|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mini wątek Nadii07 :)
NIEAKTUALNE
Jako, że wiosenne porządki w pełni, mam do wymiany: (zdjęcia niebawem) Poszukuje czegoś co mi potrzebne np.: - podkład rimmel recover 103 - nowe mydło w płynie - lakier inglot 82 lub 864 Do wymiany mam: 1) NOWY! nawilżający krem do rak Oriflame pojemność 30ml 2) NOWE 3 małe balsamy po goleniu dla mężczyzn NIVEA New Energy pojemność 30ml 3) krem głęboko nawilżający pod oczy AVON 15ml, użyty z 3-4 razy, bardzo mało ubytku, data produkcji na opakowaniu marzec 2009 (kupione koło listopada/grudnia 2009) 4) nawilżająco-rozświetlający żel pod oczy AVON 15ml zużyty między 1/3 a 1/2., data produkcji na opakowaniu kwiecien 2009 (kupione koło listopada/grudnia 2009) 5) Lirene peeling enzymatyczny do cery wrażliwej enzym keratynoliczny, kava-kava, bezzapachowy pojemność 75ml, użyty 2-3 razy data ważności do 2012, kupiony styczeń 2010 6) antycellulitowe serum z innowacyjnym aplikatorem kulkowym perfect body shape-up ORIFLAME , 75ml, użyte pare razy, zostało 2/3, kilka mm pod napis ORIFLAME 7) balsam ujędrniający, nawilżający i napinający skórę, daje widoczny efekt liftingujący, oriflame perfect body, lift-up, pojemność 200ml, użyty kilkakortnie. zostało około 2/3, nad napis LIFT-UP 8) NOWA! Pasta do zębów Aquafresh 3+ MULTI ACTIVE 12 HOUR Fluoride protection 100ml. Posiada papierowy kartonik, jednak otwarty. 9) TONIK ORIFLAME OPTIMALS *******ing TONER -> Orzeźwiający tonik Optimals, wzbogacony kompleksem kojącym i ekstraktem z bławatka 200ml. (ten z biało srebrnej serii). Kilkakrotnie używany, pozostało NAD napis ORIFLAME. 9) paletka do makijażu ruby rose, większość w odcieniach różu, fioletu maźnięte parę razy, pojedynczo granaty, jeden jasny zielony skruszony podusmowując mało używane, zapięcie co jakiś czas nie chce się zamknąć (albo trzeba na chwile położyć coś na paletkę, albo kombinować z taśmą)
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2010-08-20 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mini wątek Nadii07 :)
coś u mnie za paletkę Ruby Rose?
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Lirene peeling enzymatyczny do cery wrażliwej enzym keratynoliczny, kava-kava, bezzapachowy pojemność 75ml, użyty 2-3 razy data ważności do 2012, kupiony styczeń 2010
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
NOWY! nawilżający krem do rak Oriflame pojemność 30ml 3) krem głęboko nawilżający pod oczy AVON 15ml, użyty z 3-4 razy, bardzo mało ubytku, data produkcji na opakowaniu marzec 2009 (kupione koło listopada/grudnia 2009) 4) nawilżająco-rozświetlający żel pod oczy AVON 15ml zużyty między 1/3 a 1/2., data produkcji na opakowaniu kwiecien 2009 (kupione koło listopada/grudnia 2009) 5) Lirene peeling enzymatyczny do cery wrażliwej enzym keratynoliczny, kava-kava, bezzapachowy pojemność 75ml, użyty 2-3 razy data ważności do 2012, kupiony styczeń 2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1,2,5,6,7
cos u mnie?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=niemowl%B1t |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.