|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kremy po 45 roku życia
Witam
Chcę kupić mojej mamie jakiś dobry krem dla kobiet po 45 roku życia. Na KWC nie ma zbyt dużo recenzji także zwracam się z prośbą do Was, na pewno część z Was jest w takim przedziale wiekowym i testuje różne kremy. Wiadomo o jakie mi chodzi...przeciwzmarszczk owe, liftingujące, wygładzające, nawilżające zarazem. Nie znam się za bardzo także proszę o pomoc.
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kremy po 45 roku życia
Kremu nie dobiera się do wieku, ale do stanu skóry.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
No ok,ale napisałam o jakie kremy mi chodzi. Tak by napinały skórę,wygładzały ją i nawilżały. Cera mieszana. Proszę o jakieś propozycje
Chętnie też dowiem się czegoś o kremach pod oczy ( które powinny chociaż trochę wygładzić zmarszczki i zlikwidować worki ku woli ścisłości). Wiem,że żaden krem nie zrobi tego idealnie,ale chciałabym wiedzieć czy są takie,które chociaż trochę działają. Muszę do soboty zaopatrzyć się w prezent także proszę o szybkie info
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Jaki krem kupisz będzie zależało przede wszystkim od tego do jakiej cery i co ma ,,ulepszyć" i od zasobności kieszeni.
Może to być krem w granicach 50,- zł z super marketu z półki lub droższy z apteki.W aptece masz prościej ,bo pani może Tobie doradzić,a w markecie musisz się troszeczkę pomęczyć i poczytać.
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

Chcę kupić mojej mamie jakiś dobry krem dla kobiet po 45 roku życia. Na KWC nie ma zbyt dużo recenzji także zwracam się z prośbą do Was, na pewno część z Was jest w takim przedziale wiekowym i testuje różne kremy. Wiadomo o jakie mi chodzi...przeciwzmarszczk owe, liftingujące, wygładzające, nawilżające zarazem. Nie znam się za bardzo także proszę o pomoc.