|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Proszę o poradę!stylizacja na komers!
Witam
![]() TO mój pierwszy wpis ![]() Chciałabym prosić o radę. Oto moja sukienka: ![]() ![]() ![]() P Jak myślicie co do niej dobrać? Myślałam o niebieskich dodatkach, a raczej ciemnoniebieskich. i ważne pytanie: jakie getry czy rajtuzy?Bo tka bez tego to jakoś dziwnie nie uważacie? ![]() No i te buty też się liczą do zestawu ![]() Proszę o pomoc! Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Proszę o poradę!stylizacja na komers!
ładna sukienka
![]() na pewno nie zakładaj żadnych leginsów są bardzo nieeleganckie a komers to już raczej takie odświętne wydarzenie ![]() ![]() ja pamiętam, że za moich czasów dziewczyny przychodziły na komers z gołymi nogami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a granatowe dodatki jak najbardziej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 Czas edycji: 2010-04-26 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;18836778]ładna sukienka
![]() na pewno nie zakładaj żadnych leginsów są bardzo nieeleganckie a komers to już raczej takie odświętne wydarzenie ![]() ![]() ja pamiętam, że za moich czasów dziewczyny przychodziły na komers z gołymi nogami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a granatowe dodatki jak najbardziej ![]() ![]() ![]() Dziękuję bardzo! ![]() W tych butach muszę iść ![]() A nie uważasz , że nie mam grubych nóg jak na to zdj patrzysz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
nie wydaje mi się, żebyś miała grube nogi
![]() ![]() ![]() poczekaj na pewno inne wizażanki Ci coś jeszcze doradzą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do wątku zbiorczego.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.