|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Mega pilnie buty 41, ciuszki 38-40, kosmetyki i inne. Oddam wiele :)NIEAKTUALNE
ZA WIĘKSZOŚĆ Z TYCH RZECZY ODDAM PO KILKA NAWET Z MOJEGO WĄTKU! PISZCIE NAPEWNO SIĘ DOGADAMY ![]() Rurki roz 40 Dłuższe tuniczki, longi sweterki takie do legginsów BARDZO ZALEŻY! Legginsy Torebka na łańcuszku pikowana ![]() Ozdoby, żele, tipsy, cleaner, wszytsko do pazurków. Eko skórke roz L- na wymianę mam M Buty roz 41 szczególnie saszki BARDZO MI ZALEŻY! Męskie buty roz 46, spodnie na 191cm, góra XL Serum na zniszczone końcówki Dres Bielizna Farba do włosów kolor czekolada, brązy spodenki krótkie perfumy bajki dvd, książeczki w twardej oprawie, zestaw majsterkowicza (plastikowe lub drewniane) Ciuszki na 92-98cm dla chłopca BARDZO MI ZALEŻY Buciki roz 24-25 różne ozdoby do domu Wszystko w ZEBERKE oraz PANTERKĘ Aparat cyfrowy Kamerkę internetową Edytowane przez Bezka Czas edycji: 2010-03-27 o 19:35 Powód: Poprawki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mega pilnie buty 41, ciuszki 38-40, kosmetyki i inne. Oddam wiele :)
witaj
![]() u mnie buciki 41, mam tez poza watkiem niektore rzeczy ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie czerwone trampki 41
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U mnie buty 41 i ciuszki 38-40
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może u mnie znajdziesz coś dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.