|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwny sen :)
Dzisiaj w nocy mialam dziwny sen zwiazany z moim przyszlym slubem. Otóz snil mi sie piekny slub koscielny, full wypas. Ale po wyjsciu z kosciola ja mialam wesele osobno (osobna sala nawet chyba inne miasto) i moj narzeczony osobno :/ Moze ja za duzo mysle o tym. Chcialabym zeby sie juz oswiadczyl ale on odwleka bo boi sie utraty wolnosci :/ a ja tylko kiecki slubne i pierscionki ogladam :/ Jak myslicie co ten sen mogl znaczyc?????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwny sen :)
nie znam sie na tłumaczeniach snów
![]() mi sie snilo po pierwszej randce z obecnym TZ ślub w kosciele, ja w bialej sukni on w garniturze i taki typowu slub kościelny - po pierwszym spotkaniu hehehehe
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Że za dużo myślisz o czymś, o czym chyba jeszcze nie powinnaś, skoro nie macie ustalonej daty ślubu.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja tez miała ostatno dziwny sen, był dzień mojego ślubu, juz się ubierała, po czym zauważyłam, że nie byłam u fryzjera, nie jeste umalowana, a za godzine ceremonia. Stalam w sukni i zakładałam biale bawełniane skarpety, po chwili przypomniałam sobie, że mam piękne pończochy, załozyłam je i poszłam tak ubrana w sukni na przystanek, ciągnąć na sznurku białego dużego fiata....dziwny sen.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
jak koleżanka - dużo o tym myślisz wiec Ci się sni i nie szukaj jakis ukrytych sensów w nich
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nasz dzień: ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
mi sie snilo, ze szlam do oltarza, cala rodzinka usmiechnieta, organy graja, wszedzie kwiaty...ale mialam ochote uciec i nie brac slubu. i uchyba ucieklam, nie pamietam za dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witam !!
mnie się dzisiaj śniły przygotowania do ślubu ( w sumie to pare godzin przed ślubem) ubierałam sukienke której nawet wczesniej nie przymierzałam :/ nie wiem jak to się stało ale sama byłam zdziwiona w moim śnie, nie kupiłam butów białych, miałam naszykowane czarne, rajstop nie miałam, welonu też nie.. jedynie co z tego pozytywnego pamietam to że mamusia moja wręczyła mi podwiązke niebieską a poza tym koszmar najbardziej chyba to mnie te buty przeraziły, już nie wspominam o fryzurze, makijarzu, a to było na kilka godzin przed ślubem :/ Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2008-10-20 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
No to muszę co niektóre z Was zmarwić... ostatnio wyczytałam, że sny to takie podszepty intuicji. W snak widzimy nasze lęki, nasze pragnienia.
Też miałam dziwny sen i nie wiem co zrobić. Śnił mi się dzień przed slubem. Wszyscy się szykują, biegają z miejsca na miejsce, stroja salę- a ja stoję i bardzo żałuję ze nie odwołałam tego slubu. Koszmarny sen... ![]() Niestety jestem swiadoma swoich negatywnych myśli, ze nie wszystko jest po mojej mysli jeżeli chodzi o TŻ i boję się jak co będzie po ślubie. Co do autorki wątku, myslę ze sen potwierdz to że macie inne podejscie do małzeństwa, rozmijacie się w potrzebach. Ty bys cchciała, on na razie nie... Stad te dwie sale. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a mnie się wydaję że takie sny biorą się z tego że martwimy się jak to wszytsko wypadnie, myslimy o tym coraz częściej, ale kurcze jeśli ja mam takie sny 11 miesięcy przed ślubem to co to będzie za pół roku albo miesiąc przed
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Uff dobrze zatem wiedzieć,ze nie jestem jedyna co do dziwnych snów z tej kategorii ![]() Kiedys mi sie sniło,,ze byłam pod kościołem wszycsy goście tez juz byli a ja bez makijazu,bez fryzury,i welon szukałam ![]() A dziś w nocy kolejny głupi,nie pamietam dokładnie ale nie był wesoły i oczywiscie nerwowy ![]() NIe doszukiwała bym sie tu jednak zbytnich interpretacji,i zgodze sie z przedmówczynia,ze to chyba nasze obawy i lęki aby wszystko było dobrze i dopiete na ostatni głuzik mają ujście własnie w takich snach ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam tydzień temu wymarzoną sukienkę wraz z dodatkami. Szczeście nie z tej ziemi ![]() Kilka dni temu śniło mi się, że pomyliły mi się godziny, nie miałam kupionych butów i w sukni ślubnej jechałam do sklepu po buty. Potem okazało się, że fryzjerka gdzieś poszła, nie ma kto mnie pomalować, ksiądz dłużej na mnie nie będzie czekał, orkiestra sie zwinęła, a jedzenie na sali weselnej jest już zimne. Nie mówię, jak przerażona się obudziłam ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
NO nie a ja dzis znowu miałam "dziwny sen"
![]() ![]() Wszystko byo juz gotowe, ja w suki ( dziwne bo czerownej a biała miałam potem ubrac) tZ w garniturze, był autobus i kierowca który miał gosc wozic, i mama TŻ poszła sae obejrzec i stwierdziłyśmy ze inna bedzie lepsza i tam sie mieismy przeniesc ![]() ![]() ![]() ![]() Mam jeszce około 11 miesiecy do ślubu, jak teraz mam takie sny to co bedzie 3 miesiace przed?? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
misty ja też miewałam takie sny jak zaczęliśmy ślub planować. Ale jakoś tak na 3-4 miesiące przed ślubem one się skończyły i już do samego ślubu nie miałam ani jednego koszmarku ślubnego. i z tego co czytałam, podobnie ma większość dziewczyn. Może wynika to z tego, że po wstępnych przygotowaniach (zaklepaniu kościoła, sali, kapeli) przychodzi czas przestoju. A człowiek się doczekać nie może i dużo o tym myśli, stąd i sny się pojawiają. Potem, jak już przygotowania ruszają pełną parą dość często ma się ochotę o tym zapomnieć
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mnie też się dzisiaj śniło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
- osobne wesele znaczy, ze na wieczorze panienskim bedziesz ubrana na czerwono - inne miasto znaczy, ze beda strzelac w Gruzji do naszego Prezydenta Qrcze, abym tylko nie byla zlym prorokiem, tfu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja wyczytałam w jakimś senniku, jeśli śni Ci sie własny ślub to znaczy, że niedługo spodka Cie coś miłego, jakieś szczęście
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
wiecie co ,powoli juz mnie to wkurza
![]() ![]() kilka dni temu znowu sen,standardowo czegos mnie miałam, cos mi brakowało, biegałam juz w białej kiecce,ale nie miałam welonu i ponczoch,problem tez był z fryzura ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
hej
![]() wszyscy ci ludzie cos tam krzyczeli ale nie pamietam dokladnie juz. nagle mama do mnie podeszla do tego okna i mowila ze mam juz isc spac wiec zamknelam okno chwile z nia usiadlam i ona poszla do kuchni i nagle w pokoju ktorym siedzialam bylo pustych 5 szklanek i talerzy i nagle sie zapelnily herbata i plackami same i ja to widzialam i moja mama. no i dalej juz nie pamietam snu bo sie chyba skonczyl i sie wlasnie obudzilam sama w domu bo obudzil mnie dzwonek do drzwi listonosz xD wiec ciekawe sny mam ostatnio ;] co moze oznaczac ten sen?? komentujcie o myslicie o tym xD pozdrawiam;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.