|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowy kolor włosów? Fryzura? Potrzebuję zmiany..
Zastanawiałam się, czy pofarbować sobie włosy, i jeśli tak, to na jaki kolor.. Wydaje mi się, że na coś jaśniejszego, niż mam teraz, bo ogólnie jak mi słońce rozjaśni włosy to lepiej wyglądam, niż gdy mam ciemniejsze. Co myślicie? I jeśli macie jakieś inne propozycje co do tego, czy coś powinnam w sobie zmienić, to mówcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wybacz ale .... okropna grzywka
![]() ![]() Za to masz ładne usta, piegi ![]() ![]() Na włosach możesz zrobić jaśniejsze refleksy, pasemka - będzie ładnie. Ja bym tez podcięła włosy do ramion, wycieniowała je. Nie wyglądają one zdrowo niestety a długie włosy w takim stanie wcale fajnie nie prezentują sie. Co do podbródka to pomaga "poklepywanie go" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nowy kolor włosów? Fryzura? Potrzebuję zmiany..
Regulacja brwi-koniecznie!!
Zmiana grzywki-koniecznie. Ta jest jakas dziwna, albo na bok albo calkiem prosta, musialabys prostowac. A wlasnie probowalas kiedys prostowac cale wlosy?Mysle ze byloby Ci ladnie. No i radzilabym delikatnie podciąć. Co do koloru to uwazam ze ten Ci pasuje,ale fajnie wyglądały by jakies refleksy jasne. Oczy bym tez delikatnie podkreslila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ojejku, ale masz dużo włosów, wybacz, ale ta fryzura Cię przytłacza
![]() ![]() Moje rady: obetnij włosy (do ramion) skróć grzywkę (tak żeby była jakieś 0,5 cm nad linia brwi) koniecznie wyreguluj brwi (najlepiej idz na początek do kosmetyczki, wydatek niewielki 10 zł, a różnica kolosalna) pomaluj rzęsy błyszczyk na usta możesz zrobić na włosach słoneczne pasemka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
koniecznie regulacja brwi to po pierwsze
![]() po drugie,grzywka do poprawki,widac ze masz puszyste,falowane wlosy,jest ich jakby "za duzo"wycieniuj i podetnij,będa sie ladniej ukladac i nie beda sprawiac tyle klopotu.Mozesz sie pokusic o jasniejsze refleksy we wlosach.Zaopatrz się w dobry tusz i blyszczyk do ust ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A ja się nie zgadzam z prostowaniem włosów masz śliczne naturalne kręcone wystarczy troszkę o nie zadbać i niejedna koleżanka bedzie Ci zazdrościć!!! Co do brwi to niestety popieram koleżanki jest to niezbędne ale nie pożałujesz zobaczysz, a i grzywka wystarczy podciąć jeżeli chcesz prostą chociaż ja byłabym za taką na skosik. A jeżeli nie masz czasu jej układać, albo poprostu chcesz zapuścić to podepinij ją wsuwkami do góry też powinno Ci pasować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
grzywki to ja bym się w ogóle pozbyła ( pokaż się z grzywką do góry ?!) albo na bok
włosy ściać i zaiwestować w kosmetyki do kręćków ![]() mozesz nadać im bardziej intensywny odcien ale podobny np. szamponetką albo szamponem żeby nie niszczyć włosów regulacja brwi jeżeli to możliwe to zaiwestuj w jakieś wyrazitsze okulary, te są takie jakieś nijakie, niby ma ich nie widac ale widać i nie psują Ci - ja bym wybrała coś o ciekawych kolorowych oprawkach ( np. czerwony, zielony, niebieski) z jakimś wzorkiem albo w delikatne poziome paski wzdłuż całości ze szkłami w kształcie prostokąta : 1) http://okulary.elk.pl/images/1.jpg dwa modele od góry po prawej, zwłaszcza ten wielokolorowy 2) http://m.onet.pl/_m/aada800f15e6c466...4ac37,14,1.jpg świetny model 3) http://www.bulvar.pl/images/photos/1...cd07643b26.jpg po co udawać, że okularów na nosie nie ma skoro i tak widać że są kiedy w zamian można pięknie podkreslić kształt buzi, sprawić, że oczy będą wyrazistsze ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Tak przytnij grzywke ale jej nie obcinaj !! daj ja na bok włosy przytnmij do ramion, ja cie widze w jasnych pasemkach. a broda, ja tez taka mam jesli trafisz na dobra fryzjerke, wycieniuje ci włosy wokól twarzy tak, ze nie bedzie to widoczne
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja bym proponowała rozjaśnić włosy o 2-3 tony , albo jakiś balejaż
![]() Włosy może trochę skrócić , tak do ramion i zastosować kosmetyki na podkreślenie fal i loków np. Nivea , świetnie nawilżają włosy a Twoje wydają się przesuszone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wszystkie rady
![]() Grzywka musi zostać, bo mam wysokie czoło, ale chyba zrobię ją sobie na bok. Dołączyłam zdjęcia, pierwsze bez grzywki, dwa następne na bok. Z brwiami sobie coś na szybko zrobiłam, nie wiem czy na zdjęciach widać. Jak pojadę do Polski to pójdę do kosmetyczki, ale tu gdzie mieszkam strasznie zdzierają za takie usługi, więc będę musiała sobie regulować sama. Kupiłam taki sprej, który rozjaśnia włosy tak, jak słońce, ale nie widać prawie żadnej różnicy.. nie wiem, może za mało go dałam. Nad podcięciem się zastanowię.. chciałam zapuszczać, ale zaczynam myśleć, że to może wcale nie jest taki dobry pomysł. Zwłaszcza, że jestem dość niska (165 cm). dottta, dzięki za radę co do podbródka.. już myślałam, że na zawsze będe na niego skazana ![]() Kiedyś sobie wyprostowałam włosy i mi się nie podobało.. wolę falowane. Tokiohotelik, a możesz mi dokładnie powiedzieć co to za kosmetyki na podkreślenie fal i loków? ![]() Co do makijażu, to maluję rzęsy, ale prawie tego nie widać, bo są bardzo krótkie.. Nie pamiętam, czy na poprzednich zdjęciach mam pomalowane, czy nie.. chyba nie. Też czasem powieki maluję, jak mi kolor cieni, jakie mam pasuje do ubrań ![]() Okularów niedługo się w ogóle pozbędę, bo będe miała soczewki ![]() I dziękuję za wszystkie komplementy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
W brwiach widać różnicę kolosalną
![]() Z taką grzywką na bok Ci ładniej. Bez grzywki raczej nie najlepiej. Zrobiłabym sobie na Twoim miejscu jakieś ładne słoneczne refleksy we włosach, ożywią znacznie twarz. Chciałam powiedzieć - i odmłodzą ![]() ![]() Ile masz lat, jeśli można wiedziec? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A to cieszę się, że samej mi się jakoś udało te brwi wyregulować ^^
Refleksy chyba zrobię ![]() A na ile wyglądam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zapuść grzywkę bez niej lepiej ... i moim zdaniem powinnaś mieć włosy długości pomiędzy brodą a plecami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
![]()
zdecydowanie lepiej z grzywką na skos... włosy lekko wycieniuj, pomyśl nad jakimiś piankami do włosów kręconych, używa się ich po umyciu włosów zeby nie mieć "pierza", ale ogółem jest dużo lepiej niż było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
a mnie sie tak podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Zmień okulary na soczewki i bardziej podkreślaj oczy - tusz do rzęs obowiązkowo.
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Wreszcie po pół roku się zebrałam, żeby zdjęcia wstawić... Z włosami nic nie zrobiłam, na razie podoba mi się tak jak jest. Zmieniłam okulary na soczewki, no i to chyba wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
... ta regulacja brwi strrrasznie mocna... ja tam wolę tylko troszkę wyskubać... takie kreski moim zdaniem postarzają.
Co do zdjęć z sesji bardzo ładne ![]() Widać zmianę, pozdrawiam ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
w tym makizjazu slicznie !!!! wystarczy troche mneij cienia i spokojnie mozesz w zwykly dzien tak wyjsc na ulice !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Brwi rzeczywiście zdaje mi się, że trochę za mocno wyregulowane, teraz już trochę zapuściłam i wygląda lepiej.
Myślicie, że mogłabym pofarbować sobie włosy na taki kolor jak w załączniku? Pasowałby mi? Strasznie mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Pozytywna zmiana
![]() ![]() Ładne są te zdjęcia z sesji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.