|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ogłoszenie
Proszę o szybką pomoc.
Gdzie mogę rozwiesić ogłoszenia? Z prawnego bełkotu jaki znalazłam nic nie rozumiem. Konkretnie: czy mogę -na przystanku -na słupie z plakatami -na latarni -przy klatce schodowej ?
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ogłoszenie
na przystanku i latarni na pewno nie mozna
na klatce schodowej zapewne trzeba miec jakies pozwolenie spoldzielni a co do slupa ogloszeniowego to pewnie tpotrzebna jest zgoda zarzadcy i jakas oplata
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Na przystankach i latarniach na pewno nie. Jeśli chodzi o klatki to wszystko zależy od administracji - niektórzy zrywają, inni nie..
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na bezpłatnym słupie ogłoszeniowym nie powinno być problemów. jak pozalepiasz klatkę możesz mieć problemy np. ze spółdzielnią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
na tablicy ogloszen kolo sklepu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Może prościej, i nie narażając się prawu
![]() PS. Chyba jak powiesiesz takie ogłoszenie na swojej klatce schodowej, to nic się nie stanie? U mnie pełno tego wisi, co jakiś czas sprzątaczka to zdejmuje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.