|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Tabletki Nivelazione...Działają?
http://www.farmona.pl/pl/nivwoman.html Tabletki na ujędrnienie i powiększenie biustu. ZNACIE?? Działa??? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tabletki Nivelazione...Działają?
własnie zobaczyłam reklame tych tabletek w gazecie i podpinam sie pod pytanie , moze ktos próbował?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
upupupup
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
i jak??
![]() jem te tableki ,bo dorwałam je przypadkiem,na cuda nie liczę,ale ktoś musi je zjeść w domu,a mama nie jest chętna
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Odgrzebuję stary wątek. Ktoś łyka? Łykał? Chciałabym spróbować ich profilaktycznie, bo już trzydziecha przeleciała a biust mam duży... Tylko patrzeć aż zacznie lecieć
Ostatnio zaczęłam sobie wkręcać, że po miesiączce jakiś dziwnie miękki się robi. TŻ twierdzi, że mam paranoję, ale kurcze, mój dowód osobisty kłamać nie może - jestem stara ciotka, choć jeszcze tego nie widać.Warto zainwestować w Nivelazione??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

Ostatnio zaczęłam sobie wkręcać, że po miesiączce jakiś dziwnie miękki się robi. TŻ twierdzi, że mam paranoję, ale kurcze, mój dowód osobisty kłamać nie może - jestem stara ciotka, choć jeszcze tego nie widać.