|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
czegoś na prezent - perfumy, kolorówka
Witam
![]() Szukam czegoś na prezent, więc musi być nowe/kompletne - w grę wchodzi kolorówka - ale raczej delikatna, chętnie jakaś paletka usta/oczy nude, raczej nie szukam rozświetlaczy. Z perfum najchętniej przygarnęłabym YSL Elle lub Very Irresistible lub wszelkie podobne kwiatowe zapachy. Ale rozważę wszelkie propozycje. Oddam co w wątku i jak mi będzie na czymś zależało, to i spoza ![]() UWAGA! Przygarnę coś na prezent dla TŻta również bardzo chętnie!
Edytowane przez króliczek Czas edycji: 2010-02-01 o 00:45 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: czegoś na prezent - perfumy, kolorówka
ja mam kilka nowiutkich rzeczy w kartonikach, ale pewnie nie wpadly Ci w oko skoro nie pisalas;(
m.in. ♥ zestaw E.L.F. - contouring blush&bronzer - duo róż do policzków i bronzer - na zagraniczny youtube porównywany z bardzo podobnym duo z NARS - NOWY w kartoniku ♥ nowiutki (w kartoniku) zestaw do brwi marki E.L.F. z linii Studio odcień light ♥ dwa NOWE cienie URBAN DECAY - odcienie: Midnight Cowboy i Goddes ♥ preparat do regulacji brwi, utrwalenia, nabłyszczenia i nadania im ksztaltu Brow Control marki Model Co - kosztował 25 $ - NOWY W KARTONIKU ♥ róż do policzków Make Up Factory z pędzelkiem - odcień 255.10 (taki jak na fotce w KWC) - raz przetestowany, nowy, w kartoniku ♥ zestaw Stila - My mother, my hero - tusz do rzęs + pomadka + wypiekany brązer - wszystko w oryginalnym kartoniku i papierze - NOWY ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
kroliczku, mam nowy zafoliowany zapach damski Tumulte, 50ml, moze Cie zainteresuje.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Mam w watku zestaw perfum meskich (perfumy, balsam i cos tam jeszcze).
Z damskich mam kwiatowe Lanvin z ubytkiem psika i Mount Blanc rowniez z ubytkiem psika. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-02-01 o 01:18 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Sprytna bestia jestem
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16868980]Mam w watku zestaw perfum meskich (perfumy, balsam i cos tam jeszcze). [/QUOTE] O, to w sam raz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
w sam raz, bo dopisałam, że dla TŻta też coś przygarnę szalona
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim zobaczylam ten Twoj post tutaj, weszlam na nocny watek jamestown, przeczytalam i mnie zatkalo
Przez moment nawet pomyslalam, ze tesciowa tez jest taka hardkorowa jak Ty ![]()
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, ona nie aż taka ale nic jej nie brak, TŻ dzisiaj dzwonił i mówił, że mi jakichś kosmetyków nakupowała
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziel sie ta tesciowa
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Zainteresowala mnie Daisy. Chyba, ze masz cosik ciekawego pod lada. Piateczki jakies
?Szczerze powiem, ze trudno mi powiedziec jak pachna perfumy TZta. Nie sa tak mocne jak Fahrenheit, blizej im do JPG. Kupione w Douglasie przez siostre TZta TZ jest bardzo wybredny, lubi lekkie zapachy. Ten nie przypadl mu do gustu. Jak do tej pory nic mu sie jakos nie spodobalo. Na wszystko kreci nosem. Gorzej niz ja .Z nowych rzeczy z kolorowki mam dwa tusze do rzes w kartonikach. CLinique i Helenka. Ponoc nie daja mocnego efektu sztucznych rzes, wiec jesli takich szukasz to odpadaja. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-02-01 o 01:38 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeeeeeeeee .... To ja podziekuje
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, ona dobra jest tylko dla mnie
bo przez prawie 30 lat miała dwóch synków, a tu nagle się pojawiła taka wspaniała i cudowna synowa i jak tu jej nie kochać i rozpieszczać?ale dla TŻ strasznie wredna jest, ale z kolei moi rodzice go rozpieszczają na pocieszenie
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Zerknij sobie zatem na zapach w perfumerii i daj znac
.Potem ewentualnie poszukam czegos u Ciebie. Nie ma sensu, zebym teraz cos wybierala skoro nie wiesz czy Ci sie spodoba zapach .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-02-01 o 01:49 |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak swoja droga to dla mnie tez by byla mila No ale nic to, zadowole sie swoja, ktora tez zdecydowanie z kategorii tych lepszych Kurde, ide spac, bo jutro rano sie nie zwloke, a jak juz mi sie uda, to w robocie nie bede kontaktowac ![]() Gudnajt
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w ciuszkowym kilka nowych kosmetyków
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, te rzeczy akurat nie dla mnie, pozdrawiam
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
kroliczku, zdjecia Tumulte chetnie cykne ale wieczorem, jak z roboty wroce. Nyxa tez chetnie wymienie.A u Ciebie na pewno cos znajde bo masz duzo skarbow
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
mam dwie paletki diamond pochette pupa - nowe
zapach angels and demons tendre - raz psikniete - jest pudelko wiec tak jak nowe mam tez krem estee lauder kolor 03 nowy w 100% krem collistara nawilzajacy w 100% nowy nowa palatka estee lauer mini (8 cieni + 3 blyszczyki) nowe pryzmy givenchy (w bialym kartonie bo tester) |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
kicajku, dodalam w podpisie moja wishliste dla ulatwienia.
A masz jakis link do tego balsamu biothermu? jaka pojemnosc? poczytalabym sobie o nim. Do wieczora ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- To zarezerwuj mi tego biotherma, pretty please. Rozumiem ze on niemacany tylko wywachany ?
Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2010-02-01 o 13:21 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
Bylas juz Kicaj wyniuchac zapach?
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Oj sierotko zdrowiej zatem. |
|
|
|
|
#26 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Królisiu, a perfumy to też tylko skubnięte Cię intereszą? Bo mam nieco ponad połowę z 90ml Elle YSL.
Mam foteczkę tylko taką średnio wyraźną póki co ![]() Twoje JT mi się podobają Ten bladziutki róż i złotko z drobinami.
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą - paczki od Ciebie ani widu ani słychu, a ja taka chora i miałam nadzieję, że dzisiaj dojdzie i mi humor poprawi
|
|
|
|
#28 |
|
czyli Endżi
|
Aha, rozumiem
Z totalnie nowiutkich i nieśmiganych mam kilka bajerów, ale ciężko mi wyobrazić sobie w nich teściową... To perfumy niszowej marki Demeter - o zapachu Sugar Cookie, Angel Food, Brownie, Fruit Salad i Graham Cracker.A dla siebie byś nie chciała ? Lubisz słodziaczkowe perfumy tak w ogóle? Kupiłam sobie zestawik 3 x po 20ml Kokos, Wanilia i Pieczone Kasztany Yves Rocher i mi się odwidziały. Brak może po 1ml z każdego. A tą paczką to już się martwię, cholera jasna Powiedz, że nie zgubili Ostatnia tak ładnie, szybko doszła.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-02-01 o 17:04 |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słodziaki to moje ulubione, bo od nich nigdy nie mam migren a wysłałaś prio czy ekonomicznym? bo jak ekonomicznym, to daję jej do piątku. byłam tak pewna, że dojdzie dzisiaj a tu łooo.... ![]() jak wysłałaś poleconym, to na pewno wszystko z nią ok, tylko ma jakiś przestój
|
|
|
|
#30 |
|
czyli Endżi
|
Wiesz co kochana, ja ostatnimi dniami posyłam na poczcie po 15-20 przesyłek hurtem. Dorobiłam się książki nadawczej i mam Ciebie w kartotece pod datą 25.01, jest numer nadania poprzedzony PR, więc chyba o priorytet chodzi? Nie jestem jednak pewna czy ostatecznie ten priorytet jest czy go nie ma
Zapłaciłam za nadanie 26,60 w każdym razie Uwolnisz mnie od tej Wanilii i Kokoska? Kasztana sobie może jednak zostawię ![]() A na Demeterki zerknij tutaj - /ciach/ Tylko musisz decydować szybko, bo w międzyczasie mi się sprzedają. Dosłownie przed momentem poszło mi Brownie
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-02-01 o 17:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Powiedz, że nie zgubili 
Zapłaciłam za nadanie 26,60 w każdym razie