![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kto oglądał tydzień temu wywiad z panną Bachledą-Curuś?
Jakie wrażenia? Tak, wątek w stylu Tutmirlajt i innych Warkoczyków Wężyków.
![]() Ja oczywiście zapomniałam, natomiast byłam sobie nieco ciekawa, co ma do opowiedzenia, co tam panie, u nich, prawdaż ![]() ![]() ![]() ![]() Jak jest już to gdzieś obgadane;-), to proszę o linka do wątku i przepraszam modów za kłopot i konieczność łączenia tematów. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-12-12 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto oglądał tydzień temu wywiad z panną Bachledą-Curuś?
Ja oglądałam. Szczerze mówiąc niewiele obchodzi mnie jej życie prywatne, jednak mam nadzieję, że Alicja nie jest kolejną "przejściową" kobietą Colina, i że razem stworzą temu dziecku prawdziwy dom.
P.S. Z tego co wiem to tym romansem interesowały się głównie polskie media, w amerykańskich nie było o tym żadnej wzmianki. Na stronie DDTVN możesz obejrzeć ten wywiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zielony stworek
|
Przypadkiem widziałam ten wywiad w internecie i szczerze mówiąc nie interesuje mnie to z kim ona się spotyka,a jej hamerykański akcent po tak krótkim pobycie w stanach jest dla mnie po prostu śmieszny. Wielka mi gwiazda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja widziałam fragment na plejadzie. Nigdy nie mogłam zrozumieć czym ABC zasłużyła sobie na miano pieknej i zdolnej aktorki. Strasznie drażniła mnie jej wada wymowy. I nie wierzę, że jest tak cudownie, wspaniale i kolorowo. Nie rozumiem też jak można 2 miesięczne dziecko zostawić z nianiami i jechać na wakacje. Może jestem zacofana i nie znam zasad holiłudu, ale dla mnie to głupi pomysł. I jeszcze jej zapewnienie, że karmi piersią. Jak? Telepatycznie?
Zgadzam się, że tylko nasze media sie podniecają tym romansem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Widziałam fragment i też uderzyło mnie to, że niby tak ciuciu ciuciu wspaniała rodzinka, wszystko się najlepiej układa, ale dziecko to mogła jakimś niańkom zostawiać..więc taką najlepszą matką to chyba nie jest...chociaż ciężko oceniać coś co jest mimo wszystko owiane jakąś tajemnicą. Z drugiej strony to znów co ona miała powiedzieć, miała się wyżalić, że nie wiem Colin ma to i owo za uszami?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zagubione dziecko ,niepewna siebie i swojej pozycji dziewczynka.
akcent -masakra ,zdania po polsku nie potrafiła sklecić :-/ Poodbno mama ABC od malego pchala ja w szołbiznes wiec teraz jest nie zadowolona ze corka robi kariere przez łóżko chociaz cel uświeca środki ![]() I tez nie rozumiem jak można zostawic chyba niespelna 2 miesieczne dziecko i pojechac na wakacje ??i to nie tylko na jej przykladzie widac ze w usa nie am pojecie połóg ,gdzie koniec krwaiwenia zatrzymywany jest farmakologicznie ,gdzie laktacja jest hamowana ,gdzie nie wystepuje baby boom ,nawal pokarmu . przykladem jest np. Haidie Klum ,miesiac po porodzie paradowal z gołą du.. po wybiegu victoria's secret. Nie wierze ,ze ten zwiazek przetrwa a ona zrobi kariery wróci z podkulonym ogonem podobnie jak wszytskie nasze "gwiazdki" ktore były/są w holiłodzie np. Mucha ,Miko. ps. nie bylabym zaskoczona gdyby zadnego dziecka nie bylo ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2009-12-12 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- ej w ogóle ktoś widział tego jej bachora? no bo ja nie. nawet nie wiem jak ma na imię. najgorsze, że polka, a jąkała się jak mówiła po polsku. ja normalnie sikałam z jej naciąganego akcentu. żeby się nie zesrała od razu. w jednym filmie zagrała i wielka mi gwiazda. pff. niezła z niej bajkopisarka ![]() Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2009-12-12 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Wywiadu nie oglądałam, akcentu nie słyszałam... dopiero czytam opwieści o kolejny programie JOŻ - jak oni żyją
![]() Cytat:
![]() ![]() drugie pogrubienie tekstu - ja też bym sie nie zdziwiła, po plastyce brzucha można tak chyżo opalać się pod meksykańskim słońcem ? ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Wywiad widziałam na necie. Oceniać jej nie zamierzam, bo jej nie znam. Ale nie wiem gdzie wyście słyszały amerykański akcent. Moim zdaniem mówiła po polsku tak jak mówi się po 2 latach(?) za granicą przebywając w niepolskim towarzystwie, nawet jeśli ma się kontakt z j. polskim. Słówka uciekają, trzeba się dłużej zastanowić...
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Przepraszam Was za tamtą wypowiedź. Wyszłam tylko na chwilę do łazienki i już mi się młodszy kuzyn dobrał do klawiatury. ![]() Ja mam w ogóle inne zdanie na ten temat. Uważam, że to co mówi Alicja jest prawdą. Dziecka jej nie widziałam, nawet nie wiem ile ma miesięcy. No może będzie jedyną polką, która zrobiła tak dużą karierę w Ameryce, pomijając Izę Miko. Z tego co sama mówiła polskie media nie piszą raczej prawdy, biorąc na przykład kupno luksusowego apartamentu w Krakowie bodajże, co było zupełnym kłamstwem. Może jej to nie przeszkadza, że zostawiła swoje dziecko z nianią. W końcu to jest Hollywood i my nie wiemy do końca na jakich zasadach działa ta nazwa. Może nie wierzę w jej każde słowo, ale chyba wie co mówi. Jej akcent w ogóle mi nie przeszkadza. Gdybym ja była tyle czasu w Ameryce też bym podłapała akcent. I tak dobrze wypowiadała się w języku polskim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja to jestem ciekawa, na ile ona faktycznie ma w Hollywood status gwiazdy, a na ile jest to wykreowane przez polskie media.
Bywa na gali rozdania Oscarów czy nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwazasz tak na podstawie czego ? o jakiej karierze mowisz ?ogolno swiatowej 1 ligowej czy karierze typu 5 liga typu statysa? iza miko a kim jest iza miko ? Cytat:
i kogo obchodzi co kupila ABC ? Cytat:
widac jej nie przeszkadza ,macierzynstwo wszedzie dzialac powinno tak samo ,nie uwazam aby normalne bylo zostawianie dziecka miesiecznego i wyjazd aby wygrzac dupę ,kiedy pod nosem ma sie stado nian,opiekunek,kucharek,s przataczek i basenów. Rodzice powinni zajmowac sie swoim dzieckiem i nie wieazne czy to holiłud czy pcim dolny. piszesz jakos dziwnie wierzysz -nie wierzysz ,zreszta to nie jest kwestia wiary tylko posiadanai wlasnego zdania . Tak ,jasne bo polacy na emigracji to maja skłonnosć do łapanai akcentu i zapominania słów w 2 tygodnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
wywiad z ABC :
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,2...sci_detal.html
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Oglądnełam własnie i porażka.
Nie dość że wyglądała beznadziejnie..(no wybaczcie ale ja jakbym udzielała wywiadu dla telewizji to jakoś chciałabym wyglądać ładnie a nie tłustawe włosy, koszulka jakby sprana, zmęczona cera..:/) to jeszcze ten akcent! Miałam ją za sympatyczna dziewczyne, może i dalej jest, ale wydaje mi się, że zadziera troche nosa ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że ona raczej nie jest tam dwa tygodnie
![]() Iza Miko zagrała w kilku porządnych amerykańskich filmach i w USA jest kimś. Ale czy Alicja ma podobny stopień jak ona, nie wiem. Może ona po prostu woli udzielać wywiadów niż zajmować się dzieckiem. Polskie brukowce piszą, że niby to COLIN miał kupić apartament, a nie ona. W końcu ja osobiście wierze w to co ja powiem. Więc nie rozumiem dlaczego i ona miałaby kłamać. Nie odzywała się przez cały czas tej afery więc może jak się teraz odezwała to chciała powiedzieć coś z sensem i wyjaśnić co nie co spraw. Skoro już się odezwała to raczej mówiła prawdę. Przynajmniej ja to tak rozumiem. Hollywood czy Beverly Hills czy może zwykły Poznań. W Poznaniu nie ma jakiś wielkich sław i tutaj ludzie są normalni, ale w takim Beverly Hills zatrudnianie opiekunek jest na porządku dziennym? Nie wiem. Nie byłam nigdy w USA, więc nie mam żadnej podstawy, żeby tak stwierdzić, a że Alicja jest taką, a nie inną matką to już jest tylko jej sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, gdzie wy słyszycie ten akcent. Akcent hamerykański to ma Max Kolonko, a nie ABC
![]() A poza tym, to zastanawia mnie ten najazd na nią. Że dziecko zostawiła, że co to z niej za gwiazda, że zdania nie potrafi sklecić. Jakie to zaściankowe, jakie to polskie. ![]() Każdy ma swoje życie i może robić z nim, co chce. Także wyjechać na wakacje bez niemowlaka, jeśli zapewni mu się dobrą opiekę. Ale przecież wizażanki wiedza lepiej ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś stwierdza że ona jest brzydka, to ja najzwyczajniej w świecie nie wiem kto jest ładny. Mam nadzieję że wszystkie zawistne względem urody kobiety, wyglądały po porodzie równie kwitnąco. Colin taka sama gwiazda jak ona, ale co z tego? Się kochają, ona jak widać szumu na ten temat nie robiła, dziecka nikt nie widział, nie było sprzedaży foteczek czy uśmiechów w Vivie albo Gali.
Wyjechała i zostawiła dwumiesięczne dziecko? Straszne. Odebrać jej prawa rodzicielskie. Bezwzględnie. Też nie słyszę żadnego dziwnego akcentu. Ot dziewczyna zagrała gdzieś, była gdzieś, ma faceta, obiektywnie mówiąc jest urodziwa. Jak dla mnie normalnie normalna. ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,2...sci_detal.html
tutaj macie ten wywiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest zwykła, nie wyróżniająca się, przeciętna, ubiera się zwyczajnie, pospilicie i prosto, ma zwykłe włosy jak 80% młodych kobiet w PL(lekko wycieniowane, do ramion), taka troche szara myszka. Jest ładna, ale dla mnie nie jest pięknością. Ja nie zwróciłabym na nia uwagi idąc ulicą, dziewczyn jak ona znam wiele. Dlatego rozumiem osoby które mówią, że jest mało atrakcyjna, bo na tle gwiazd jest. Mówię ogólnie o tym co widze na zdjęciach, przed ciążą i po. Ale oczywiście brawa, że szybko wróciła do formy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ubiera się zwyczajnie... gdyby się ubierała w znane marki na które ją stać, to by nosa zadzierała nie?
![]() No już się nie czepiam. To twoja opinia ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chodzi mi tutaj o drogie rzeczy, ale prosta bluzka w kolorze sprany granat z prześwitującym stanikiem plus proste spodnie i tłustawe włosy na wywiad to raczej nie jest zbyt atrakcyjny wygląd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
dziękuję za linka(i)
![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-12-13 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ogladalam na plejadzie.
Wydaje mi sie bardzo sympatyczną , normalną dziewczyną. Jest bardzo ładna ![]() ![]() Jakoze moim pierwszym filmem na ktorym byłam w kinie był " Pan Tadeusz" ABC bardzo pozytywnie mi sie kojarzy. Nie jestem taka pewna czy beda sobie zyli z Collinem Farellem długo razem i szczęśliwie ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wywiadu z pania Alicja nie czytalam. Wiem, ze urodzila dziecko (tak przynajmniej donosza media). Zycze im wszystkiego najlepszego. Edytowane przez Hvid Czas edycji: 2009-12-13 o 07:51 Powód: bledy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Tak, wywiad widziałam. Co do opinii nt. wyglądu Alicji - moim zdaniem jest bardzo ładną, młoda kobietą, o urodzie typowo słowiańskiej, a nie jakiś zmutowany plastycznie hamerykański potwór na zasadzie "tu botoks, tu implanty, tu silikon".
Nie sztuką jest ładnie wyglądać na gali Oscarów czy innych takich, a sztuką jest wyglądać świetnie w zwykłym spranym podkoszulku i jeansach. Moim zdaniem jej wygląd był ok, to by było nawet nienaturalne, jak w scenerii domowej, w ogródku, z kotem leżązym na nogach Alicja była ubrana jak z jakiejś gali i miała mocny make-up Wydaje się być szczęśliwa, a cały ten szum... Znam kogoś kto czasem bywa obiektem pudelka czy plotka i z rozmowy wiem jak z pewnych sytuacji łatwo jest wykreowac niewiadomo jakie informacje i niusy. Przegladam te portale, dosc regularnie, ale po wiekszosci postow tam umieszczanych, widac jak bardzo sa naciagane, najbardziej smiesza mnie zdania "osoba z otoczenia celbryty XXX informuje, ze...", "dawna znajoma XXX wspomina, ze kiedys XXX..". A wracajac do samej Alicji - dobrze, ze udzielila wywiadu po tak dlugim czasie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że ABC jest dziewczyna przeciętnej urody. I nie twierdzę tak, bo jej zazdroszcze i mam kompleksy. Naprawdę, nie można uważać, że ktoś jest przeciętny? Jest mnóstwo pięknych kobiet, naturalnych, zadbanych. Owszem ma piękna figurę i można jej pogratulować takiego wyglądu 2 miesiące po porodzie.
Wiedziałam, że ktoś napisze, że zachowujemy się jak zaściankowi Polacy, oburzając się na jej wyjazd bez dziecka. Ja sobie nie wyobrażam takiego postępowania. I nie czuję się zacofaną kobietą. Co do akcentu. Znam ludzi którzy mieszkają w USA czy Izraelu od 6o lat. A ich polski jest czysty, poprawny, momentami wręcz literacki. Pomimo tego, że nie używają go na co dzień. Więc kiedy ona twierdzi, że mówi do swojego dziecka w " polish baby" czy tam" baby polish" to mnie to śmieszy, i uważam, że jest to żenujące. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, niektóre z Was oczywiście w znanym wizażowym stylu czyli zjechać wszystko i wszystkich, nawyzywać i wyśmiewać, bo przecież ja wiem lepiej. Wydaje mi się, że przemawia zwykła zazdrość i zaściankowość, tak to jest jak się nosa ze swojego podwórka nie wyściubi i nie wie, że można żyć inaczej. Moim zdaniem nie ma nic złego w wyjeździe na wakacje 2 miesiące po porodzie bez zabierania dziecka. Jak widać nie każdy musi być typową matką Polką. ABC stać i na wakacje w Meksyku (chociaż Meksyk to żadna ekstrawagancja właściwie, bo wieli Polaków też na to stać) i wynajęcie nanie do dziecka. Ona i Colin chyba też mają prawo odpocząć od pieluch i płaczu własnego dziecka. Co do akcentu to też mnie nie dziwi, zna angielski perfect, pewnie już myśli w tym języku więć co Was tak boli, że powiedziała jedno czy dwa słowa z akcentem. Jakby powiedziała z polskim to byłoby, że tyle w USA siedzi a nie nauczyła się mówić. Ogólnie rzecz biorąc życzę jej szczęścia, mam nadzieję, że będzie ostatnią kobietą w życiu Farrela.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Aż sobie przed chwilką zaladowałam wywiad
![]() Średnio interesuje mnie jej macierzyństwo, chociaż przyznam, że żal mi jej, że siedzi w tych Stanach, gdzie raczej za dużo nie osiągnie, a aspiracje miała dużo większe. Poza tym pewnie jeśli ktoś tam rozpoznaje Colina, to uważa się go za większą gwiazdę od niej, co jest nieprawdą, bo z większych reżyserów- ona grała u Wajdy, on u Allena i tyle. Pamiętam ją jeszcze jako taką większą dziewczynkę- zdarzyło nam się śpiewać na tych samych konkursach. Zawsze uważałam i uważam nadal ją za dobrze wychowaną, skromną i posiadającą potencjał (a nie tylko nazwisko) dziewczynę (chociaż głos akurat miała zawsze dość przeciętny plus właśnie ta wada wymowy, którą słychać tez w wywiadzie) i wydaje mi się, że trochę się dziewczyna pogubiła, a słuchając wywiadu mam wrażenie, że i ona ma poczucie, że to nie jest to, czym powinno być i do czego dążyła od dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.