|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Z chłopakiem dla kasy
Ostatnio, czyli dzisiaj dowiedziałam się,że moja koleżanka chodzi z chłopakiem dla kasy:/
Cała historia wygląda mniej więcej tak: Pewien chłopak się w niej zakochał (a wiecie jak człowiek zakochany to jest w stanie zrobić wszystko dla drugiej osoby),lecz on jej się nie podobał.Ale że miał kase to z nim jest.Najpierw zaczynało się od drobnych prezentów,ale potem ta sprawa zaczynała sie komplikować.Zaczeła wyciagać od niego kase.Jak któregoś dnia sie sprzeciwił zaczła go szantażować.I wymyśliła głupią historyjke,że niby miała wypadek i jest w szpitalu i że jej mama nie ma kasy na leki i żeby jej pomogł.I on oczywiscie w to uwierzył. Ja nie rozumie jak tak można robić.Chciała bym jakoś temu chłopakowi powiedzieć,że on jest z nim tylko dla kasy.Ale jak to zrobić,żeby on mi uwierzył.Pomożcie Edytowane przez Mystylemylive Czas edycji: 2010-02-28 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z chłopakiem dla kasy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
A co cię to w ogóle obchodzi? Nie twoja broszka, nie wchodź między wódkę a zakąskę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie to taką sytuację powinnaś olać... Chyba, że on Tobie podkrada kasę z portfela, żeby jej prezent zrobić
![]()
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Trudno, zeby zakochal sie we mnie skoro jest moim bratem :/ A obchodzi mnie to poniewaz nie chce zeby go znowu!! ktos skrzywdzil .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Brat? Czy kolega z klasy?
![]() A tak BTW - prostytucja niejedno ma imię ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jeśli brat, powiedziałabym wprost o kłamstwie, któe miało na celu kolejny sponsoring.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mj
|
Autorka nigdzie nie napisała kolega z klasy:/...
Napisała z chłopakiem DLA KASY....:/
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Powiedz mu to. Opisz sytuację przedstaw dowody jeśli jakieś masz na to co mówisz(chociaż nie wiem co by to mogło być) i tyle. Bo nic więcej nie możesz ani nie powinnaś robić. Ostatecznie to jego życie i sam się w to niestety wpakował ale rozumiem że nie chcesz żeby go ktoś zranił. Mimo wszystko obserwuję 2 takie pary w moim otoczeniu i wydaje mi się że ta bogata strona podświadomie musi czuć że coś jest nie halo ale się na to zgadza więc ma za swoje. Bo później znajdzie się ktoś bogatszy i jeszcze bogatszy i miłość w niezwykle dziwnych okolicznościach, "nagle i niespodziewanie" się skończy.
Skąd wzięłyście to, że ona go kocha, chce go odbić tej dziewczynie, i że to jej kolega z klasy? Widać niektórzy to aż za bardzo czytają między wierszami. To czego nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
musi sam zobaczyć na własne oczy jaka ona jest
![]() ![]()
Szczęście to uśmiech bliźniego, to serce, to słońce, to ptak. To piosenka i słowa cieple, to dziecko, matka, kwiat… Od Ciebie tylko zależy, jak spojrzysz na ludzi i świat. Uśmiechnij się do każdego, bo każdy miłości jest wart… ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innym przypadkiem jest moja kumpelka, która była z bardzo bogatym chłopkiem dla kasy. Sama nie miała niczego do zaoferowania. Ledwo skończyła zawodówkę, nie grzeszyła urodą i inteligencją, ale umiała kombinować, jak wyciągnąć z facetów pieniądze. I ten bogaty sie zorientował po jakimś miesiącu, pomomo wielkiego zakochania. Postawil ultimatum: przestaje jej wszystko kupować. mieszkala z nim, wiec placil za mieszkanie i jedzienie. i tyle. tak wiec moze odejsc albo zostac z nim na takich warunkach. teraz sa juz malzenstwem, maja blizniaki, a ona nie wyobraza sobie lepszego meza. tak wiec czasem w ludziach budza sie jakies ludzkie uczucia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Masz komórkę? w każdej Nokii jest dyktafon. Możesz wziąć laskę na spytki, nagrać co ci powie i odtworzyć mu nagranie. Tylko po co? Myślisz ,że on nie ma własnego rozumu i nie widzi czym jej imponuje? Czasem dla faceta liczy się to, że zdobędzie obiekt swoich uczuć, nieważne w jaki sposób. Chciwość kobiety to wtedy sposób dobry jak każdy inny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro to twój brat to nie potrafisz rozmawiać z własnym bratem? Po prostu mu powiedz, może nie uwierzy, ale oczy bardziej otworzy. A skąd ty w ogóle tak dużo wiesz? Może naprawdę nie miały na leki? czy jesteś pewna, że dobrze ją oceniasz, bo może przemawia przez ciebie siostrzana zazdrość?
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdyby chodziło o brata od razu napisałaby "mój brat...". A nie "pewien chłopak itp".
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dziwne trochę. Skąd wiesz, że ta dziewczyna jest z nim dla kasy? Sama Ci o tym powiedziała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Coście się tak uwzięli że to brat?? Przecież nic nie pisała o żadnym bracie! A co do rady, nie wtrącaj się w to, bo najgorzej na tym wyjdziesz. Ja tak zawsze leciałam do każdego z pomocą i potem obrywałam najmocniej że się wtrącam w nie swoje sprawy. Ten chłopak sam w końcu przejrzy na oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Gdyby to był brat, powiedziałabym od razu. A czy uwierzy, czy nie - to już jego sprawa.
Gdyby to był kolega z klasy, nie wtrącałabym się. Jego życie, jego sprawy i jego problemy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Na straganie, w dzień targowy, takie toczą się rozmowy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, bycie z facetem dla kasy to wcale nie jest jakieś rzadkie zjawisko. Mi do tej pory kojarzyło się z jakimiś niejasnymi historiami typu kolega koleżanki kuzynki, a tu niedawno moja koleżanka wzięta na spytki skąd ma tyle nowych rzeczy, czy podwyżkę dostała czy co, poinformowała mnie że ma takiego adoratora, strasznie zakochanego, no i tak sobie korzysta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.