|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Różności S-XL :)))
Witajcie
) Znalazłam kilka ciuszków za dużych i za małych, których nie będę już nosić, może którejś z Was się spodobają.Chętnie zamienię na: bluzeczki bez rękawów, legginsy, Rurki r. 38/40 bluzy kosmetyki biżuterie ) najlepiej z dużą ilością cyrkonii ![]() i wszystko inne co wpadnie mi w oko )1. Jeansy NOWE 'Miss Vivi' rozmiar M- 38 (cena na metce 49zł) 2. Spodenki w kratkę przed kolana 'Swole Vel' rozmiar S 3. Sweterek - taki uniwersalny. Ja noszę 38 i był idealny( mocno się rozciąga) 4. Jeansowa kurteczka 'BHL' r. M 5. Czarna spódnica. Miałam ją może 2 razy ubraną. 'Fleur' r. 40 6. Krótka, beżowa spódniczka 'KIWI' r. 42 7. Fioletowy płaszczyk rozmiar XL Mimo iż jest śliczny, miałam go max 5 razy na sobie, bo czuje się jednak lepiej w sportowych kurtkach. (Płaciłam 140zl) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

) Znalazłam kilka ciuszków za dużych i za małych, których nie będę już nosić, może którejś z Was się spodobają.