|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Rozmiarówka butów BATA
Dziewczyny, czy któraś z was orientuje sie w rozmiarówce firmy bata? Zastanawiam sie nad kupnem kozaków przez internet, ale nie podali długosc wkladki w tych kozakach. Ja nosze typowe 36 (wkładka 23 cm)
nie wiem jaki rozmiar wybrac bo podobno bata ma zawyżoną rozmiarówke. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozmiarówka butów BATA
standardowa, ja nosze 37 i mam buty 37 i sa w sam raz
Buty zimowe ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- jesli chodzi o inne sklepy dla porownania to w Venezii tez nosze 37, w Street 37/38, Gino Rossi 37, co tam jeszcze Deichmann 37 ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- ale jesli sie boisz ze moga byc za male to wez sobie o rozmiar wieksze niz normalnie i wsadz sobie wkladki, mi tak proponowala ekspedientka, jednak wzielam swoj rozmiar i cale szczescie bo swietne sa. Problem moze byc jesli sa wysokie z lydka, bo im mniejszy rozmiar tym ciasniejsze |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ja też noszę typowe 36 ale wszystkie buty z Baty które przymierzałam w tym rozmiarze były za duże. Może to dlatego, że mam szczupłe stopy a ich buty wydają się dość szerokie
.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
hmm czy zawyzona, no ja bym nie powiedziala, ale to zimowe buty wiec wiadomo, ja tez mam waska stope i dla mnie sa one w sam raz, no ale jak ktos jest drobniutki to moze faktycznie byc problem...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
a jest rozmiar 35? bo w tym sklepie internetowtm zauwazyłam że nie ma 35 numeru. Albo u nich 36 odpowiada 35....
juz sama nie wiem, |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Racja w kozakach to pewnie tak nie przeszkadza. Ja mierzyłam tylko baleriny i kilka par szpilek. Luźniejsze kozaki to mniejszy problem, zawsze można się wkładką poratować i cieplej trochę w nogi z nimi
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a masz jakies buty firmy tamaris? albo ambra ? tam tez nosisz 37? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
napisałam do biura obsługi klienta, może mi powiedza dokładnie długosc wkładek w danym rozmiarze
Najwyżej zwróce towar... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Buty zimowe
.