|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Giorgio Armani - Sensi (tester) - 1,93zł/mlROZBIÓRKA ZAKOŃCZONA - WSZYSTKO ROZLICZONE ![]() Witam i zapraszam do rozbiórki zakupionego okazyjnie po świetnej cenie zapachu Giorgio Armani - SENSI - tester 50ml, tester był używany, ubytek oceniam na ok. 4 ml, dlatego liczę, iż perfum we flakonie jest ~46 ml i przez taką liczbę dzielę cenę zapachu i jego wysyłki.
![]() Zapraszam! ![]() ![]() LISTA: (na zielono - mam wpłatę) Martasdz - 26ml + flakon ennkaa (wpłata zaksięgowana 12.03.2010r.)- 10 ml -> 19,30 zł (perf.) + 2,30 zł (atomek) = 21,60 zł (odbiór osobisty) MrsVargas (wpłata zaksięgowana 11.03.2010r.) - 10 ml -> 19,30 zł (perf.) + 2,30 zł (atomek) + 6zł (wysyłka) = 27,60 zł ______________________ KONIEC Historia zamówienia 1. Za perfumy zapłacono dnia: 12.03.2010r. (przelew z mBanku)![]() 2. Perfumy od Sprzedającego otrzymałam dnia: 22.03.2010 r. 3. Odlewki wykonałam w dniu: 26.03.2010r. 4. Odlewki zostały wysłane w dniu (ew. planowana data odbioru osobistego odlewki): MrsVargas - 29.03.2010r. ennka - kwiecień 5. Wizażanki potwierdziły odbiór odlewek w dn.: MrsVargas - 30.03.2010r. ennka - kwiecień Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-05-05 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Giorgio Armani - Sensi (tester) - 1,93zł/ml
czy mogłabym na 10 ml się zapisać i odebrać jak ostatnio?
![]() ![]()
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ze marudzę ale poucz mnie jak to teraz dalej? czekamy na kolejne chętne? czy mam przelać Ci kasę? czy podać?
![]() no ba! teraz codziennie sobie biegam za jakimś pociągiem ![]() ![]()
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja poproszę te 10ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Przelew właśnie poleciał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() Sekundę temu zrobiłam przelew za perfumki ![]() dziękuję za szybciutkie wpłaty ![]() EDIT: W poście 1 zrobiłam taką "historię zamówienia", będę tam wpisywać wszelkie daty, żebyście wiedziały na jakim etapie wspólnych zakupów jesteśmy. Ennkaa - jak będę już miała zrobione odlewki dam znać kiedy będę wybierać się w podróż do domku ![]() ![]() Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-03-12 o 12:18 Powód: dodałam info |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
MrsVargas, właściwie Ciebie muszę jeszcze poinformować, bo ennka już czytała moją opowieść na wątku butowym (bo opisałam ją i tam
![]() oto ona (przekleję tak jak tam pisałam): "Dziewczyny słuchajcie tego ![]() ![]() zorganizowałam na perfumowym zakup perfum, zapłaciłam w piątek, dziś dzwoni listonosz - mówię - pewnie perfumy już przyszły ![]() Otwieram, a on w łapach taką pakę ma jak 3 kartony butów ![]() ![]() mówię - co to kurcze?! nic takiego nie zamawiałam, buty też teraz jeszcze z zamówień niemożliwe żeby dotarły.. Otwieramy z TŻtem .. a tam... ![]() ![]() ![]() TROFEUM Z GŁOWĄ SZCZUPAKA ![]() ![]() ![]() aż wstawię Wam zdjęcie, bo to tylko mi się mogło przytrafić ![]() ![]() Okazało się, że facet sprzedał też coś takiego i był to razem z perfumami na poczcie wysłać i babka zamieniła nalepki adresowe - moje perfumy poszły do jakiegoś Pana ![]() ![]() ![]() ![]() Po prostu to tylko mnie mogło spotkać ![]() ![]() najlepsze jest to, że jak TŻ otwierał paczkę , to oderwał najpierw kawałek i była to ta część przy drewnie i tego szczupaka nożyczkami tak kłuł żeby sprawdzić co to, bo nie widział całości i mówi do mnie "jezu, chyba ktoś nam przysłał jakieś CIAŁO" ![]() już nie wspominając o tym, że szczupak został trochę "porysowany" przez to ![]() Także z perfumami będzie mały poślizg nie z mojej winy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-03-16 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Świetna historia, szczupak piękny
![]() ![]() ![]() A co do perfum to mnie się nie spieszy ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2010-03-16 o 18:31 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jutro postaram się wysłać szczupaka a rano jeszcze ustalę czy to aby na pewno pan dostał moje perfumy, żeby się nie okazało, że jeszcze jest jakiś 3 odbiorca z nie swoją przesyłką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, TŻ dał cynk, że listonosz przyniósł perfumy
![]() mnie nie ma w Łodzi, ale dziś wieczorem lub jutro wracam i zajmę się wszystkim. Do MrsVargas wyślę w tygodniu, a do Sieradza, Ennko, jestem na poniedziałek zapisana do lekarza, więc pewnie w sobotę lub niedzielę będę jechać, ewentualnie właśnie wracać do Łodzi za tydzień w poniedziałek, ale to wszystko na 100% będę wiedziała jak już będzie bliżej tych dat, także póki co tak orientacyjnie podaję dni "spotkania" na peronie ![]() daj znać czy póki co te terminy "na oko" CI pasują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
na oko mi pasuje przyszły poniedziałek
![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Marto Sensi już u mnie
![]() Dziękuję Ci bardzo ![]() ![]() A jak tam szczupak? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.