|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
maseczki/odżywki jak je aplikować/jak długo trzymać i inne pytania - Wasze porady
Witam
mam pytanie, na które pewnie każda z Was ma swoja odpowiedź No więc od jakiegoś czasu staram sie dbać o włosy, narazie to tylko maseczki, odżywki, w niedługim czasie chce zacząć pić pokrzywę i zobaczymy co tam mnie jeszcze najdzie ![]() No ale wracając do tematu, moje pytanie brzmi jak nakładacie, na jak długo i jak często odżywki/maseczki? 1. Czy trzymacie je tak jak napisane jest na opakowaniach 3-15minut, czy trzymacie je tak długo, ile tylko możecie? 2. Czy bardzo długie trzymanie może być negatywnie odebrane przez skórę głowy? Czy nie ma raczej żadnych minusów? 3. Czy jeżeli napisane jest by podczas aplikacji nie dotykać skóry głowy, to stosujecie się do tego? I czy macie jakiś sposób na trzymanie maseczki na włosach długo bez styczności specyfiku ze skórą głowy? 4. No i chyba najbardziej interesujące mnie pytanie, to czy trzymając odżywkę/maseczkę na głowie nakładacie tylko ręcznik, czy może zwykły czepek kąpielowy? Czy może macie jakiś swój sposób na lepsze wchłanianie się specyfiku podczas trzymania go na głowie? Będę wdzięczna za Wasze rady/opinie/podpowiedzi ![]()
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maseczki/odżywki jak je aplikować/jak długo trzymać i inne pytania - Wasze pora
Odpowiedzi na te i inny pytania znajdziesz w wyszukiwarce
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.