|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Z myślą o MaJoWej trawce.. :)
Hej hej
tak się wciągnelam ze kolejny dzień a ja znowu Was czymś zasypuje wybaczcie za nadużywanie gościnnośći hihi.Wracając do domu z zakupów,powiedzialam stanowczo NIE BIAŁEJ zimie! dlatego też makijaż zaakcentowany na zielono. Wklejam dużo zdjęc nie sądzicie ze moze własnie ZA duzo ?? Problem jest taki ze nie mogę sie zdecydować na wybór pojedynczych fot.Przechodzę do sedna->> Kosmetyki: -puder prasowany E-compact, -kuleczki brązujace LeMax, -cienie: odcienie zieleni i morskiego Butterfly, czarny matowy, - kredki do oczu (zielona, biała) Naomi -odżywka do rzęs(zakupiłam w końcu firmy Celia ale i tak mało to znać) -tusz do rzęs Define-A-Lash, -ah i jeszcze jaaasna perłowa pomadka. Edytowane przez ssylvkaa Czas edycji: 2010-12-08 o 19:35 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z myślą o MaJoWej trawce.. :)
bardzo ładne kolory
tobie bardzo pasują takie delikatne i przygaszone makijaże- ładnie podkreślają twoją urodę )moim zdaniem powinnaś po prostu posłużyć się kreską wtedy już oczko będzie bardziej widoczne |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie nie gra bo makijaż nie jest zielony
ale to pewnie wina kompa!ładne cieniowanie ale coś bym dodała do ożywienia, może jakiś ciemniejszy kolorek i coś bym dała na brwi
|
|
#5 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ciemniejszy kolorek się tam pojawil,ale wydawalo mi sie ze wyglada kiczowato i go troszke przybledzilam-jak widzę nie słusznie.Dzieki za radę;* Edytowane przez ssylvkaa Czas edycji: 2010-02-09 o 18:00 |
|||
|
|
|
|
#6 |
|
Crazy turtle lady
|
Chodzi o to,zeby brwi były oprawa oka, "nie zrobione" odciagaja uwage od ładnego makijażu. A kredka/cien nie musi byc czorny
mozebyc brazowy itp...sama przciemniam kredka bo czasem mi sie zdarzy za bardzo sie wyskubac
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam nie sprecyzowałam
![]() chodziło mi o kreseczkę przy linii rzęs na górnej powiece |
|
|
|
|
#8 | ||
|
Zakorzenienie
|
Im wiecej zdjec tym lepiej, wiec sie iloscia nie przejmuj. I taka mala sugestia- kolaz+zmniejszanie+wkleja nie na wizaz bardzo psuje jakos fotek wiec dobrze jest wkleic pare zdjec nie zrobionych w formie kolazu
Co do brwi- polecam baaaaardzo cienie do brwi z Inglota- sama jestem (tzn byłam bo sie przefarbowałam) jasna blondynka i kolor dopasowalam tam idealnie- brwi sa wzmocnione, a wygladaja jak naturalne )No i do meritum czyli sam makijaz- na zdjeciach bez lamby wydawało mi sie ze górna granice nalezałoby rozetrzec, ale na zdjeciach z lampa juz tego nie widze. Ogolnie makijaz mi sie podoba, ale mysle ze pomys z kreska nad rzesami jest dobry Ale ja sie zawsze u Ciebie rozpisuje
|
|
|
#9 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzienx;*Cytat:
![]() Cytat:
Myslalam ze jakosc zdjec jak porownuje do oryginalu sie nie zmieniają,a bodajze ja tego nie zauwazylam moze..mam za słabe oko(a mam bo nosze soczewki:P) Problem kreseczki juz zaakceptowalam i nastepnym razem,gdy wykonam taki makijaz bedzie ona Namalowana ![]() OGromniaste buziaki! ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Kolorki ładne, pasują Ci do oczu
Podoba mi się bardzo
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się i to jak
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
świetny, świeżutki taki
![]() popieram pomysły Kitka i Ishi a od Młodej się dowiedziałam, że cienie do brwi je wzmacniają więc też popędzę do Inglota
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Śliczny make upik
|
|
#14 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana jestes![]() Cytat:
JA narazie musze sfolgowac z wydatkami,ale będe pamietac o tych cieniach napewno![]() Oojojjj ;* tym bardziej mi miło ze moge czytac takie pochwaly Zawsze mialam sentyment do zielonego hihi(czyzby to przez moje oczy,które takie własnie są?byc moze
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki oLLeM;*<k"f"iatuszek dla Ciebie>
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

tak się wciągnelam ze kolejny dzień a ja znowu Was czymś zasypuje wybaczcie
za nadużywanie gościnnośći hihi.
?? Problem jest taki ze nie mogę sie zdecydować na wybór pojedynczych fot.
firmy Celia ale i tak mało to 

)
ale to pewnie wina kompa!

Dzienx;*

więc też popędzę do Inglota