|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Zapachy i kolorówka-wyższa półka
NIEAKTUALNE
Odpisuję tu gdzie rozpoczęła się rozmowa Proszę o konkretne propozycje, na wpisy w stylu "może coś u mnie" nie reaguję Nie szukam ubrań, kosmetyków Avonu i Oriflame Szukam Na inne rzeczy trudno mnie będzie skusić -pielęgnacji z wyższej półki i aptecznej, głównie nawilżającej -żelu do mycia twarzy bez mydła np. Sebamed,Effaclar -prasowanego pudru Guerlain Nacre nr 10 -zapachu Si Lolita Wymienię *Clinique paletka 3 cieni 08 come heather *Mac-potrójne cienie Royal Tour, zużycie na foto *La Prairie-odsypka(duża) pudru nr 01 translucent *Givenchy-najnowszy liner w pięknym ciemnym granacie z drobinkami cieniutki pędzelek, użyty 3-4 razy *E Lauder-piękny ciemnobrązowy liner 02Brown-użyty raz *Sephora pędzel do bronzera nr 44, użyty 2 razy i wyprany *Piękna czerwona kamizelka Pabia rozmiar 38, założona 2-3 razy Oddane *Narciso Rodriguez For Her edt, kupiłam jako używane 47/50, wg mnie jest mniej(myślę że ok 40) ale nie mam pojęcia ile naprawdę zostało, bez pudełka *Krem do ciała Anti age, kupiony na stoisku Tołpa,300ml użyty 2 razy, pięknie pachnie *Kenzo-Słonik ,bez korka z pudełkiem 30 ml edp. , ładny, choć dla mnie trochę za intensywny, wystawiam choć jeszcze nie wiem czy oddam -wymieniony z beta-ina *Angel Violet edp-wersja nalewana, z lejeczkiem z 50 zostało ok 30-35, pudełko *Mac puder prasowany Blot Powder -Medium Dark, bez puszka-zużycie na foto *Clinique róż nr 109 Pink Love, bez pędzelka, zużycie malutkie, kilka% *Deborach Colour Copy podkład nr 2 do cery suchej i wrażliwej, użyty też ze 3-4 razy, kupiony w czerwcu *Dior błyszczyk 557 Denim Pink-zostało ok 70% *Artdeco-błyszczyk Lip Brilance nr 64, użyty raz Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 09:08 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy i kolorówka-wyższa półka
Może Halloween za Narciso Rodriguez For Her edt?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za NR?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za *Clinique paletka 3 cieni 08 come heather? Poza wątkiem mam jeszcze 19 próbek, po 1,5 ml Vich Neovadiol Gf (cera norm/mieszana)
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Artdeco-błyszczyk Lip Brilance nr 64, użyty raz
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
*Narciso Rodriguez For Her edt, kupiłam jako używane 47/50, wg mnie jest mniej(myślę że ok 40) ale nie mam pojęcia ile naprawdę zostało, bez pudełka Mogę oddać więcej kosmetyków .
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, interesuje mnie blyszczyk Diora, moze cos znajdziesz ciekawego dla siebie w moim watku?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u Ciebie 2 rzeczy:
*Narciso Rodriguez For Her edt, kupiłam jako używane 47/50, wg mnie jest mniej(myślę że ok 40) ale nie mam pojęcia ile naprawdę zostało, bez pudełka *Mac-potrójne cienie Royal Tour, zużycie na foto Poza perfumami mam w wątku nowy, nieotwierany w kartoniku krem pod oczy Borghese z wit.C, bez wody
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2010-03-08 o 16:56 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
witaj,
czy znajdziesz coś u mnie za: *Givenchy-najnowszy liner w pięknym ciemnym granacie z drobinkami cieniutki pędzelek, użyty 3-4 razy *Mac-potrójne cienie Royal Tour, zużycie na foto *Clinique róż nr 109 Pink Love, bez pędzelka, zużycie malutkie, kilka% *E Lauder-piękny ciemnobrązowy liner 02Brown-użyty raz produkty te interesują mnie też pojedynczo, jakbyś coś znalazła to się dogadamy
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za cienie rozowo fioletowe te potrojne, blyszczyk diora, eyeliner granatowy z drobinkami ? mam same ubranka, dodatki i buty..
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
coś za La Prairie-odsypka(duża) pudru nr 01 translucent ????
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
*Givenchy-najnowszy liner w pięknym ciemnym granacie z drobinkami cieniutki pędzelek, użyty 3-4 razy
*Dior błyszczyk 557 Denim Pink-zostało ok 70% to mi się spodobało..znajdziesz cos?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
cos za narcisio?
|
|
#21 | |||
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny ,poniższych kosmetyków już niestety nie mam.Wczoraj był u mnie w domu "zlot czarownic" co wiązało się z wybebeszeniem kuferków i kosmetyczek .
Musiałam oddać czego ich zdaniem miałam za dużo , ledwo uratowałam swoje zapasy.Przepraszam za zamieszanie *Angel Violet edp-wersja nalewana, z lejeczkiem z 50 zostało ok 30-35, pudełko *Mac puder prasowany Blot Powder -Medium Dark, bez puszka-zużycie na foto *Clinique róż nr 109 Pink Love, bez pędzelka, zużycie malutkie, kilka% *Deborach Colour Copy podkład nr 2 do cery suchej i wrażliwej, użyty też ze 3-4 *Dior błyszczyk 557 Denim Pink-zostało ok 70% *Artdeco-błyszczyk Lip Brilance nr 64, użyty raz ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- siek niestety podkłady za ciemne a rozmiary za małe ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
VERRY IRRESISTIBLE, SUMMER COCTAIL 75ml EDT, oraz oba serum Diora, tylko nie wiem co z kolorami, ja mam 760 i jest ok te Twoje to dużo jaśniejsze czy ciemniejsze?, bo nie mogę zobaczyć na żywo-brak odpowiedniej perfumerii ![]() |
|||
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17741987]
Mariola podoba mi się VERRY IRRESISTIBLE, SUMMER COCTAIL 75ml EDT, oraz oba serum Diora, tylko nie wiem co z kolorami, ja mam 760 i jest ok te Twoje to dużo jaśniejsze czy ciemniejsze?, bo nie mogę zobaczyć na żywo-brak odpowiedniej perfumerii ![]() [/QUOTE] 760 jest jaśniejsza - bardzo jaśniutki kolorek, a 840 to malinowa czerwień. Czy możesz okreslić do jakiego zapachu jest podobny Rodriguez ? Bo kompletnie ich nie znam, a te stwierdzenia na KWC o moczu mnie trochę ostudziły
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2010-03-09 o 14:23 |
|
|
|
|
#23 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- podoba mi sie tylko effaclar ale za niego nie oddam kamizelki ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- [1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17725115]hej, czy znajdziesz coś za błyszczyk Dior lub Narcyza?[/QUOTE] co to za śliczności na fotce obok lakieru Collistara?to róż?mat? satyna?drobinki? ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- alphalo niestety ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- za zapach nic jednak nie wybiorę ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
byłoby extra, zresztą 1/3 wizażu chciałaby![]() Z pomadek jednak zrezygnuję, jedna za jasna, bladawców nie lubię, druga za czerwona |
||||
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
Zgadza się
róż RBR satynowy z maleńkimi drobinkami, jednak na twarzy daje efekt bardziej wilgotnego muśnięcia, bardzo świeży kolorek, odmładza, dodaje cerze blasku, pomimo że się przestawiłam na brązy to trochę mi go szkoda oddawać
Edytowane przez 542942b10b98aefc608b751431afece5be154cd7_658a178224f65 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:00 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, służę opisem
![]() dla mnie jest to klasyczna czerwień z subtelną nutką pomarańczy. kolor jest bardzo wyrazisty. kupując tę pomadkę byłam nią zachwycona, niestety nie przypadła do gustu osobom, którym miała więc oddaję z bólem serca, ale po prostu nie będę jej używać. jednak efekt jaki daje jest przepiękny.dodatkowo posłużę się opisem z blogu temptalia: http://www.temptalia.com/chanel-coro...s-lip-swatches
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17745513]Zgadza się
róż RBR satynowy z maleńkimi drobinkami, jednak na twarzy daje efekt bardziej wilgotnego muśnięcia, bardzo świeży kolorek, odmładza, dodaje cerze blasku, pomimo że się przestawiłam na brązy to trochę mi go szkoda oddawać [/QUOTE]Mam rozumieć że jednak nie oddajesz? szkoda...
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niestety w wątku nic więcej dla siebie nie widzę |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Poszukam czegoś poza wątkiem za NR for Her
.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17767528]Oddaję, oddaję
ale za narcyza będzie ciut przymalutko. Dobierzesz coś sobie?[/QUOTE]Tak nie do końca jestem przekonana ale krem Clarins i baza Smashbox, a może coś spod lady? Właściwie wolałabym coś konkretnego bo NR to konkret, jest/był na zapas i nie musze oddawać, ale ten Twój róz wyjątkowo mi sie podoba, fotka dobrze oddaje kolor? ja tez mam coś jeszcze , może Cię zainteresuje?, śliczny ale dla mnie za jasny-Victorias Secret Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 09:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

.

, ledwo uratowałam swoje zapasy.