![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
głównie zapachy i trochę różności
NIEAKTUALNE
To mój pierwszy wątek. Nie wymieniam się na siłę i szukam głównie rzeczy ze swojej wish listy. Mogę zrobić więcej zdjęć. dokładki na zielono Mam do oddania Perfumy we flakonach: Estee Lauder Pleasures Intense 30 ml - zużycie testowe, flakon oryginalny nie jest do końca pełny, ale psików było tylko kilka, maksymalnie 2ml brakuje. joann_eve Armani Mania 23/50 - z wymianki z kissek bzinka Van Cleef and Arpels Ete - 115/125 ml Odlewki: Lanvin Arpege 10 ml w atomizerze bez 1 psika Cacharel ANais Anais 10 ml w atomizerze bez 1 psika aga_tka_2 John Galliano - odlewka 9 ml w atomizerze Ender Habanita Molinard - odlewka 5 ml w atomizerze Voluspa, Basic Creme, Hawaiian Maile Vine Aromatic - odlewka 4 ml w atomizerze Kenzo Amour Indian Holi - odlewa 9 ml w atomizerze CB I hate perfume Gingerbread 9 ml w atomizerze sentient Miss Dior Cherie odlewka 9 ml w atomizerze Gothic_Daisy Princess Vera Wang - 8 ml w atomizerze Próbki perfum: Noa Perle - fabryczna atomizer 1,5 ml zpstało około 0,2 ml? Chanel Cristalle 0,4 ml robiona Gucci Rush ok. 1,7 ml fabryczna bez atomizera Armani Diamonds edp - 1,6 ml robiona Givenchy Ysatis 1 ml - robiona L'Occitante Lavender EDT - fabryczna z atomizerem, ok.. 0,8 ml B]Kosmetyki: [/B] Balsam perfumowany z drobinkami brokatu Celine Dion Sensational (shimmering body lotion) – początkowa pojemność 75 ml, użyty dwa razy, zużycie oceniam na nie więcej niż 110 % AA Expresso Slim – kremowe serum ujędrniające do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii, 200 ml – nieużywane, data ważności wrzesień 2011 L’Oreal Elseve ekspresowa odżywka Nutri-blask bez spłukiwania, włosy długie pozbawione witalności, 150 ml użye dwa razy, pozostało 90 %Gothic_Daisy AA Therapy Mama i ja - krem na rozstępy - pozostało około 30 % ze 125 ml - raczej na dobre przetestowanie Aquolina - balsam do ciała o zapachu pomarańczy z wanilią - użyty 2 X, oceniam że zostało 230/250 ml Stara Mydlarnia - masło do ciałą mandarynka z bazylią - zużycie zniome, niech będzie że 230 z 250 mlGothic_Daisy Kolorówka: Catrice Mineral Compact Powder, numer 110 Light Beige – użyty dwa razy, za jasny dla mnie Essence Volume Power Boost Mascara czarna, użyta dwa razy, świeża, kupiona niecąły miesiąc temu w Drogerii Natura Rimmel cień fioletowy, minimalne zużycie jak na zdjęciu Trochę biżuterii jak na zdjęciach WISH Hypnotic Posion, Jil Sander Sensations EL Sensuous, Dune Diora, Perles de Lalique, Ange ou Demon, Ogródek Śródziemnomorski, AA Pamplelune, L'Imperatrice Kenzo Jungle Flowerbomb
Time you enjoy wasting is not wasted time... Szukam koreczka do Słonika Kenzo 50 ml Odwdzięczę się ![]() Edytowane przez Freyyka Czas edycji: 2010-05-12 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: głównie zapachy i trochę różności
moze cos u mnie za odlewke Hypnose i HC?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
... i brakujące zdjęcia...
WYMIENIONE: Demeter Brownie splash 15 ml – nieużywane ukrycior Lacoste pour femme - z 30 ml zostało około 22 ml Dorota-Coco Givenchy Organza odlewka 8 ml w atomizerze PRINCESKA Givenchy Organza 2 ml fiolka CEITH Givenchy Hot Couture odlewka w atomizerze 8 ml lub 2 ml fiolka CEITH Guerlain My Insolence odlewka 4 ml w atomizerze AERONAUTA Guerlain Terracota voila d’ete odlewka 9 ml odlewka w atomizerze Eyes Dior Midnight Posion odlewka 4 ml w atomizerze PRINCESKA Guerlain Samsara - fabryczna przetestowana bez atomizera, ok. 0,7 ml Princeska TM Angel - 0,7 ml - robiona Princeska Serendipity3, Serendipitous kropla 0,2 ml? Robiona Twitter L'Artisan Tea for Two 1 ml - robiona Eyes L'Artisan Premier Figuier ok. 0,7 ml + ok.. 1 ml - robione ukrycior YR Neblina - ok. 1,2 ml robiona Eyes Lancome Hypnose Elixir odlewka 4 ml w atomizerze PRINCESKA Robero Cavalli Oro - odlewka 4 ml w atomizerze CEITH Dior Dolce Vita - odlewka 4 ml w atomizerze AERONAUTA Mogę zrobić odlewkę Moon Sparkle do 10 ml Nicole Vivienne Westwood Bouduir - odlewka 9 ml w atomizerze Twitter Chanel Coco Madmosielle - odlewka 10-11 ml w atomizerze Twitter Burjois Soir de Paris - 1 ml robiona ukrycior Micallef Ete - około 0,6 ml robiona Twitter Chloe EDP - 1,2 ml fabryczna z atomizerem dwa razy psiknieta SweetButterfly Si Lolita - fabryczna atomizer 0,8 ml - zostało ok. 0,4 ml SweetButterfly Fendi Theorema - 1,2 ml - robiona Princeska Andy Tauer Incense Rose robiona, około 0,2 ml Twitter AA Therapy krem do twarzy i ciała 3 szt – po 2 ml PRINCESKA AA Therapy Naczynka krem łagodzący 2m Nivea balsam do ciała Happy time ekstrakt z bambusa i proteiny mleka 5 mlPRINCESKA Mucia18 Paznokcie – kiedyś domowo robiłam tipsy, ale już mi przeszło. Pozostało trochę rzeczy do oddania – najchętniej oddałabym wszystko na raz. Wszystko kupowane w połowie 2008 roku, użyte kilka razy przeleżało w szafie... Zdjęcia równiez w poście 3 - Activ Cleaner, płyn uniwersalny (przeciwgrzybiczny), pojemność początkowa 500 ml, pozostało 80 % Na opakowaniu nie ma daty wazności, ale kupione w połowie 2008 roku - Activ Calcium 15 g, żel modelujący gęsty jednofazowy z wapniem, data ważności 08.2012. Użyty kilka razy, prawie pełny. Troszeczkę zabrudzony drobinkami brokatu – ale brokat osiadł na dnie. - Patyczki z pilniczkami na końcach – 11 sztuk, nieużywane. - Tipsy: o Activ american french, 100 sztuk – brakuje jednego tipsa z rozmiaru 9 o French (bez nazwy) – rozmiar 1 / 10 sztuk; rozmiar 2 / 10 sztuk; rozmiar 3 / 9 sztuk; rozmiar 4 / 1 sztuka; rozmiar 5 / 3 sztuki; rozmiar 6, 7 brak, rozmiar 8 – 1 sztuka, rozmiar 9 – 6 sztuk, rozmiar 10 – 8 sztuk o Przezroczyste, bez nazwy – rozmiar 1 / 4 sztuki; rozmiar 2 / 9 sztuk; rozmiar 3 / 5 sztuk, rozmiar 4 / 7 sztuk, rozmiar 5 / 8 sztyk; rozmiar 6 / 10 sztuk; rozmiar 7 / 10 sztuk, rozmiar 8 / 9 sztuk ; rozmiar 9 / 10 sztuk ; rozmiar 10 / 8 sztuk - Silcare PRIMER 9 ml – zużycie około 1-2 ml, bez daty ważności - Activ żel UV wykańczający extra-seal 15 ml – buteleczka prawie pełna, ale data wazności 12.2009 – na własna odpowiedzialność J - Gilotyna do tipsów (bez nazwy) - Primer Pen – 2 gms – uzyty kila razy, bez daty wazności - Neonail żel french biały, nie ma daty wazności, pół słoiczka, pojemność wyjściowa to chyba 5 ml ?? - Ozdoby do paznokci: brokat różowo-bordowy, srebrny, złoty; kwiatki biało-różowe i srebrne, zielone i różowe „kamyczki”?? (nie wiem jak to nazwać) - Lampa 36 Watt Gel Curing Asia Nail Factory, lampa posiada wyłącznik czasowy z trzema pozycjami 120, 180 I timer wyłączony w środkowym położeniu. DKNY Be delicious - około 50/100 - Tylko za zapach z wish list. Będę wybredna. kissek Prada Infusion d’Iris odlewka 4 ml w atomizerze milka Dior Pure Posion - odlewka 3 ml w atomizerze kissek L'or de Torrente - odlewka 8-9 ml w atomizerze Ceith YSL Y 10 ml w atomizerze bez 1 psika Thierry Mugler, Garden of Stars, Violet Angel EDP4 ml w atomizerze kissek [/COLOR] Guerlain Aqua Allegoria Lilia Bella - odlewka 7 ml w atomizerze 12 ml milka [COLOR="Pale Givenchy Ange ou Demon - ok. 0,7 ml robiona aeronauta Demeter Cinnamon Bun ok. 1,2 ml robiona Ceith Hermes Ogródek Nilowy - kropla aeronauta L'Occitante Honey and Lemon 1 ml robiona aeronauta Mauboussin, Histoire d'Eau Amethyste EDT - kropla aeronauta Aquolina Chocolovers kremowo czekoladowy peeling do ciała 15 ml Aquolina cukier puder płyn do kąpieli 20 ml Aquolina biała czekolada balsam do ciała 10 ml Aquolina krem karmelowy żel pod prysznic 20 ml Ceith
Time you enjoy wasting is not wasted time... Szukam koreczka do Słonika Kenzo 50 ml Odwdzięczę się ![]() Edytowane przez Freyyka Czas edycji: 2010-04-19 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ranko, nic nie znalazłam, ja głównie będę chciała coś ze swojej wish listy...
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
o Ty niedobra
![]() ![]() ![]() znalazłabyś coś u mnie znów? ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Demeter Brownie splash 15 ml – nieużywane
Givenchy Organza odlewka 8 ml w atomizerze lub 2 ml fiolka Givenchy Hot Couture odlewka w atomizerze 8 ml lub 2 ml fiolka Dior Midnight Posion odlewka 4 ml w atomizerze Lancome Hypnose Elixir odlewka 4 ml w atomizerze oprócz tego: AA Therapy krem do twarzy i ciała 3 szt – po 2 ml Nivea balsam do ciała Happy time ekstrakt z bambusa i proteiny mleka 5 ml z zapachów najbardziej zależy mi na podkreślonych (a te niepodkreślone zaraz sprawdzę na KWC..) ![]() EDIT: poprawiłam - zależy mi na podkreślonych, na niepodkreślonym mniej ![]()
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-02-22 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moschino Glamour miniatura około 4ml czy ona jest z atomizerem? A może mogłabyś mi zrobić odlewkę bo chyba jeszcze nie zeszły wszystkie ml ze wspólnych zakupów? Miałam próbeczkę od Ciebie i bardzo mi się podoba... J.del Pozo Halloween Kiss - odlewka tak z 5 ml Paco Rabanne Black XS - odlewka tak z 5 ml Masaki / Masaki edp niecały 1 ml Mam jeszcze próbkę Marine Groove chyba widziałam kiedyś że szukałaś, nie wiem czy jeszcze jesteś zainteresowana - jest ok. 1 ml - fabryczna z Douglasa, lekko przetestowana przez mnie. Daj znać, co za te rzeczy wybrałabyś u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko zostały mi ostatnie 2 atomki 8ml ![]() ![]() acha, a co do miniatury Glamour - nie ma atomizera, w razie czego mogę zrobić odlewkę z flakonu jeśli chcesz, bo mam wolne ml ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Masaki / Masaki za Marine Groove Glamour odlewka 8 ml za Givenchy Organza odlewka 8 ml w atomizerze Paco Rabanne Black XS 8 ml odlewka za Dior Midnight Posion odlewka 4 ml w atomizerze + Lancome Hypnose Elixir odlewka 4 ml w atomizerze Mogę też wrzucić Ci AA Therapy krem do twarzy i ciała 3 szt – po 2 ml Nivea balsam do ciała Happy time ekstrakt z bambusa i proteiny mleka 5 ml a w zamian chciałabym Sephora 2 próbki po 1,5 ml bazy pod makijaż (matuje i wygładza), Sephora próbka 2 nalepek na paznokcie, za drobiazg lub gratis do fajnej wymianki i Maybelline Affini Tone numer 16 Vanilla Rose próbka podkładu. Czy to OK dla Ciebie?
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także ja te rzeczy już wyszarzam i rezerwuję dla Ciebie, a jak będę wiedzieć na 100% to jeszcze potwierdzę ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za te 2 rzeczy??
Catrice Mineral Compact Powder, numer 110 Light Beige Rimmel cień fioletowy,
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś za demeter? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17191802
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za Demeter?
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rzeczy dla Ciebie wyszarzyłam ![]() zapraszam na PW ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Mam tez nowe srebrne kolczyki,metalowy niemiecki komplet ,bransoletke ale na wieksza reke lub na waska noge ( nie srebro jakas francuska)
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2010-04-13 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jutro zrobię więcej zdjęć naszyjnika żebyś się mogła przyjrzeć i wrzucę tu do wątku.
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Balsam perfumowany z drobinkami brokatu Celine Dion Sensational (shimmering body lotion) – początkowa pojemność 75 ml, użyty dwa razy, zużycie oceniam na nie więcej niż 110 % AA Expresso Slim – kremowe serum ujędrniające do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii, 200 ml – nieużywane, data ważności wrzesień 2011 L’Oreal Elseve ekspresowa odżywka Nutri-blask bez spłukiwania, włosy długie pozbawione witalności, 150 ml użye dwa razy, pozostało 90 %
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() masła są w wymiance ale książki anglojęzyczne jak najbardziej !!!
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
To nie srebro ,metal firma Charles Delon producent zegarkow miedzy nnymi ,moze szrobic tez djecie teg naszyjnika z popielatymi kwadracikami i bardzo wzne ,dlugosc obu bo wokol szyi tylko beda za krotkie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten popielaty tez jest Promodowski, długośc taka sama - około 40 cm w najwęzśzym miejscu ![]() ![]() U Ciebie podoba mi się lakier Sally Hansen - trzeci od lewej i jestem zainteresowana tymi kolczykami. Jakbyś mogła bliższe zdjęcie zrobić...?
Time you enjoy wasting is not wasted time... Szukam koreczka do Słonika Kenzo 50 ml Odwdzięczę się ![]() Edytowane przez Freyyka Czas edycji: 2010-02-23 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ten beżowy naszyjnik mogę wymienić na lakier Sally Hansen i cień Inglota. Co Ty na to?
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
edytowałam pierwszy wątek - kilka nowych rzeczy
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Witaj, interesują mnie u Ciebie dwa zapachy: Be Delicious oraz Pleasures Intense. W zamian za nie mogę zaproponować: Kenzo Jungle Elephant (czyli słoń), 100 ml (nowe, ubytek kilku psików, z kartonikiem), Kenzo Amour edp 100 ml (nowe, użyte dosłownie 5 razy, kartonika brak, zniszczony przez moje dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.