|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sylviska - moje ciuszki do wymiany
jak narazie do wymiany tylko kilka rzeczy
Szukam: -bizuteria (kolczyki,zawieszki,naszy jniki,pierścionki) -zegarka na ręke -torebki (różne) -kosmetyki/perfumy (tutaj głównie wody toaletowej Beckham damskiej) -ubrania (głównie bluzki/podkoszulki/sukienki/spódniczki) -apaszki, cienkie szaliki DO WYMIANY : 1. spódniczka rozmiar S 2.pasek jest dość króki (moge zmierzyć) 3.rozmiar28 4. bluzka REPORTER rozmiar S 5.torba TROLL (nosi małe oznaki użytkowania, od spodu ma troche ubrudzona na czarno od noszenia bo troche mi slużyła, od strony zewnętrznej (noszenia) czarna kreska od dzinsow :/, ale jak sie nosi to nie widac tego na 100%) 6.Spodnie HOUSE rozmiar M (nieuzywane) 7.rybaczki TOP SECRET rozmiar XS (dwie mał kropki od agrafki, widac na załączonym zdjęciu) zdjęcie 1 Załącznik 2847201 8. Bluzka REPORTER rozmiar XL 9. rozmiar S 10.koszula HOUSE rozmiar S 11. Broszka Załącznik 2849278 Edytowane przez sylviska333 Czas edycji: 2010-02-07 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylviska - moje ciuszki do wymiany
coś za torbe ?
mam zegarki w watku-nowe ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: wymiana sylviski
Jeszcze koraliki (mam tych najmniejszych,plastikowyc h dużo dlatego proponuje pisac ile jest potrzebnych)
na zdjeciu są koraliki szklane/szkło weneckie/agaty/plastikowe... Załącznik 2847181 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wymiana sylviski
coś u mnie za wszystkie koraliki?? masz może jescze jakieś przybory do robienia biżu??
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- plastikowe jaka wielkośc i kolor?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.