|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pilnie zestawu do paznokci!!!
Pilnie poszukuje wszystkiego do robienia paznokci zelowych:
-lampy -żeli -pilnikow -ozdob itd itp Oddam duzo, poszukam poza watkiem! ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pilnie zestawu do paznokci!!!
hej mam poza wątkiem lampę wogóle nie zniszczoną bo chyba z 3 razy użytą, nabłyszczacz czy utwardzacz jak kto woli, bibułki, i jakies ozdoby jeszcze były zobacze co jeszcze i moge dać znać odpisz u mnie
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- wiesz co no w wątku to raczej niebardzo, może coś poza? ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- no w zasadzie to najbardziej rzeczy z wish ewentualnie krteczek lub płaszczyków. Powiem Ci co mam w zestawie: -lampa uv - około 120 sztuk (a może i więcej bo to tak na oko) tipsów różnych rozmiarów - gilotyna do tipsów, tipsy mleczne półprzezroczyste - po troszku ozdób: białe brązowe łezki, perłowe serduszk, srebrne, fioletowe z wyciętym środkiem pomarańczowe gwwiazdeczki, nie jest tego dużo no takie maleńkie torebeczki po kilka sztuk - brokaty: błękitny, biały opalizująco na fioletowy, srebrno fioletowy, zielony, troszkę białego opalizującego, złoty, brokaty w takich małych fiolkach bądź pudełeczkach - profesjonalny pędzelek do nakładania żelu - nabłyszczacz (utwardzacz) z 600 ml zostało jakieś 400 i duuuuuużo bibułek ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- ok
Edytowane przez Unforgiveable Czas edycji: 2010-02-02 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie zestawu do paznokci!!!
ja mam ozdoby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.