|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Hydrokolonoterapia
Czesc mam pytanie.
Czy uważacie, że Hydrokolonoterapia jest dobrym sposobem na to by pozbyć się kilogramów?? Stosował to ktoś? Jak się czuł i czy pozytywnie zadziałało na organizm? jakby ktoś nie wiedział co to jest to chodzi o lewatywe. ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hydrokolonoterapia
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
płukać sobie wodą jelita?
znaczy lewatywa w wersji 'naukowej' !?
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jestem za! nie po to, żeby pozbyć sie tłuszczu (tak dobrze to nie ma!), ale dla ogólnego zdrowia. często zalega 'w nas' tyle świństwa, że to się w głowie nie mieści, i ma wpływ na bardzo wiele aspektów naszego życia (poczynając od problemów trawiennych, na problemach z- wierz mi- nerwami).
słyszałaś o doktorze Gersonie? lewatywy z kawy. wiem, brzmi dziwnie itd, ale działa lepiej niż woda/woda z solą/co tam jeszcze innego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Lewatywe powinny stosowac tylko osoby,, ktore nie wyprozniaja sie sytematycznie (chocby raz na dwa czy trzy dni) i gdy wszelkie inne sposoby zawiodly- czyli lewatywa jako ostatecznosc! Nie wolno stosowac lewatywy jako srodka wspomagajacego odchudzanie, tzn owszem mozna, jesli nie zalezy nam na wlasnym zdrowiu. Wszelkie kuracje oczyszczajace organizm (stosowane u ludzi ktorzy ich nie potrzebuja) tylko szkodza, bo organizm prawidlowo funkcjonujacy oczyszcza sie sam ;]
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hydrokolonoterapia to plukanie jelita grubego.
Na pewno nie zrzucisz wagi dzieki temu zabiegowi.. Tak jak pisalam wyzej, jelito jest wyplukiwane z mas kalowych zalegajacych tam, ale rowniez jest wyplukiwane z roznych bakterii pozytywnych dla naszego organizmu. Jelito jest praktycznie wyplukiwane ze wszystkiego, lecz powtarzanie takiego zabiegu raz na pol roku lub raz na rok nie powoduje zadnych ujemnych skutkow dla naszego organizmu a wrecz pomaga. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Witam,dołączam się do wątku i fajnie że powstał,bo ja też myślałam żeby go założyć
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.