|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Terracotta Pearly Sun Bronzing Indian
już mam
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-02-24 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain Terracotta Pearly Sun Bronzing Indian
Zglaszam sie ze mam i moge oddac za cos fajniutkiego..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tak z tegorocznej limitówki raz maźnięty
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miss Pingwincio moge spytac co jeszcze pod lada masz do oddania
![]() Indianiec uzyty kilka razy, focie moge pozniej wrzucic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a co koleżanka by chciała?
cieni nie mam, bo nie uzywam pędzle maca by sie znalazły i pewno coś jeszcze ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
...tego indianca chcialam przechandlowac za cienie guerlaina z zimowej limitowki ale cos marnie mi to idzie wiec teraz sama nie wiem, co mi w oczko wpadnie to biore
![]() ![]() Aaach a czy jeszcze cos z mego wataska w oczko wpadlo ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ty to masz duzo cudów tam
z kolorówki to już nic nie mam, bo resztę lubię w sumie to ja chę wymienić białasy albo chanelke a indianin ma drobinki czy nie? cieni to masz już tyle, ze więcj Ci nie potrzeba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
pędzel 188 i do różu 116 - do różu uzyty raz, ten 188 kilka razy
sa w stanie bdb, są oryginalne, bo kupione w salonie firmowym, mam nawet reklamówkę ![]() http://www.maccosmetics.com/product/...RODUCT_ID=1391 http://www.maccosmetics.com/product/...PRODUCT_ID=292 chanelka oddam z chęcią ![]() białasy też to co chcesz za Indiana? w białasach to nawet proszku na dole nie ma, jedyna skaza to na puszku jest mała kropka z podkładu foty mogę zrobić jutro proszę o szybko decyzję, bo jutro muszę wiedzieć mam też do oddania złote kolczyki kruka, takie motylki (chyba bardziej ważki jednak ![]() aliena mam i to by było na tyle ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-02-23 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Na chanela za indiana w 95% jestem chetna choc nawet go nie testnelam
![]() Prosze napisz czy za kulasy bialasy i pedzelki wyszukasz cos u mnei ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nie
co prawda kusza mnie jedne piątki ale za dużo tych cieni, a potem nie uzywam
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rezerwuj chanelcia dla mnie a na dniach przeszukam kufercio bo mam kilka rarytaskow do oddania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Czyli na kuszenie dodatkowe juz czasu nie mamy ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Pingwinku wygrzebalam na szybciutko: Dior Detective Chic- testowany jest kartonik http://images.smarter.com/180x180x15/39/72/3515672.jpg Lancome pop cherub http://www.fragrancex.com/images/pro...7146980902.jpg Guerlain les voilettes prasowany puder transparentny 01 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pani Kochana ten Diorek to mnie kusi oj kusi - a go mozna na całą twarz?
i te złote piąteczki Dior eyeshadow 569 też ![]() to te? http://www.makeupandbeautyblog.com/p...ches-and-pics/ Mam Indianina na oku i muszę działać szybko, bo mi zniknie Pod ladą jest jeszcze nowiutki korektor YSL 01 zalotka Shiseido - jest pudełko i dodatkowa gumka nowa - uzyta ze 2 razy dior Addict Ultra Gloss 137 - użyty kilka razy, nie wiem dokładnie ile, ale wygląda jak pełny ![]() to jak dla mnie chanelka za Indianina i co za Dior Detective Chic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-02-24 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zaraz sie porycze
![]() ![]() ..ide smutna do kacika i poplacze sobie za kulaskami i chanelciem no chyba ze chcesz cos mi oddac ![]() Pozdrawia lila z foci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Pingwinus halo gdzie jestes.. wymianka czeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.