|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
rower treningowy
od tygodnia jezdze rowerkiem treningowym rano i wieczorem 15 minut, od następnego tygodnia będę jezdzić 20 minut. i potem robie brzuszki ,codziennie po 2 brzuszki więcej, pije wode mineralną. Myślicie że przy takich cwiczeniach zgubie coś? czy to za malo ? rowerek treningowy pozwala też na zgubienie '' boczków '' ? czy tylko dziala na posladki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: rower treningowy
Tluszcz spalasz rownomiernie z calego ciała. Musisz jezdzic na rowerku 4 razy w tygodniu po 45 minut bez rozbijania na rano wieczor.
Woda mineralna to cała Twoja dieta? To marnie.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
woda mineralna? Woda rozpycha brzuch i szybko z niego ucieka...tym samym częściej jest się głodnym.
Ja zamiast wody polecam picie białka np. maślanka, kefir...
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja ćwiczę dwa razy w tygodniu [środa,sobota] po 45 minut bo wtedy są lepsze efekty spalania niż codziennie po 20. No chyba, że zależy Ci na mięśniach :P
I robie 20 brzuszków rano i wieczorem ![]() Też piję wodę na zasadzie TROSZKĘ [trzy łyki] a często. Jedz mniej o 25 % i też zobaczysz efekty ;p po kilku dniach - jak ja
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.