|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Podkladu Guerlain, Mat Lumiere, pielegnacji Clarins, Kanebo i innych![]() ![]() ![]() W zamian oferuje to co w watku a takze moge pogrzebac poza nim ![]() ![]() - She Wood Dsquared - podklad Guerlain Parure Aqua 02 lub ten na rynek azjatycki w tym tez kolorze - podklad Chanel Mat Lumiere jasne beze (moga byc zoltkowate ![]() - pielegnacja Clarins, Kanebo(zele do mycia twarzy, emulsje, kremy, pod oczy) - rozne pieknosci MACa ![]() - kredki MAC lub Bobbie Brown chlodne z drobinkami, opalizujace, dajace polysk itd ![]() - mozna mnie skusic brazerami fajnymi ![]() - EDM nowy pedzel LHK oraz cos co mi wpadnie w oko - Mugler Alien (wszystkie odmiany) - Aqua Allegoria Mandarine Basilic - kosmetyki (stylizacja) do wlosow kreconych Moller |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkladu Guerlain, Mat Lumiere, pielegnacji Clarins, Kanebo i innych
witaj, mam w domu peeling kanebo w proszku jakbys byla zaint. to daj znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie widze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- szukam roznych zapachow chyba najbardziej.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17179974]habibku ja mam podkład, co masz pod ladą?
![]() A ktory masz Dusiu? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17180105]w kramiku wszystko jest
![]() No walsnei juz sie dogrzebalam ![]() Pogrzebie zatem zaraz i powiem co moge zaoferowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17180354]odezwę się wieczorem, teraz mam gości[/QUOTE]
Dusiu, niestety nic z Twojej wish nie posiadam ![]() Moge zaoferowac: EL double matte prasowaniec, kolor 01 nowy w karoniku MAC roz w kolorze brazu kolor emote, nowy w kartoniku Clinique emulsja nawilzajaca, ujedrniajaca do cery mieszanej i tlustej nowa w kartoniku EL sumptuous tusz czarny, nowy w kartoniku MAC sypki prep&prime, uzyty 3 razy (chyba mam kartonik) Guerlain l'instant magic elixir, ok 20 z 30ml (jest kartonik) Benefit paletka 2 rozswietlacze, blyszczyk i 2 cienie (bialy i brazik), nowa z wymiany EL paletka 3 miniatur (sporych) 2 roze i brazer bronze goddess, przetestowane I hmm chyba to tyle ![]() EDIT: jesczze mam OPI avoplex zelowy olejek do skorek, uzyty 3 razy oraz lakier ze swiatecznej limitowanki OPI merry midnight, uzyty 1 raz Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2010-02-14 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
cóż to takiego, jest np na KWC? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17190300]Clinique emulsja nawilzajaca, ujedrniajaca do cery mieszanej i tlustej nowa w kartoniku
cóż to takiego, jest np na KWC?[/QUOTE] Przepisuje z kartonika: Beztluszczowa emulsja nawilzajaca do cery przetluszczajacej sie. Nawilza i ujedrnia skore, jednoczesnie kontrolujac poziom natluszczenia. Szybko sie wchlania dajac matowe wykonczenie. Chroni skore przed utrata wilgoci jednoczesnie zapobiegajac jej przetluszczaniu sie. Jej pelna nazwa: Clinique moisture in-control, conntrols oil, firms Prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.