|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
KARTY KREDYTOWE dla FIRM - nasze propozycje i spostrzeżenia . Wybieramy NAJLEPSZĄ :)
Mam dylemat. Chcę wybrać najlepszą (najkorzystniejsza) kartę kredytową dla firm bądz dla osob prywatnych, które prowadza jednoosobową D.G . Do tej pory korzystałam z karty kredytowej Lukas Banku VISA Classic (opłata roczna 50 zł , 54 dni termin spłaty z kwotą minimalną) jako osoba prywatna, nie firma, ale okazuje , że je likwidują. W związku z tym pomyślałam, ze moze warto pomyśleć o ofercie innych banków.
Korzystacie ? Jakie są Wasze spostrzeżenia ? Słyszałam o kartach, które maja pewne profity- zbiera się punkty za obrót na karcie, po czym można odebrac po jakimś tam czasie nagrody ![]() ![]() Czekam na Wasze opinie o kartach kredytowych ![]() P.S Jest wątek o kartach kredytowych na plotkowym - ale nie o ofertach, tylko z pytaniem czy z nich korzystamy, wobec tego pozwoliłam sobie założyc tutaj nowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: KARTY KREDYTOWE dla FIRM - nasze propozycje i spostrzeżenia . Wybieramy NAJLEPS
nikt nie odpisał a mnie też interesuje ten temat ...
może jednak ktoś się wypowie ? ? ? ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: KARTY KREDYTOWE dla FIRM - nasze propozycje i spostrzeżenia . Wybieramy NAJLEPS
Podpinam sie do tematu, bede w ciagu 2 tyg zakladac d.g. i oczywiscie otwierac konto w banku. jak narazie otworzylam konto osobiste w ING (musze miec na przelew z urzedu pracy) i nastepnie albo je zamkne i otworze firmowe albo beda 2 lub znajde cos lepszego w innym banku.
W ING do konta Direct oferuja karte debetowa MasterCard Business, opłata miesieczna 7 zł chyba ze miesiecznie karta zaplacisz na kwote 300 zl to wtedy nie pobieraja oplaty za karte Oprocz karty kredytowej trzeba tez zwrocic uwage na oplaty bo tu juz jest wiele pulapek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.