|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Sephora, Burberry Brit, Nivea...
NIEAKTUALNE !
Chciałabym poniższe rzeczy wymienić do 19.02
![]() ![]() Lepsze zdjęcia na życzenie. 1. Rzęsy Sephora. Ubytek to 4 kępki. 2. Nowy krem nawilżający + lekki podkład Nivea, odcień naturalny. 3. Nowy brązujący krem regenerujący na noc, Nivea. 4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml. Wymienię najchętniej na meteorki lub perfumy Celine Dion, białe- nie ma. Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2010-07-05 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora, Burberry Brit, Nivea...
Może coś u mnie za Burberry?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml.
Coś u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml
nieśmiało spytam? ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A nic innego Ci się u mnie nie podoba?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml. Wymienię najchętniej na meteorki lub perfumy Celine Dion, białe.
znajdziesz cos u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za któres lub wszystkie?
Rzęsy Sephora. Ubytek to 4 kępki. 3. Nowy brązujący krem regenerujący na noc, Nivea. 4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml. Wymienię najchętniej na meteorki lub perfumy Celine Dion, białe.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
o jak fajnie
![]() ![]() Jedna mieszanka jest typowo rozświetlająca, druga to jansy braz, tzrecia mieszanka to róż, czwarta mieszanka to typowy bronzer ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Podkład to raczej jasny odcień, ja też mam jasną karnacje ale nie jestem blada jak ściana i dla mnie jest ok ![]() ![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-02-08 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
a które ci się podobają? bo w większośc mam świeżaki
![]() Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2010-02-08 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
o to super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Brit?
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
chodziło mi bardziej o to ze nie ma odcienia różu i nie robi swinki
![]() to ładny beżyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
witaj, czy dalej jesteś zainteresowana wymianą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
bardzo się ciesze ze dalej jesteś chetna
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- pewnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- a moze skuszę Cię pigmentami Nouby? one są mocniej napigmentowane niż te czwórki ![]() daj proszę znać czy jesteś dalej zainteresowana wymianką bo mam kilka chętnych na kulki glazel i podkład ![]() ---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- tylko kurcze nie bardzo chyba bedzie mi się opłacać taka wymianka ![]() ![]() a nową Brit mozna już dostać za 200zł w perfumeriach stacjonarnych ![]() wybacz że tak marudzę.. ---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:35 ---------- to moze pupa i podkładzik? Cieie są na prawde piękne i z bólem serca je oddaje ![]() ![]() Mam tylko małe pytanko odnośnie Brit-kiedy był otwarty i czy nie jest zwietrzały? I czy kupiony w pewnym źródle? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok, to ja jestem jak najbardziej chetna na wymiane
![]() napiszę jeszcze, bo nie wiem czy widziałaś na fotce-jedno opakowanie Glazeli jest w opakowaniu zastepczym bo orginalne pudełeczko już pękło w transporcie jak zamawiałam od nich ze strony ![]() ![]() opakowanie zastepcze jest po złotych kuleczkach Giordani i powiem szczerze że jest o wiele ładniejsze niż glazelowe ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- nie, nie musisz wrzucać fotek ![]() Do Brit mam sentyment, miałam je ale skończyły sie dawno i chetnie wróce do tego zapachu ![]() ![]() A umawiałybysmy sie na odbiór osobisty czy na wysyłke? Jeśli na wysyłke to pancernie zapakuje żeby wszystko doleciało całe i zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- z mojej strony jak najbardziej tak ![]() ![]() ![]() ![]() A tego zapachu akurat nie znam ale buteleczka wygląda smakowicie ![]() Jeśli to nie problem to z checia przetestuje, ja Ci oczywiście też dorzuce jakieś pachnidło jakbyś chciała ![]() A ta celinke znalazłam tu http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...toaletowa.html nie mam pojecia czy to dobra cena, ale myśle że tak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- jasne zastanów się na spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- pewnie że może być ![]() ![]() no widzisz ![]() ![]() ![]() a jakie zapachy Cie interesuja? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ok, poszukam czegoś w tym stylu jutro rano, mam sporo próbek, wiec mam nadzieje ze znajde cosik co będzie Ci odpowiadać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
przejżałam swoje próbki i z delikatesków znalazłam jedynie D&G Light Blue i pure white linen EL... a tak to raczej mam próbki cięższego kalibru
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.