|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Spodnie granatowe Stradivarius rozmiar 38
nieaktualne!!!
Mam już tutaj swoje konto, wspólnie z siostrą, aczkolwiek nie możemy mieć dwóch aktualnych wątków, tak więc postanowiłam wykorzystać swoje konto aby wymienić się za te spodnie. Zależy mi na szybkiej wymianie. Spodnie Stradivarius, wymienię tylko na inne spodnie (38-39), lub za coś super. Podaje wymiary spodni: szerokość w pasku 44x2, są to biodrówki. Dlugość nogawki od strony wewnętrznej-80cm. Spodnie mają podniszczone nogawki co widać na zdjęciach, ale oprócz tego są w stanie idealnym. Spodnie są proste. Edytowane przez bezkitu Czas edycji: 2010-01-31 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spodnie granatowe Stradivarius rozmiar 38
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze cos z ksiazek bym wybrala, zalezy co Tobie sie spodobało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No to jesli o mnei chodzi - mogę wymienic sie za buty
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- wysokość szpilki to 10 cm. I kolor jak na zdjęciu - jasny groszek zielony (taki blady seledyn), niebardzo wg mnie mają ze srebrnym kolorem wspólnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
bluza jest krotka specjalnie bo to takie bolerko
![]() wymiarow na razie nie mam bo nie estem u siebie, postarm sie podac Ci jutro ja jestem chetna na Kurtyna" - Agatha Christie "Przebudzenie" - Kate Chopin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.