|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SIX / Claire's - prosba o pomoc w zakupie pierścionka
hejj, bardzo chcialabym prosic którąs w was o pomoc w zakupie pierscionka. byłam w warszawie w sobote i zamiast kupic go od razu stwierdzilam ze wstapie po niego w dordze powrotej. oczywiscie okazało się ze nie starczy czasu i spoznie sie na pociag jesli to zrobie
![]() najgrosze jest to ze nie pamietam w którym sklepie to było - six czy claire's (mylą mi się strasznie). w jednym z nich byłam w złotych tarasach, a w drugim gdzies w tych podziemiach idąc od dworca, ale wydaje mi się ze to raczej claire's. jak wygląda? jest to czarny, plastikowy (chyba) pierscionek z różą i czyms w rodzaju pnączy? nie jest to po prostu róża na obrączce, te pnącza czy co to tam było zajmują sporą częśc palca (moze 2-3cm na długosci palca?) układały się tak ze tworzyły dziurki - pierscionek był przez to trochę ażurowy. cały wykonany z jednego materiału. wydaje mi sie ze był on nawet przeceniony na 10 zł ale moge sie mylic. jesli komus by się chciało zajrzec do tych sklepów i poszukac byłabym baardzo wdzięczna, nie mam juz mozliwosci pojechac gdziekolwiek gdzie są te sklepy bo w mojej miescinie ich oczywiscie nie ma. rzecz jasna koszty zakupu i wysyłki pokryję ja, dodam jesczze ze chodzi mi o rozmiar S,M jesli w ogole jest jakas rozmiarówka... bardzo proszę o pomoc ![]()
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2010-02-03 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIX / Claire's - prosba o pomoc w zakupie pierścionka
podbijam.. moze ktos mi jednak pomoze?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
upup
![]() |
#5 |
exmod na urlopie:)
|
On jest cały czarny? Będę jutro lub pojutrze w SIXie więc mogę również zerknąć i jeśli będzie coś takiego to kupię dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo
![]() ![]() znalazłam w internecie zdjecie pierscionka z claire's podobnego jesłi nie identycznego właśnie... (zdjecie z kolczykami) chodzi mi własnie o taki nieregularny kształt całości... jesli mozesz to na wszelki wypadek zerknij, moze sie myle i jest taki tez w SIX ![]() i dziekuje bardzo za odzew!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.