|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny pomóżcie i mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yyyy zapomniałam o zdjęciach ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-02-10 o 18:23 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomoc ;)
mysle ze powinnas pozbyc sie tych rudosci.. dalej dazyc do naturalnego koloru bo jest ladny i poszukac kosmetykow wspomagajacych skret wlosow
![]() moze cos w tym stylu: http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura457525.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak ja sama chcę ich się pozbyć jak najszybciej, ale to jak najszybciej dla mnie oznacza połowę maja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja bym nie była za jakimś drastycznym ścinaniem. ładnie ci w długich i radzę ściąć maksymalnie do ramion. przez regularne podcinanie i cieniowanie pozbywałabyś się tych rudych. Cieżko ci będzie z krótkimi włosami - masz falowane, więc będą się wywijać, a większość krótkich fryzur wygląda dobrze na prawdziwych loczach albo prostych włosach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
włoski podciąć, tak z 5 cm max, będą się ładnie wywijały. brwi do regulacji koniecznie, masz fajny kolor oczu, podkreśl go- wizaż jest skarbnicą wiedzy na temat najróżniejszych makijazy
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O. Brwi. Zapamiętam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja też bym proponowała taką fryzurkę http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura457525.htm.
A jeśli mogę podpowiedzieć coś do makijażu., to może podkreśl oczy czarą kredką? A co do grzywki. Może też by ci było z grzywką... taką jak ma chylińska ?: > |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
korzonek
|
Przejrzyj sobie makijaże Wizażanki agabil1. Zauważyłam podobieństwo między Wami, może Ci to pomoże w malowaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
masz ładny kolor oczu, ale niestety bardziej w oczy rzucają się wory pod oczami. wyśpij się lub używaj korektora, świeże spojrzenie to jest to
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No.. Dziewczyny zaintrygowała mnie któraś z Was tą grzywką
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.