|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
spodnie zielone H&M, rurki granatowe jeans 38
WĄTEK NIEAKTUALNY
Jestem początkująca, więc chętnie przyjmę wszelkie wskazówki gdyby coś było nie tak. 1. Nigdy jeszcze nic nie wymieniałam, więc wysyłam pierwsza 2. Odpisuj u mnie, ja u Ciebie 3. Dodatkowe zdjęcia, bądź dokładne wymiary dodam na prośbę 4. Wysyłam ubrania uprane. 1.Spodnie Divided by H&M zielone, rozmiar z metki 36 ale powiedziałabym że w rzeczywistości to 38. stan bdb 2. rurki granatowe z lekko podwyższonym stanem rozmiar 38 stan bardzo bdb NIE MA
Edytowane przez Lya. Czas edycji: 2010-03-19 o 23:33 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spodnie H&M zielone ;DD zapraszam
up
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spodnie H&M zielone ;DD zapraszam
niesttey nie takich szukam
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: spodnie zielone H&M, rurki granatowe jeans 38
coś za granatowe rurki?
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- jak najbardziej ![]() czy mogłabym prosić o wymiary spodni ? Bo ja to tak różnie noszę, 38, czasem 40 i nie chcę żeby się okazało że przymałe ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- O kuurde, a wymiary sugerują 36:P ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- takie pytanie mam odnośnie mierzenia - mierzyłaś od szwu do szwu czy na na płasko z podłogi? Bo jak mierzyłaś na płasko to zmierz od szwu do szwu Zwykle wychodzi mi parę cm więcej niż na płasko.---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Ooo, widzisz I teraz mi się wszystko zgadza Spoko, ja też dopiero dzisiaj zauważyłam różnicę Na początku wymieniłam przez takie mierzenie dziewczyn na płasko i spodnie okazywały się przyduże, bo w rzeczywistości jest tam parę cm na plus ![]() Podać Ci wymiary bluzek ?
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie za granatowe rurki
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiary:
Cała szara bluzeczka: długość 60cm szerokość pod paszkami - 40cm Szara bluzeczka z nadrukiem: długość 62cm szerokość poszkami - 43cm Obie są elastyczne, ja noszę zwykle górę L bo nie lubię krótkich bluzek i jest ok. Przy M też będzie ok.
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
tylko prosilabym o wymiary:
- wysokosc stan przod - szer pas - szer biodra w najszerszym miejscu - szer udo przy kroku - szer kostka - dlugosc nogawki od kroku w dol
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

NIE MA