. No to do książek marsz ! mamy niezłe poczucie humoru ![]() Kontynuacja wątków: Matura 2010 Maturzystki 2010 cz.II - wakacyjna regeneracja mózgów Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura! W poprzedniej części najwięcej naspamowały: 1. mtynai - 518 2. KaasiaaK - 510 3. Karmenka - 405 4. blue_apple 389 5. BeaS 362 Aneczka91 - Ania podkarpackie Polski (p),matematyka(p),wos(p), j.angielski(R) Plan (Rzeszów/Kraków -) anniaa - Ania woj. śląskie polski PP, matematyka PP, angielski PP, chemia PR, biologia PR Plan: BeaS – Beata woj. lubelskie polski PP, angielski PP, matematyka PP, chemia PR, biologia PR Plan: Medycyna blue_apple - Marta woj. mazowieckie polski PP, angielski PP/PR, matematyka PP, biologia PR, chemia PR Plan: cha_cha - Patrycja woj.małopolskie polski PR, angielski PR, matematyka PP, WOS PR, Plan : Kraków Claaire - Ala woj. podkarpackie polski PR , angielski PR, matematyka PP, WOS PP,Plan: Kraków czijo - Olga woj. małopolskie polski PP, francuski PP, matematyka PR, angielski PR, Plan: UJ, AGH, UEK effciaa16 - Ewka woj. kujawsko-pomorskie polski PP, angielski PP, matematyka PP, biologia PP, WOS PP Plan: Olsztyn/Bydgoszcz expectation - Emilka woj. pomorskie polski PR, niemiecki PP, matematyka PP, historia – PP wos - PR Plan: dziennikarstwo/prawo - politechnika koszalińska, UG, UAM FeelingGood - Agnieszka woj. podlaskie polski PP, angielski PP/PR, matematyka PP, historia PR WOS Plan: Łódź, Białystok inc0rrect - Asia woj. polski PP/PR , angielski PP, matematyka PP, geografia PR, biologia PR Plan: Wrocław / UW KaasiaaK – Kasia woj. mazowieckie polski PP, angielski PP, matematyka PP, chemia PR, Plan: Kraków/Lublin Karmenka - Karolina woj. łódzkie polski PP, angielski PR, matematyka PR, biologia PR Plan: biotechnologia; Warszawa, Łódź, Kraków kosmetola - Ola woj. poprawa matury: biologia PR, chemia PR Plan: stomatologiamagdolena – Magdalena woj. mazowieckie polski PP, angielski PP/PR, matematyka PR, fizyka PR Plan: W-wa - matematyka, inż biomed PW martus9191 – Marta woj. lubelskie polski PP, angielski PP, matematyka PR, chemia PR, biologia PR Plan: Lublin (UM) mtynai – Martyna woj. warmińsko-mazurskie polski PR, angielski PR, matematyka PP, geografia PR Plan: Skandynawistyka, geografia (Gdańsk) onaaa333 - Sylwia woj. lubelskie polski PP, angielski PP, matematyka PR, geografia PR Plan: Warszawa, ekonomia parodia – Justyna woj. łódzkie polski PP, angielski PR, niemiecki PP, matematyka PR, fizyka PR Plan: Łódź PŁ peggy Sue – Aleksandra woj. śląskie polski PP, angielski PP, matematyka PP, chemia PR, biologia PR Plan: Łódź lub Katowice psiiikuska - Karolina woj. łódzkie polski PP, angielski PP, matematyka PP, geografia PR Plan: dziennikarstwo i komunikacja społeczna - UW Reg17 – Kamila woj. pomorskie polski PP, angielski PP, matematyka PP, geografia PR Plan: Gdańsk UG, Koszalin rehab4181 – Dorota woj. łódzkie polski PP, angielski PP, matematyka PP, geografia PP, wos PP. Plan: ekonomia, turystyka i rekreacja (?) Riddim – Kamila woj. warmińsko-mazurskie polski PP, angielski/niemiecki PP, matematyka PR, biologia PR, chemia PR Plan: Pń/W-wa - medycyna/farmacja Samaramorganx- Baśka woj. dolnośląskie polski PR, angielski PP, matematyka PP, historia PP Plan: historia/historia sztuki Uniwersytet Wrocławski Plan2: ekonomia Legnica star15 – Martyna woj. podlaskie polski PR, angielski PR, matematyka PP, WOS PR Plan: etnologia/psychologia UW Sunrisek - Ola woj. lubelskie polski PR matematyka PP angielski PR WOS PRPlan: UW, UMCS, KUL Sylabud - Sylwia woj.mazowieckie polski PP, j.niemiecki PR, matematyka PR, geografia PR Plan Gdańsk/ Kraków ekonomia/ budownictwo/germanistyka weronika112 - Weronika woj. łódzkie polski PR, angielski PR, matematyka PP, biologia PR Plan: psychologia/fizjoterapia !!! Jeśli któraś chce znaleźć się na tej liście niech poda mi według wzoru: nick z wizażu - imię województwo przedmioty na zdawane na maturze i poziomy Plan (miasto lub kierunek) Reszta wizażanek, które nas olały ![]() ![]() ZANIM ZADASZ BEZSENSOWNE PYTANIE :
www.cke.edu.pl Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-02-25 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
pierwsza !!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
druga
![]() no to spam czas zacząć ![]() a po Nowym Roku do książek ![]()
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Też jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | ||||
Zakorzenienie
|
nie chrzań gupot
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiedział ![]() albo polo białe, albo książkę coś w stylu "co chłopak może ugotować dziewczynie", koleżanka mi o takiej mówiła, akurat dla tżta, który ciągle coś chce gotować ze mną ![]() ![]() 12,50? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() moje ulubione <3 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Nowy wątek, jej to już przez całe cztery z Wami jestem <wzruszenie>
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
idę robić pierczniki, ale bez foremek
![]() ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Aaaa. To nie ma, ja idę na NDiNZ
![]() Cytat:
![]() Też pewnie mu jakąś taką książeczkę kupię i jakiś fajny T-shirt ![]() Przepisami czego? ![]() Na kolejnych metkach było 52,50->25,25->12,50 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś zwierzęta, gwiazdki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
haha, zaj.ebi.ste
![]() Cytat:
![]() zaraz muszę poszukać czy w jakimś empiku albo merlinie mają takie cudo ![]() przepisy woku ![]() ![]() osz Ty cwaniaku. ![]() od razu pomyślałam, że fajnie by było mieć w polsce taki primark np. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Macie, żeby Wam nie było smutno, ja spadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
No należy się
![]() I sobie jedz takiego siusiaka później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
CYTUJĘ z poprzedniego
![]() Cytat:
jeszcze nie. ![]() Dziewczyny tego typu żarty nie są fajne. Ryba to też żywa istota. witam na nowym wątku;* ![]() na wigilii było bardzo sympatycznie ![]() ![]() Szukałam dzisiaj jakiejś czapy, ale nic nie znalazłam. Kiecki też żadnej nie zauważyłam. ![]() i mamy wooolneee. ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-12-22 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
♥
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Taaaaak
![]() Cytat:
A taka piosenka mi się przypomniała teraz. But it`s okay to eat fish `cause they don`t have any feelings Jaa ![]() Ale fajnie by było. I je na choince zawiesić. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Szczęście. To jest pokolorowane. Już myślałam, że mi w oczach coś miga. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie są wredne ;] Cytat:
![]() to może spróbujesz ![]() Cytat:
![]() kurde ja też ;/ . nie mam ochoty jechac na tą imprezę 80 km stąd. muszę coś wymyślec. ![]() ![]() no i nowy wątek !! ![]() ![]() ale jest pięknie, cudownie wręcz !! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() haha, to taki myk ![]() iluzja. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16005583] moja babcia robi cudowne ciasto marchewkowe ![]() to może spróbujesz ![]() ale jest pięknie, cudownie wręcz !! ![]() ![]() ![]() ech, sama już nie wiem, myślę, że to dla mnie będzie zbyt trudne. i jedno i drugie. to super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.