2010-02-27, 15:38
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Meterorites Gold Temptation
Chciałabym wymienić meteorki GT, tylko niech ktoś da coś z nowszych serii i dobrej firmy. Nie zbieram staroci, od razu mówię i raczej podziękuję za givenchy i lancome - u mnie nic z tych firm raczej się nie sprawdza niestety, poza samą estetyką opakowania. Pojemność to 75 proc., w oryg.opakowaniu.
z guerlain przygarnę: mineralną terracotę, tan booster, indianina, może jakąś paletkę cieni, ale to tak, co w oko wpadnie, raczej ciemne kolorki
z diora przygarnę: shimmer popa, puder diamentowy, puder koronkowy, puder rozświetlający taki z białym albo srebrnym wieczkiem. najchętniej więc szukam pudrów sypkich, matujących, rozświetlających albo dobrego bronzera - ale taki tylko z guerlain i chanel. nie szukam perfum. może być jasny podkład matująco-rozświetlający. ogólnie chciałabym wymienić te meteory za coś woow,a ponieważ mam właściwie wszystko czego potrzebuję, to szukam czegoś co mnie zainteresuje. jak nie znajdę, to trudno. no .. dużo napisałam.
edit: popa już nie szukam, najbardziej szukam jakiejś limitowanej terracoty. czy ktoś da, czy nici?
Edytowane przez Layla79
Czas edycji: 2010-02-27 o 16:52
|
|
|