|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ♥♥♥ MAKE-UP♥♥♥ PoDkłAdy,PuDrY,rÓże...od Patusi;)WITAM WSZYSTKIE WIZAŻANKI! ![]() Mam do wymiany pare nie nowych,tylko zaczetych różnych mazidełek do twarzy ![]() Kosmetyki są mi nie potrzebne bo jestem z tych dziewczyn które gromadzą wszystko co mogą a pożniej nie mają co z tym zrobić ![]() To mój nowy wątek,zasady jak zawsze,ZAPRASZAM ![]() ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ 1.Maybelline New York-Fresh matte,podkład matujący i odświeżający,odcień-035 Apricot beige,data ważności-styczeń 2011,zostało więcej niż 2/3.
2.Maybelline New York-Dream satin liquid,podkład w płynie,odcień-048 Sun beige,data ważności-kwiecień 2011,tylko napoczety. 3. Pierre Rene-Skin balance,wyjatkowo trwały podkład do kazdego rodzaju cery,2 odcienie-02 Caramel(1/2 produktu) i 05 Chocolate(tylko napoczęty),data wazności-kwiecień 2011. 4.Rimmel-Lasting Finish,podkład mineralny,odcień-400 Natural beige,data wazności-styczeń 2012,tylko napoczęty. 5.Under Twenty-puder antybakteryjny,lekki,odci eń-03 Sunny,tylko napoczety,data ważności-2011. 6.Essence-perełki brązujące,odcień-02. 7.Loreal Paris-Studio Remix,strukturyzująca pasta do włosów,nie używana,150ml. 8.Loreal Paris-Studio Line,Mineral FX,krem-żel dyscyplinujący,ze skł. mineralnymi,nie używany,150ml. 9.Oriflame-Create and style,żel do włosów,nie uzywany,125 ml. 10.Astor-cień do powiek,paletka 810,4 cienie,perłowe,nowe. Edytowane przez pati018 Czas edycji: 2010-03-13 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥ MAKE-UP♥♥♥ PoDkłAdy,PuDrY,rÓże...od Patusi;)
coś u mnie?
![]() Podoba mi się rimmel lasting finish oraz dream satin liquid
![]() |
#3 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, coś u nie za: Loreal Paris-Studio Remix,strukturyzująca pasta do włosów,nie używana,150ml. - zaprazam
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz coś za:
2.Maybelline New York-Dream satin liquid,podkład w płynie,odcień-048 Sun beige,data ważności-kwiecień 2011,tylko napoczety. 6.Essence-perełki brązujące,odcień-02. 7.Loreal Paris-Studio Remix,strukturyzująca pasta do włosów,nie używana,150ml. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
11.Maybelline New York-Colorsensiational,szminka do ust,odcień-605 precious beige.
12.i 13.Secret-Star gloss,błyszczyki,odcienie jagodowy i morelowy,mienią sie fajnie. 14.Astor-Liquid care,błyszczyk,odcień-102 True Coral. 15.Hean-Pearl&Minerals,błyszczyk, odcień 159,taki landrynkowy. WSZYSTKIE BŁYSZCZYKI I POMADKA SA NOWE,NIE UŻYWANE! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pati018 Czas edycji: 2010-03-13 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za podklady piere rene i cienie astora?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
może skusisz się na dwie maskary the Colossal volum' express (brąz i śliwka)- użyte raz, zakupione w super-pharm 06.03.2010r. (nie pasuje mi szczoteczka) za
2.Maybelline New York-Dream satin liquid,podkład w płynie,odcień-048 Sun beige,data ważności-kwiecień 2011,tylko napoczety. 6.Essence-perełki brązujące,odcień-02. pozdrawiam! ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za perełki Essence i szminkę Maybelline?
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 2 i 4?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Pierre Rene-Skin balance,wyjatkowo trwały podkład do kazdego rodzaju cery,2 odcienie-02 Essence-perełki brązujące,odcień-02. Astor-cień do powiek,paletka 810,4 cienie,perłowe,nowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za:
6.Essence-perełki brązujące,odcień-02 10.Astor-cień do powiek,paletka 810,4 cienie,perłowe,nowe. 12.i 13.Secret-Star gloss,błyszczyki,odcienie jagodowy i morelowy,mienią sie fajnie. 14.Astor-Liquid care,błyszczyk,odcień-102 True Coral. Odp. proszę u mnie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
co proponujesz?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Coś u mnie za : 1.Maybelline New York-Fresh matte,podkład matujący i odświeżający,odcień-035 Apricot beige,data ważności-styczeń 2011,zostało więcej niż 2/3. 2.Maybelline New York-Dream satin liquid,podkład w płynie,odcień-048 Sun beige,data ważności-kwiecień 2011,tylko napoczety. 4.Rimmel-Lasting Finish,podkład mineralny,odcień-400 Natural beige,data wazności-styczeń 2012,tylko napoczęty.
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
hej,spodobalo mi sie u Ciebie pare podkladów
1.Maybelline New York-Fresh matte,podkład matujący i odświeżający,odcień-035 Apricot beige,data ważności-styczeń 2011,zostało więcej niż 2/3. 2.Maybelline New York-Dream satin liquid,podkład w płynie,odcień-048 Sun beige,data ważności-kwiecień 2011,tylko napoczety. 4.Rimmel-Lasting Finish,podkład mineralny,odcień-400 Natural beige,data wazności-styczeń 2012,tylko napoczęty. zajrzyj czy cos podoba Ci sie u mnie, czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
propozycja nieaktualna
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
2.Maybelline New York-Dream satin liquid,podkład w płynie,odcień-048 Sun beige,data ważności-kwiecień 2011,tylko napoczety. 4.Rimmel-Lasting Finish,podkład mineralny,odcień-400 Natural beige,data wazności-styczeń 2012,tylko napoczęty ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hejo znalazłabyś coś u mnie za cienie astor i błyszczyk true coral astora ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
HEJ, COS U MNIE?
.Maybelline New York-Fresh matte,podkład matujący i odświeżający,odcień-035 Apricot beige,data ważności-styczeń 2011,zostało więcej niż 2/3. 2.Maybelline New York-Dream satin liquid,podkład w płynie,odcień-048 Sun beige,data ważności-kwiecień 2011,tylko napoczety. 4.Rimmel-Lasting Finish,podkład mineralny,odcień-400 Natural beige,data wazności-styczeń 2012,tylko napoczęty. którykolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
cos za Loreal Paris-Studio Remix,strukturyzująca pasta do włosów?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407927
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazlam, preferuje raczej ciuszki
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos za to
Maybelline New York-Dream satin liquid,podkład w płynie,odcień-048 Sun beige,data ważności-kwiecień 2011,tylko napoczety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.