|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() DIETA od 03.01.2014 r. - Kto ze mną ?Cześć dziewczyny
![]() Więc może tak...chciałabym schudnąć jakieś 7/9 kg, ale tak naprawdę nie mam jeszcze pomysłu na siebie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc kto zaczyna ze mną? ![]() Ma ktoś jakieś pomysły jak efektownie schudnąć? Co robić? Co jeść? Wierze, że razem nam się uda! ![]() Edytowane przez claudiaxoxo Czas edycji: 2013-11-08 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: ODCHUDZANIE - razem raźniej
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ODCHUDZANIE - razem raźniej
Postaraj się pić więcej wody 2 do 3 litrów, no i aktywność fizyczna jest wskazana to bardzo pomoże uzyskać wymarzone efekty. Odnośnie fast foodów to ostatnio robiłam "fast foodowe" zapiekanki w fit wersji http://zrzucbrzuch.blogspot.com/2014...o-mozliwe.html
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
DIETA od 03.01.2014 r. - Kto ze mną ?
Witajcie
![]() Założyłam to konto, aby nie zmagać się z dietą sama. Po świątecznym objadaniu się przyszedł dla mnie czas na dietę, najwyższy czas, bo pobiłam swój rekord wagowy. Moja waga to 67 kilo, cel ---> 52, czyli waga jaką miałam 1,5 roku temu, a odrobiłam ją po wcześniejszej diecie powolutku, ale niestety skutecznie i z nadwyżką. Co było powodem ... zapewne: "Raz sobie zjem to się nic nie stanie" i raz się przerodziło w razy kilkanaście, kilkadziesiąt, aż przyniosło "efekty". Mam nadzieję, że dołączycie do mnie i razem - będzie nam raźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA od 03.01.2014 r. - Kto ze mną ?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Właśnie dzisiaj planuję się zmierzyć ...
![]() Założenie to MINIMUM 12 kg w dół-- > 55 kg Dieta żadna "nazwana" typu "Dukana", "Kopenhaska" inne takie. Sama ustalam to, co jem i w jakich ilościach, 5 posiłków dziennie - właśnie filet z kurczaka w piekarniku się robi na obiadek ![]() A Ty? Ile chcesz zrzucić ? Stosujesz jakąś konkretną dietę ?? Edytowane przez jagusia_24 Czas edycji: 2014-01-04 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja również jako postanowienie Noworoczne postanowiłam "być laską" jak 3 lata temu czyli ważyć nie więcej niż 51kg :P Aktualnie moja waga to 61,5 kg (przynajmniej taka była 03.01.14) a jestem niziutka bo zaledwie 156cm. Diety żadnej również nie stosuje, po prostu nie wcinam jak opętana hihi. Damy radę prawda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja bez konkretnej diety. Po prostu 5 razy dziennie, lekkostrawnie.
Do tego 1x tyg. aqua aerobic, 1xtyg. fat burning i 1xtyg. squash.... Myślicie, że tyle sportu wystarczy, czy coś jeszcze dodać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.