|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zmienić czy nie? Poradźcie .
W chwili obecnej moje włosy wyglądają mniej - więcej tak:
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3974e7f87ba3c71f.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b438a66d290fd730.html Ale zastanawiam się czy nie wycieniować ich? Każda kobieta od czasu do czasu potrzebuje zmiany i dobrze wszystkie o tym wiemy Ale niestety wiemy też o tym, że niektóre zmiany nie zawsze wychodzą nam na lepsze ;-) Dlatego też proszę Was o radę: Czy pozostać przy obecnej fryzurze czy ją zmienić? Z jednej strony bardzo dbam o włosy, mają naturalny (niefarbowany kolor) często podcinam końcówki i stosuje wiele kosmetyków pielęgnacyjnych dlatego martwię się czy po cieniowaniu nadal ich zdrowy wygląd będzie tak samo widoczny jak i teraz tzn. czy końcówki nie będą sprawiać wrażenia rozdwojonych gdy się je wycieniuje? Z drugiej strony chciałabym coś zmienić w swojej fryzurze, która według wielu osób ma dość "dziecinny" prosty wygląd. Ps. natury mam proste włosy, które nie wymagają żadnego prostowania. Myślę, więc o takiej zmianie: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76ca691ca0038d10.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6b7bef0b768646d.html Co radzicie?
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmienić czy nie? Poradźcie .
ja bede odradzac cieniowanie i pazurkowanie wlosow mialam piekne dlugie wlosy ale skusilam sie na wycieniowanie i teraz tak bardzo tego zaluje
proste wlosy sciete na rowno zawsze wygladaja zdrowiej niz te cieniowane poza tym teraz koncowki wywijaja mi sie kazde w inna strone i musze uzywac prostownicy ze swojej strony odradzam
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienić czy nie? Poradźcie .
Włosy cieniowane wywijają się i trzeba je układać. Z tego co widze na 2 ostatnich zalaczonych zdjeciach chodzi ci wlasnie o taki nielad na głowie więc spróbuj.Cieniowanie włosów nie niszczy ich tylko po prostu po tym strzyżeniu będziesz mieć trochę mniej włosów .
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poradźcie proszę.
Ciężko będzie Ci cokolwiek doradzić, skoro nie widzimy Twojego zdjęcia.
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Przesuwam na metamorfozy.
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Ale niestety wiemy też o 

wystarczy Marzena