|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
matrix biolage
czy uzywa ktos kosmetykow matrix biolage hydratherapie??? jak je laczyc i ktore najlepiej kupic??? wiem ze jest szampon, balsam, mleczko i tonik nawilzajacy tylko nie wiem ktore kupic zeby byly najlepsze efekty??? czy to sa dobre kosmetyki???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: matrix biolage
Ja mam odżywkę. Jest cudowna, używam jej ze zwykłym szamponem Gliss Kur i potem jeszcze krem do loków Matrix. Daje zniewalające efekty. Włosy błyszczące, mięciutkie, zregenerowane. Nawilżone i piękne!!!
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Te kosmetyki sa genialne. Moje KWC. Poprzedniczka chwali odzywke, ja na razie mam sam szampon i z dnia na dzien po kazdym uzyciu obserwuje poprawe wlosow. Z reszta polecam moja opinie na temat tego szamponu na KWC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam, mam szampon i tonik ale wzmacniający .. i powiem szczcerze że stoją na półce i tyle :/ na poczatku były super ale potem moje włosy jakby miały ich dość ... postanowiłam zrobić przerwę i myję szamponem ziołowym ale na pewno dokończę szampon matrixa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja mam tą odzywke -wzamcniająca łącze ja z szmponem loreal luminocolor-odzywka rewlacja a szmpon tez dobry ale chyba sprobuje innego jak mi sie skonczy
szmpon luminocontarst * ![]() Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-05-13 o 09:41 Powód: Post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Tez bym sie chetnie dowiedziala czy seria nawilzajaca jest lepsza od wzmacniajacej czy odwrotnie? Czy warto kupic maseczke z tej serii? A wlosy mam trudne do ujarzmienia, rozjasniane (wiec lekko wysuszone) i dlugie (ciezko rozczesac po myciu). Bede wdzieczna za wszelkie rady.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co oceniasz najlepiej z dotychczas stosowanych kosmetykow do wlosow? Mi zalezy na ujarzmieniu wlosow, dobrym rozczesywaniu, ladnym wygladzie wloskow. Mam wlosy rozjasniane (wiaze sie z tym przesuszenie) i zastanawiam sie co by na nie najlepiej zadzialalo. Teraz uzywam Pantene do zniszczonych wlosow i jedwabiu. Mialam kiedys maseczke z oliwek srodziemnomorskich (Avon) i byla w miare dobra, ale nie dala dlugotrwalego efektu, zaraz po odstawieniu wlosy wracaly do dawnej formy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Widzę że biolage jest bardzo polecane.
Ja zamawiam kurację nawilżającą w ampułkach 5x15ml. Do tego szampon i odzywka sleek look. Serię sleek look mam przetestowaną ale nie próbowałam nigdy biolage. Zobaczę co z tego będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A czy możecie podać wszystkie serie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
bolage matrixa,zawsze byl jego najmocniejsze strona
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
The Pink Power Mołderajtor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Myślicie, że maseczka regenerujaa i tonik to dobre zestawienie? czy lepiej postawić na tonik nawilżający z serii biolage? Mam zniszczone włosy, tłuste u nasady, suche i rozdwojone na końcach. Fryzjerka poleciła mi kosmetyki z serii biolage regenerujące
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
hej.
a nie wiecie moze czy istnieje cos takiego zeby nawilzyc na stale wlosy??? a nie tak od mycia do mycia.........plissssssss sssss o odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ja sie wlasnie tez zastanawiam nad zakupem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Na te odzywki natknęłam się w Anglii - mialam robione dekoloryzacje wlosów czarnych - po fryzjerze rozplakalam sie pod prysznicem - wlosy suche i porowate jak sznur - zakupilam serie matrix biolage - szampon odzywkę maske tonik i ampulki - codziennie je stosowalam i wlosy odżyły po jaskims czasie - z dnia na dzien stawaly sie lepsze- polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba by było pomyśleć o diecie zdrowej na włosy. Jakieś witaminy ,suplementy,ale na wyniki trzeba by było poczekać. Nieraz dwa ,trzy miesiące.
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Kiedyś miałam z tej serii odżywkę. Bardzo ją lubiłam, naprawdę nawilżała włosy. Jak najbardziej polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
http://www.kobieta.pl/forum/show/lis...tx_mmforum_pi1[page]=2#pid8885
Bardzo dobrze jest nawilżać wlosy,pięlęgnować. Cena tego produktu jest przestępna chyba,ze ktoś ma długie włosy ,albo myje codziennie. Gdzie go można kupić? Trzeba też pomyśleć o cebulkach.Wzmocnić,wtedy i włos będzie lśniący i zdrowy.Zadbać o włosy z dwóch stron-od środka i zewnątrz.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ufff... ale ile to pracy- taka pielegnacja. Ja mam dlugie wlosy i bardzo boleje nad tym, ze zawsze musze placic wiecej z powodu ich dlugosci, czy to u fryzjera czy kupujac kosmetyki... A poza tym pielegnacja dlugich wlosow wydaje mi sie trudniejsza. Dlatego staram sie, zeby nie wypadaly, skoro juz urosly, to niech siedza na glowie jak najdluzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli masz gęste i grube włosy to myślę,że nie jest źle ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Seria Biolage jest naprawde świetna miałam już dwie maseczki, odżywki, serum. Mam okropne włosy, cienkie, suche, rozdwajające się, a dzięki tym produktom jakos wyglądają. Co więcej są wydajne. Obecnie kończe kolejna odzywke z tej serii, kupiłabym następną, ale boje sie, ze włosy sie przyzwyczają i nie bedzie efektów, więc chyba na jakis czas zmienie. Niemniej polecam serie wzmacniającą warta swojej ceny...tym bardziej, że w internecie można kupić całkiem niedrogo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.