|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki blender/mikser kielichowy polecacie??
Witam
Mam pytanie i prośbę, przymierzam się do kupna w/w sprzętu. Może polecicie jakiś konkretny model albo na co najlepiej zwrócić uwagę przy kupnie? Chciałabym żeby kielich ze szkła hartowanego i był w miarę pojemny, większość ma chyba 1,5 l, chociaż widziałam jeden co miał 2 l, ale kolor nie odpowiada, koniecznie jakiś jasny najlepiej biały, oraz dostępna opcja kruszenia lodu. Proszę pomóżcie coś znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki blender/mikser kielichowy polecacie??
Cytat:
Moj jest ciemny, a nie jasny, ale ja wlasnie wole ciemne sprzety (ew. ze stali). Kielich ma mniejszy i plastikowy - ale ja takiego wiekszego nie potrzebuje. Aha moj model ma funkcje kruszenia lodu - jednak wcale tego dobrze nie robi. Jednak zyje bez tego, moze jednak trzeba wlaczac mniejsza moc i wtedy dobrze pokruszy? Bede testowac w lecie, na razie nie ma sezonu na lodowe drinki. Z porad technicznych - patrz na moc, bo to wazne. Ja mam turbo power. Kiedys uzywalam blendera 400 W i on mial problem z posiekaniem marchewki. I wygodna jest regulacja mocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.