|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wymiany ;-) Kosmetyki.
NIEAKTUALNE !!!!
Witam ponownie ![]() Moje rzeczy najchętniej wymienię hurtowo. Oddam je za : - kuferek lub sporą, ładną kosmetyczkę, - fartuszek dla kosmetyczki, - cążki, omegę, patyczki z drzewa czerwonego, pilnik papierowy - inne przybory kosmetyczne Zaczynamy ![]() 1. Matujący krem do cery tłustej. Oriflame. Zostało jakieś 75%. 2. Antybakteryjny żel myjący. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Trudno ocenić, ale zostało ok. 65 % brak 3. Peeling enzymatyczny. Ziaja nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyty. brak 4. Antybakteryjny krem tonujący. Odcień 01. Ziaja 5. Zalotka do rzęs AVON 6. Krem do twarzy i ciała. La Roche Posay. Anthelios. 50+ SPF (UVA,UVB) Została połowa. (chyba przeterminowany, ale pachnie i wygląda tak samo) 7. Żel oczyszczający. Vichy- NormaDerm. Z 30 ml, zostało ok 20 ml. (żel jest wydajny) brak 8. Zapach Elizabeth Arden- "Provocative woman". 4.5 ml 9. Sypki puder mineralny. ESSENCE. Odcień: soft honey. Zostało 70/80% brak 10. Astor Mineral match, z pędzelkiem. Z 30 ml zostało ok 20 ml. (jest bardzo wydajny) 11. Brązowa maskara Oriflme Giordani Gold. Zostało 70/80% 12. Uniwersalna kredka Avon- 3 in 1. Odcień: peach 13. Przezroczysty błyszczyk SENSIQUE, zostało 80% 14,15 i 16 oddam gratis. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2010-04-06 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany ;-) Kosmetyki.
hej
![]() interesuje mnie: 2. Antybakteryjny żel myjący. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Trudno ocenić, ale zostało ok. 65 % 3. Peeling enzymatyczny. Ziaja nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyty. 6. Krem do twarzy i ciała. La Roche Posay. Anthelios. 50+ SPF (UVA,UVB) Została połowa. 7. Żel oczyszczający. Vichy- NormaDerm. Z 30 ml, zostało ok 20 ml. (żel jest wydajny) mam w watku z ciuchami faruch co prawda jest on chyba bardziej fryzjerski, ale moze wpadnie ci w oko
![]() |
#3 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
a moze dorzucilabys mi do tego co sobie wybralam:
9. Sypki puder mineralny. ESSENCE. Odcień: soft honey. Zostało 70/80% 10. Astor Mineral match, z pędzelkiem. Z 30 ml zostało ok 20 ml. (jest bardzo wydajny) za bokserke i jeansy?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
3. Peeling enzymatyczny. Ziaja nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyty. 4. Antybakteryjny krem tonujący. Odcień 01. Ziaja 10. Astor Mineral match, z pędzelkiem. Z 30 ml zostało ok 20 ml. (jest bardzo wydajny) 12. Uniwersalna kredka Avon- 3 in 1. Odcień: peach 14,15,16
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
bluzka nie ma zadnych wad, na metce jest rozmiar 10, ja nosze 38/40 i byla ok
podaje wymiary: dl 60 biust 38 (bez naciagania materialu) sklad 100%bawelna
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Zapach Elizabeth Arden- "Provocative woman". 4.5 ml 9. Sypki puder mineralny. ESSENCE. Odcień: soft honey. Zostało 70/80% 10. Astor Mineral match, z pędzelkiem. Z 30 ml zostało ok 20 ml. (jest bardzo wydajny) 11. Brązowa maskara Oriflme Giordani Gold. Zostało 70/80% 12. Uniwersalna kredka Avon- 3 in 1. Odcień: peach Krem do twarzy i ciała. La Roche Posay. Anthelios. 50+ SPF (UVA,UVB) Została połowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Całkowita długość spodni
mierzona po zewnętrznym szwie : 109cm Długość od kroku – szew wewnątrz : 83cm Stan przód : 21cm Stan tył :36 cm Obwód pasa : 2 x 42cm Obwód bioder : 2 x 49cm Wymiary nogawki : Udo : 2 x 27 cm Kolano : 2 x 19 cm Dół nogawki : 2 x 21 cm
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
7. Żel oczyszczający. Vichy- NormaDerm. Z 30 ml, zostało ok 20 ml. (żel jest wydajny)
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
3. Peeling enzymatyczny. Ziaja nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyty.
6. Krem do twarzy i ciała. La Roche Posay. Anthelios. 50+ SPF (UVA,UVB) Została połowa. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej
maja 31 wybacz poplatalam cos
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
a ten astor to podklad? mysllam ze puder, dopiero teraz zerknelam na foto
ja podkladow nie uzywam wiec zrezygnowalabym z niego, moze byc zamiennie zel za podklad?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2010-02-23 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Widze, ze niestety (dla mnie) nie ma juz tego co mnie interesowalo. TO trudno, bede czekac na ewentualne dokladki. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.