|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Givenchy ORGANZA bardzo bardzo poszukiwana
NIEAKTUALNE
Poszukuję Organzy bardzo, strasznie, wręcz maniakalnie ![]() Może ktoś ma, a mieć nie chce ![]() To ja tu czekam sobie z nadzieją ;D W zamian to co w wątku, a może i coś z poza ![]() Edytowane przez nameless Czas edycji: 2010-04-26 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy ORGANZA bardzo bardzo poszukiwana
Chętnie bym Ci ją oddała, nawet priorytetem, bo znudziła mi się okrutnie, ale w wątku poza perfumamie Allure nic mnie nie kusi. Pokaż co masz poza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18092176]Przyszlam "odpracowac" nasza ostatnia niedoszla wymianke
![]() Mam nowa butelczyne 50 ml.[/QUOTE] No ale pytanie co za nią chcesz? ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() A czego byś poszukiwała ewentualnie? Albo może jakoś się dowyrównamy do Allurki ![]() Edytowane przez nameless Czas edycji: 2010-03-23 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Sorrki, że dopiero teraz, alem się rozchorowała.
Sytuacja po tych kilku dniach jest taka, że ORGANZY chwilowo już nie poszukuję. Dzięki pewnej wizażance o złotym sercu już ją mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.