|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna Susia Wymiata
znaczy kontynuacja wspanialosci z czesci poprzednich
sie dzialo jak kto nie wie niech nadczyta jak nie nadczyta, sie niech nie odzywa chyba ze: ma meteora ma sminke w czerwieni winnej ( badz niewinnej ) ma cos co wszystkie miec musimy jest Tygrysem, lub milym samcem Tygrysowi pochodnym motto znajde jak przetrzezwieje trzezwa na zdrowiu i zdrowa na umysle motto wczesniej przez madrzejszych ustalone wnosze ( coby mnie nikt o takie madrosci nie posadzal ) Napisane przez KomEwa Ten wątek został właśnie po to założony, żeby tutaj móc opuścić gardę i nie martwić się, że ktoś źle zinterpretuje czyjeś intencje. Tu - mam głęboką nadzieję - będzie tak, że jeśli ktoś czegoś nie do końca zrozumie i będzie mógł pomyśleć sobie coś złego lub coś dobrego, to wybierze to drugie. Wiesz, na korzyść osoby, której wypowiedzi nie zrozumiał w 100%. Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-12-26 o 13:42 Powód: bo zupa byla za slona |
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Czarna Susia Wymiata
o rany
![]() Cytat:
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-12-23 o 23:21 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() edit: idę po ajerkoniak
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
no to branoc, pchły na noc
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
czwarta
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Piąta
![]() ale poszalałyście |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
a Mamita mnie podejszla z cytowniczej strony
jakbym sie wybielic chciala i naprostowac To i Owo ![]() chociaz Owo wole krzywe przepraszam za zwiezlosc normalnie to mam wiecej do powiedzenia zwlaszcza tumom szerokim ale mnie litery skaczom |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
nowy WY
nie wiem czy zdążę tu jutro zajrzeć więc składam Wam życzenia zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, łaski wszelakiej i odpoczynku no i ostrego wymiatania ![]() |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba opić nowy wewontek
i pyszną zupę Kffiatka i to, że jeszcze tylko pół godziny muszę siedzieć przy piekarniku' ja chcę spać |
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się witam w nowej części wątku
![]() I od razu chciałam Wam wszystkim złożyć życzenia jako że dostęp do Interneta ograniczon będzie przez święta. No to życzę ![]() Życzę Wam żeby święta przyniosły Wam trochę wytchnienia (jak już się nasprzątacie i nagotujecie). Żeby przyniosły trochę zadumy.
A przede wszystkim żeby radość przyniosły ![]() |
|
|
|
#13 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znalazłam Was i idę czytać dalej
|
|
|
|
#14 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
mam meteora
to przylajzłam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Się nie wybielaj, Nasturcjo
![]() cały urok sie stracić może przy wybielaniu Slika Slika jam też straż przypiekarnicza (i posiedzieć muszę dłużej nieco, bo jakiś ...pi,pi,pi ... nastawił piekarnik na 120 zamiast na 200 st.C co odkryłam niedawno )Edit : Lipello - Tobie również wesołych i zdrowych Świąt
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-12-23 o 23:43 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Witam w nowej części
|
|
|
|
#17 |
|
rude jest piękne:)
|
Aby wszyscy z Was znaleźli swoje
miejsce przy stole wigilijnym, by spełniły się Wasze najskrytsze marzenia, aby każdy kolejny dzień był jeszcze lepszy, bądźmy dla siebie bardziej serdeczni, patrzmy na to co dobre a nie na to co nasz dzieli. Wszystkiego najlepszego na święta
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-12-24 o 00:12 Powód: dluuuzsze zyczenia:))) |
|
|
|
#18 |
|
Piers do przodu
|
i duch świąt gotowy ![]() Zanim padnę do końca: Spójrzcie! Już pierwsza gwiazda świeci!
Myślcie już życzenie, dzieci. A ja całym sercem chcę , złożyć Wam życzenia te: Wszystkiego najlepszego w roku nowym, by Wam nie zawracać głowy, aby święta się udały, i przysmaki smakowały, by dotrzymać postanowienia, i nie zapomnieć o gwiazdki lśnieniach!!!
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-12-23 o 23:59 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę w ślady Kwiecia Niepospolitego i się znietrzeźwiam pospolitą whiskey a świąt Wam życzę najweselszych i najszczęśliwszych |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
#23 |
|
rude jest piękne:)
|
|
|
#24 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zdrowych, Spokojnych, Radosnych, a przede wszystkim spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia życzy Agnieszka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
wczoraj była noc pod telefonem. jeszcze żyje.....
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazlam Was, ufff
![]() Spokojnych, zdrowych i milych Swiąt Kochani |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana
Wszystkim co składali wcześniej życzena Dziękuję i również chciałbym złożyć swoje: Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam Wam i Waszym Rodzinom najserdeczniejsze życzenia świąt przepełnionych miłością i radością. Niech każda chwila Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem i zostaje spełniona w gronie najbliższych. Ja osobiśce mam wyjazdową wigilię i osobom, które będą się przemieszczać życzę dotarcia do celu bez uszczerbku Miłego dnia |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
no, no, no nie mam glowy ![]() albo raczej glowe mam, ale do d...y z zyczeniami jeszcze przykoleduje a co! |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie swiatecznie
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim Wam
życzę Bardzo Dobrych i Radosnych Świąt
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

)